Γιατί διακόπτονται οι εφαρμογές της συσκευής σου;

Γιατί διακόπτονται οι εφαρμογές της συσκευής σου;

Γιατί διακόπτονται οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε; Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί κατά καιρούς όλους τους χρήστες κινητών, tablet ή άλλων έξυπνων συσκευών με λειτουργικά συστήματα Harmony, Android ή iOS. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να «κρασάρει» μία εφαρμογή και συχνά είναι δύσκολο να τους εντοπίσουμε αμέσως. Στο κείμενο που ακολουθεί, σου παρουσιάζουμε τους 4+1 πιο συνηθισμένους, καθώς και τι μπορείς να κάνεις για να τους αντιμετωπίσεις.

Γιατί διακόπτονται οι εφαρμογές; Αυτό είναι οι 4+1 λόγοι!

1. Ανεπαρκής μνήμη στη smart συσκευή σου

Η μνήμη της συσκευής σου μπορεί να γεμίσει μετά από μακροχρόνια χρήση ή με την εγκατάσταση μεγάλου όγκου εφαρμογών. Αυτό παράλληλα, μπορεί να οδηγήσει σε διακοπή της εφαρμογής που χρησιμοποιείς εκείνη τη στιγμή, καθώς δεν υπάρχει αρκετή διαθέσιμη μνήμη ώστε να την υποστηρίξει. Μία λύση γι’ αυτό, είναι να διαγράψεις εφαρμογές που ίσως δε χρειάζεσαι ή να μεταφέρεις τα αρχεία σου σε μια εξωτερική συσκευή ώστε να εξοικονομήσεις χώρο.

2. Ανάγκη για ενημέρωση

Αρκετές εφαρμογές ανά διαστήματα χρειάζονται ενημέρωση ώστε να συνεχίσουν την ομαλή λειτουργία τους. Σε περίπτωση που αυτό δεν πραγματοποιηθεί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διακόπτονται. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο, θα πρέπει να εγκαταστήσεις την πιο πρόσφατη έκδοση της συγκεκριμένης εφαρμογής ή να αναζητήσεις μια εναλλακτική εφαρμογή, σε περίπτωση που αυτό δεν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

3. Αστάθειες στο λειτουργικό σύστημα της συσκεής σου

Στην περίπτωση που η συσκευή σου αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα στο λειτουργικό της σύστημα, σίγουρα θα μεταφερθεί και στη σύνδεση των εφαρμογών σου. Αυτό είναι πολύ εύκολο να το εντοπίσεις, αν το κινητό αργεί σε επίπεδο απόκρισης στις εντολές σου. Για να επαναφέρεις την ομαλή σύνδεση στις εφαρμογές σου δοκίμασε να καθαρίσεις τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου ή να την επανεκκινήσεις.

4. Προβλήματα δικτύου εφαρμογών

Σε κάποιες περιπτώσεις, οι εφαρμογές διακόπτονται λόγω της υπερφόρτωσης στο server που τις φιλοξενεί. Αυτό, μπορεί να συμβεί όταν πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή ταυτόχρονα και η εφαρμογή δε μπορεί να το υποστηρίξει. Δυστυχώς εδώ δε μπορείς να παρέμβεις αρκετά, παρά μόνο να αποκλείσεις ότι δεν είναι κάποιος από τους παραπάνω λόγους.

+1.  Κακή ποιότητα σύνδεσης διαδικτύου

Η ασταθής σύνδεση στο διαδίκτυο μπορεί να προκαλέσει επίσης διακοπή εκείνων των εφαρμογών, που η λειτουργία τους εξαρτάται άμεσα από αυτό. Ιδιαίτερα σε μία περιοχή με κακή ποιότητα σήματος κινητής τηλεφωνίας ή σύνδεσης Wi-Fi, είναι αρκετά σύνηθες οι εφαρμογές αυτές να υπολειτουργούν. Δοκίμασε να αλλάξεις τη θέση της συσκευής σου ή να συνδεθείς σε μια άλλη διαδικτυακή σύνδεση.

Εξασφάλισε ότι οι εφαρμογές της συσκευή σου δεν διακόπτονται λόγω κακού internet!

Όπως είδαμε και παραπάνω, ένας σημαντικός λόγος που απαντάει στο γιατί οι εφαρμογές διακόπτονται, είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο. Εδώ, η SkyTelecom σου έχει τη λύση με τις υπερυψηλές ταχύτητες Internet και την εγγυημένη ποιότητα σήματος, ώστε να τις χρησιμοποιείς αδιάκοπα. Μπες στον κόσμο της SkyTelecom, του #1 ασύρματου παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια και μην ανησυχείς πλέον για τις διακοπές στις εφαρμογές σου λόγω κακής ποιότητας internet. Αν θέλεις να το διαπιστώσεις και μόνος σου πριν το επιλέξεις, σου δίνεται η δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμής! Εσύ θα συνεχίσεις ακόμα να παιδεύεσαι με τις διακοπές στις εφαρμογές σου;

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Γιατί διακόπτονται οι εφαρμογές: 4+1 λόγοι για να το ανακαλύψεις»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση