ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αρχική / ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Skytelecom

Η SkyTelecom* αποτελεί τη no1 Εταιρεία Παροχής Ασύρματου Internet στην Ελλάδα. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας μέχρι σήμερα, επενδύουμε στην δύναμη της τεχνολογίας, δημιουργώντας και επεκτείνοντας συνεχώς το ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυό μας σε νέες περιοχές της χώρας μας.

Μέσω του δικτύου μας, εγγυόμαστε 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps σε οικιακούς πελάτες, επαγγελματίες & επιχειρήσεις κάθε τύπου και ανεξαρτήτως μεγέθους. Γνώμονας της φιλοσοφίας μας είναι πάντα ο άνθρωπος. Γι’ αυτό, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη ξεχωριστά, απαντώντας σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να προκύψει.

Η εταιρική μας ομάδα αποτελείται από άρτια καταρτισμένο & εξειδικευμένο προσωπικό που προσφέρει άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη 24/7.

*Η SkyTelecom έχει αδειοδοτηθεί από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) από το 2015 με αριθμό αδείας 16-121.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Internet

Απόλαυσε το γρηγορότερο σερφάρισμα που είχες ποτέ, με  εγγυημενες ταχύτητες έως και 500Μbps του ιδιόκτητου ασύρματου δικτύου της Skytelecοm, παντού σε όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι!

Τηλεφωνία

Επικοινώνησε με όλο τον κόσμο σε σταθερά και κινητά, με την πλέον σύγχρονη μέθοδο τηλεφωνίας Voip.

Διαμοιρασμός

Δημιούργησε το δικό σου ιδιοκτητο εσωτερικό δίκτυο με διαμοιρασμο υπηρεσίας ασύρματα, μέσω της Skytelecom.

Είπαν για εμάς

“Το να μετατρέψουμε το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σε «έξυπνο» γήπεδο στα ευρωπαϊκά πρότυπα αποτελούσε από καιρό ένα μεγάλο όραμα για εμάς και η SkyTelecom το έκανε πραγματικότητα!”

Asteras Tripolis FC

“Η τοποθεσία μας στο χωριό Κολλίνες Αρκαδίας δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο για εμάς. Με την κάλυψη που μας παρέχετε, έχουμε λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα διασύνδεσης που είχαμε με άλλους παρόχους”

A.FARM-ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΦΑΡΜΑ

“Στη δουλειά μας, όλα παίζονται στο κλικ! Γι’ αυτό, το γρήγορο ίντερνετ ήταν ο βασικός λόγος που επιλέξαμε το πρόγραμμα Business της SkyTelecom. Bonus για εμάς και η απεριόριστη επικοινωνία!”

edopeloponnisos.gr

“Το όραμά μας είναι να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των καταναλωτών μας. Ευτυχώς, κάποιος καλύπτει όλες της ανάγκες της επιχείρησής μας. Ευχαριστούμε SkyTelecom για το γρηγορότερο Internet που είχαμε ποτέ!”

Electronet Mantas

“Οι ευχαριστημένοι επισκέπτες είναι το παν για εμάς και η SkyTelecom έχει συμβάλει ενεργά σε αυτό, με Internet που δεν είναι ποτέ αργό, παρόλη την πληρότητά μας!”

IGNATIA HOTEL

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας!

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από την Skytelecom