ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αρχική / ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Skytelecom

Η SkyTelecom* αποτελεί τη no1 Εταιρεία Παροχής Ασύρματου Internet στην Ελλάδα. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας μέχρι σήμερα, επενδύουμε στην δύναμη της τεχνολογίας, δημιουργώντας και επεκτείνοντας συνεχώς το ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυό μας σε νέες περιοχές της χώρας μας.

Μέσω του δικτύου μας, εγγυόμαστε 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps σε οικιακούς πελάτες, επαγγελματίες & επιχειρήσεις κάθε τύπου και ανεξαρτήτως μεγέθους. Γνώμονας της φιλοσοφίας μας είναι πάντα ο άνθρωπος. Γι’ αυτό, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη ξεχωριστά, απαντώντας σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να προκύψει.

Η εταιρική μας ομάδα αποτελείται από άρτια καταρτισμένο & εξειδικευμένο προσωπικό που προσφέρει άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη 24/7.

*Η SkyTelecom έχει αδειοδοτηθεί από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) από το 2015 με αριθμό αδείας 16-121.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Internet

Απόλαυσε το γρηγορότερο σερφάρισμα που είχες ποτέ, με  εγγυημενες ταχύτητες έως και 500Μbps του ιδιόκτητου ασύρματου δικτύου της Skytelecοm, παντού σε όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι!

Τηλεφωνία

Επικοινώνησε με όλο τον κόσμο σε σταθερά και κινητά, με την πλέον σύγχρονη μέθοδο τηλεφωνίας Voip.

Διαμοιρασμός

Δημιούργησε το δικό σου ιδιοκτητο εσωτερικό δίκτυο με διαμοιρασμο υπηρεσίας ασύρματα, μέσω της Skytelecom.

NEWSLETTER SIGNUP!
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!