Μια ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών

Με την Skytelecom απολαμβάνεις ένα προσαρμοσμένο πακέτο υπηρεσιών που καλύπτει όλες τις τηλεπικοινωνιακές σου ανάγκες σε ένα μέρος

Streaming Services

Η Skytelecom σου δίνει πρόσβαση σε On demand Streaming περιεχόμενο με τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες θέασης και ακρόασης που θα βρεις στα Triple Play προγράμματά μας.

Ηome Triple Play

Internet, τηλεφωνία και υπηρεσίες streaming συνδυασμένες σε ένα πακέτο.

Voip Telephony

Η Skytelecom σου παρέχει υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ήχο κλήσης μέσω της τελευταίας τεχνολογίας Voip.

Business Double Play

Βρες το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σου!

Ηome Double Play

Επέλεξε το κατάλληλο πρόγραμμα Internet & ομιλίας για την κατοικία σου!

Mesh WiFi

To mesh Wi-Fi αποτελεί την καλύτερη λύση για ‘σένα που αναζητάς τρόπους να βελτιώσεις την κάλυψη του σήματος του Wi-Fi, χωρίς απώλειες στις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Όσο γρήγορη και αν είναι η σύνδεση internet του σπιτιού ή της επιχείρησής σου, δε θα αποδώσει τα μέγιστα αν δεν υποστηρίζεται από τον κατάλληλο εξοπλισμό αυτού του τύπου. Γι’ αυτό στην SkyTelecom κάνουμε την διαφορά, δίνοντάς σου την δυνατότητα να προσθέσεις όσες μονάδες mesh εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας χρειάζεσαι, σε όποιο πρόγραμμα και αν επιλέξεις.

Home Προγράμματα

Αξιοποίησε στο μέγιστο τις δυνατότητες του νέου Router Mesh Wifi επόμενης γενιάς!

Business Προγράμματα

Κάλυψε κάθε νεκρή γωνία της επιχείρησής σου!

Internet Backup

Με την υπηρεσία Internet Backup της Skytelecom, εξασφαλίζεται αδιάλειπτη σύνδεση 24/7, προσφέροντας αξιόπιστο και συνεχές internet ακόμη και σε περιπτώσεις διακοπών ή προβλημάτων δικτύου. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και για συνδρομητές άλλων παρόχων, εξασφαλίζοντας έτσι μετάπτωση και πρόσβαση των διαδικτυακών υπηρεσιών σου οποιαδήποτε στιγμή και αν τη χρειαστείς.

Business Double Play

Για να έχεις πάντα αξιόπιστο και συνεχές internet ακόμη και σε περιπτώσεις διακοπών ή προβλημάτων δικτύου!

Ανακάλυψέ το με τα προγράμματα internet της Skytelecom που ταιριάζουν στις ανάγκες σου και απόλαυσε ασφαλή και ανενόχλητη πλοήγηση.

Μαθε περισσότερα

Αναζήτηση