Εδώ για σένα

Εδώ για σένα

Σε έναν κόσμο όπου η συνδεσιμότητα είναι πιο σημαντική από ποτέ, η SkyTelecom είναι ο αξιόπιστος πάροχος τηλεπικοινωνιών, δεσμευμένος να είναι πάντα παρών.

Σε μια εποχή όπου η επικοινωνία, η ταχύτητα και η συνδεσιμότητα είναι το Α και το Ω, εμείς στη SkyTelecom είμαστε εδώ για σένα. Πράγματι, σε έναν κόσμο που τα πάντα κινούνται σε ιλιγγιώδεις ρυθμούς και μεταβάλλονται από τη μια στιγμή στην άλλη, χρειάζεσαι πολλά περισσότερα από έναν απλό πάροχο. Χρειάζεσαι πρώτα απ’ όλα έναν αξιόπιστο σύμμαχο. Έναν σταθερό συνοδοιπόρο που να μπορείς να εμπιστευτείς, που να νιώθεις πως θα είναι πάντα δίπλα σου, που να γνωρίζεις πως θα σε στηρίξει. Κάποιον που να ξέρεις ότι θα είναι και εδώ και εκεί και όπου τον χρειαστείς! Που θα δίνει πάντα και παντού το «παρών» για σένα και δεν θα σε «κρεμάσει» ποτέ. Κι αυτός ο κάποιος, είναι η SkyTelecom.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να γεφυρώνουμε αποστάσεις, να ενθαρρύνουμε τις συνδέσεις και να ενδυναμώνουμε τα όνειρα όλων μέσω της απρόσκοπτης επικοινωνίας. Θέλουμε να είμαστε δίπλα σου σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου, σύμμαχος στην επικοινωνία, την ψυχαγωγία, το streaming, το διάβασμα, αλλά και στην επιχείρησή σου. Έλα μαζί μας σε ένα ταξίδι όπου κάθε κλήση, κάθε μήνυμα και κάθε σύνδεση είναι απόδειξη της αφοσίωσής μας στις ανάγκες σου.

Όταν κάποιος μας επιλέγει  και μας τιμά με την εμπιστοσύνη του, εμείς δεν τον αντιμετωπίζουμε σαν πελάτη. Νιώθουμε πως έχουμε μια ιερή αποστολή: όχι απλά να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες που έχει από εμάς, αλλά να τις ξεπεράσουμε. Κάθε φορά προσπαθούμε να υπερπηδήσουμε όχι τον πήχη που έθεσε εκείνος σε εμάς, αλλά τον πήχη που θέσαμε οι ίδιοι στους εαυτούς μας. Και αυτό το όριο -πιστέψτε μας- είναι πολύ ψηλότερο! Στη SkyTelecom άλλωστε, είμαστε ο πιο σκληρός και ο πιο ανικανοποίητος κριτής του εαυτού μας. Θέλουμε να είμαστε αρωγοί σε κάθε σου εγχείρημα, από το πιο μικρό και απλοϊκό μέχρι το πιο μεγάλο και πολυσύνθετο. Να είμαστε εδώ για σένα σε όλα. Το εργαλείο για να διαχειριστείς άφοβα την επιχείρησή σου, το μέσο ώστε να «κατεβάζεις» αδιάλειπτα ό,τι σε ενδιαφέρει, η γέφυρα για να επικοινωνείς απρόσκοπτα με τους αγαπημένους σου. Μαζί στις ατελείωτες ώρες gaming και το online streaming, παρέα και στην οργάνωση των ταξιδιών και τη διαχείριση των οικονομικών σου. Το στήριγμα σου στα εύκολα και στα δύσκολα, 24/7/365.

Τα εφόδιά μας

Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη, αλλά ακούγοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες της αγοράς, καταφέραμε να αναπτύξουμε τους κατάλληλους αμυντικούς μηχανισμούς για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση:

  • Έχουμε ούτε λίγο ούτε πολύ το γρηγορότερο wireless Internet της αγοράς με αξεπέραστες ταχύτητες και ασυναγώνιστο uploading και downloading. Δεν μιλάμε με αερολογίες. Δίνουμε εγγύηση ταχύτητας για να παίρνεις την ταχύτητα που γράφει το πακέτο σου και τίποτα λιγότερο!
  • Εγγυόμαστε για την ποιότητα του δικτύου μας. Παρέχουμε την πιο αξιόπιστη, σταθερή και ασφαλή σύνδεση στο Διαδίκτυο για να μπορείτε να «σερφάρετε» άφοβα.
  • Διαθέτουμε τα πιο value for money προγράμματα (Προγράμματα Home), τα οποία περιλαμβάνουν όλο το πακέτο: Ίντερνετ, τηλεφωνία & περιεχόμενο θέασης. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα.
  • Παρέχουμε άριστη κάλυψη ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, κάνοντας κάθε χωριό… μεγαλούπολη!
  • Δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy (για τρεις ολόκληρες ημέρες) ώστε να βεβαιωθείς 100% για την επιλογή σου!
  • Προσφέρουμε 10% έκπτωση στα πακέτα μας σε κάθε φοιτητή.

Για να μη «skας» με το lag και τις χαμηλές ταχύτητες, ούτε να τα «skας» ακριβά, έλα στη SkyTelecom και… ξέγνοιασες. Δεν θα αναζητήσεις ποτέ ξανά νέο πάροχο καθώς θα νιώσεις και με το παραπάνω ότι πάντα είμαστε εδώ για σένα!

Δεν είμαστε απλώς ένας πάροχος. Είμαστε ο συνεργάτης σου, το μέσο για να προσεγγίσεις τα αστέρια!

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση