Netflix vs Disney Plus: Ποιο Είναι Καλύτερο (2024)

Netflix vs Disney Plus: Ποιο Είναι Καλύτερο (2024)

Το Netflix και το Disney Plus αποτελούν δύο από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς πλατφόρμες streaming που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Και οι δύο πλατφόρμες προτιμώνται από μεγάλο αριθμό ατόμων, μιας και προσφέρουν εξαιρετικό πρωτότυπο περιεχόμενο, πληθώρα ταινιών και σειρών για να επιλέξει κανείς και δελεαστικές τιμές.

Ποια όμως από τις δύο αυτές πλατφόρες αξίζει περισσότερο να επιλέξετε με βάση το κόστος, τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις δικές σας ανάγκες;

Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν να επιλέξετε την πλατφόρμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, έχουμε δημιουργήσει το σημερινό οδηγό όπου θα δούμε πώς συγκρίνονται οι δύο αυτές δημοφιλείς πλατφόρμες μεταξύ τους και τι προσφέρει η κάθε μια ξεχωριστά!

Ας ξεκινήσουμε με την σύγκριση.

Διαφορά #1: Πρωτότυπο Περιεχόμενο

Το Netflix αποτελεί μια δημοφιλή υπηρεσία streaming που προσφέρει μεγάλο εύρος τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, άνιμε, ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμη.

Μάλιστα, εβδομαδιαία, έχουμε συνεχείς προσθήκες νέων τηλεοπτικών σειρών και ταινιών.

Έχει μια πλούσια βιβλιοθήκη με τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, μεγάλο αριθμό πρωτότυπων τίτλων, και υψηλή ποιότητα ανάλυσης.

Μεταξύ των ξένων σειρών πρωτότυπου περιεχομένου που προσφέρει το Netflix στους συνδρομητές του, συγκαταλέγονται και οι ξένες σειρές “Stranger Things”, “You”, “The Crown”, “The Witcher” και το “Bridgerton”.

Από την άλλη πλευρά, το Disney Plus, αποτελεί μια αμερικανική συνδρομητική υπηρεσία ροής βίντεο το οποίο ανήκει στην Walt Disney Company.

Προσφέρει σειρές, ταινίες και πρωτότυπες παραγωγές των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic.

Αναφορικά με πρωτότυπο περιεχόμενο, ορισμένες σειρές και ταινίες του Disney Plus αποτελούν και οι εξής: “Only Murders in the Building”, “Turning Red” και “Moon Knight”.

Συγκριτικά με το Netflix, το Disney Plus διαθέτει μικρότερη βιβλιοθήκη πρωτότυπου περιεχομένου.

Διαφορά #2: Κόστος

Το Netflix προσφέρει διάφορα προγράμματα και συνδρομητικά πακέτα, υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή, και το βασικό πακέτο ξεκινά από μόλις 7,99€ το μήνα!

Από την άλλη πλευρά το Disney Plus αν και αυτό παρέχει δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή, είναι πιο ακριβό από το Netflix, καθώς κοστίζει 10,99€ ανά μήνα ή 109,90€ ανά έτος.

Διαφορά #3: Δημοτικότητα

Το Netflix και το Disney Plus, όπως είδαμε και νωρίτερα, έχουν μεγάλη δημοτικότητα και συγκαταλέγονται δικαιωματικά στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες streaming.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Statista, το Netflix έχει εδραιώσει δυναμικά τη θέση του στο κλάδο του Video on Demand και είναι πιο δημοφιλές από το Disney Plus με διαφορά.

Σύμφωνα με την έρευνα του Statista, αναφορικά με τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής παγκοσμίως, το Netflix ήταν η κορυφαία πλατφόρμα ροής με βάση τον αριθμό των μηνιαίων επισκέψεων μεταξύ Απριλίου 2022 και Ιανουαρίου 2024, όπως μπορούμε να δούμε και από την ακόλουθη εικόνα.

Για την ακρίβεια, το Netflix, κατά την εξεταζόμενη αυτή χρονική περίοδο, είχε περίπου 1.47 δισεκατομμύρια επισκέψεις, αφήνοντας το Prime Video στη δεύτερη θέση, με μέση επισκεψιμότητα 290 εκατομμυρίων επισκέψεων και το Disney Plus στην τρίτη θέση με 277 εκατομμύρια επισκέψεις κατά το διάστημα αυτό.

Ας συνοψίσουμε.

Με Λίγα Λόγια

Το Netflix και το Disney Plus είναι δύο από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες streaming παγκοσμίως, με τα δικά τους ξεχωριστά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

Τώρα λοιπόν που γνωρίζετε ποια είναι τα μοναδικά πλεονεκτήματα που ξεχωρίζουν το Netflix, δύο πράγματα σας λείπουν μόνο!

  • Μια σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες απρόσκοπτα και
  • Μια σύνδεση στο ίδιο το Netflix!

Μάλιστα, με την επιλογή ενός από Triple Play πακέτα μας, λαμβάνετε:

  • Υπερυψηλές ταχύτητες ίντερνετ
  • MESH εξοπλισμό
  • Χαμηλό ping
  • Απεριόριστα λεπτά προς εθνικά σταθερά/ σταθερά Ευρώπης
  • 240′ λεπτά ομιλίας
  • Δωρεάν συνδρομή στο Netflix ή το Spotify
  • Εγγύηση αξιοπιστίας

Και όλα αυτά χωρίς περίοδο αναμονής για την ενεργοποίηση!

Η Skytelecom σας προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσετε δωρεάν το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, χάρη στην υπηρεσία Try&Buy, για τρεις ολόκληρες μέρες, χωρίς καμία δέσμευση αγοράς!

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση