Τι επιχείρηση λείπει από την Ελλάδα;

Τι επιχείρηση λείπει από την Ελλάδα;

Τι επιχείρηση λείπει από την Ελλάδα; Μια ερώτηση που καλείσαι να απαντήσεις αν θες να κάνεις ένα ‘άνοιγμα’ που θα πετύχει μέσω της πρωτοτυπίας του. Βρίσκεσαι στη φάση που έχεις πάρει απόφαση να αναπτύξεις τη δική σου επιχείρηση. Όπως το έχεις σκεφτεί όμως, θα προτιμούσες να αποφύγεις μια κορεσμένη αγορά ή ένα τετριμμένο επιχειρηματικό μοντέλο. Ψάχνεις μια αγορά που είτε είναι ελάχιστα αναπτυγμένη, είτε είναι ανύπαρκτη στη χώρα μας. Μια τέτοια κίνηση είναι αρκετά ριψοκίνδυνη βέβαια γιατί χαράζεις πορεία προς αχαρτογράφητα ύδατα. Αν όμως καταφέρεις να βρεις τι επιχείρηση λείπει από την Ελλάδα, ρισκάρεις και πιάσει, τότε εσύ ορίζεις την τύχη σου! Μια τέτοιους είδους μελέτη είναι χρονοβόρα και απαιτητική, ωστόσο με μια πρώτη ανάγνωση μπορούμε να σου δώσουμε μια κατευθυντήριο.

3+1 επιχειρηματικές προτάσεις που λείπουν από την αγορά

Τι επιχείρηση λείπει από την Ελλάδα: Πρόταση 1 – Pet business

Είναι πέρα για πέρα αλήθεια πως οι νέες γενιές είναι πιο φιλόζωες από ποτέ. Σύμφωνα δε με κάποιες μελέτες, τα κατοικίδια τείνουν να γίνονται δημοφιλέστερα από τα παιδιά. Όποτε αν κάτι θα μας απασχολήσει στις ερχόμενες γενιές, είναι οι pet-friendly και pet-oriented επιχειρήσεις. Η ελληνική αγορά αν και έχει ξεκινήσει να στρέφεται προς την κατεύθυνση αυτή, βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Την περασμένη δεκαετία, ίσως και να χαρακτηρίζαμε αυτήν την αγορά ως niche. Όμως η δημοφιλία των κατοικίδιων μας πείθουν πως το potential του pet industry είναι πολύ μεγαλύτερο. Μπορείτε να στραφείτε στον τομέα της φιλοξενίας κατοικιδίων, της εκπαίδευσης, του καλλωπισμού ακόμα και της διασκέδασής τους!

Τι επιχείρηση λείπει από την Ελλάδα: Πρόταση 2 – Virtual Reality

Αν κάτι πάντα θα θεωρείται πιασάρικο και cool, αυτό είναι οι νέες τεχνολογίες. Αυτή τη στιγμή, το VR είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της διασκέδασης, του gaming, της εξομοίωσης πτήσεων και πάει λέγοντας. Δεν χρειάζεται δα να είστε και κανένας Software Architect για να υλοποιήσετε μια τέτοια ιδέα. Πολλές επιχειρήσεις μπορούν να σχετίζονται με τις εφαρμογές της εικονικής πραγματικότητας. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να σκεφτείτε την κατάλληλη χρήση της και να την υλοποιήσετε. Όχι να της δώσετε σάρκα και οστά, ούτε να είναι χειροπιαστή! Αρκεί να είναι ορατή μέσω της ειδικής διόπτρας ή των γυαλιών κάποιου.

Τι επιχείρηση λείπει από την Ελλάδα: Πρόταση 3 – 3D Printing

Η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης δείχνει να κερδίζει διαρκώς έδαφος και να γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής. Είναι μάλιστα γεγονός ότι οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις συγκαταλέγονται στις πλέον προσοδοφόρες των τελευταίων χρόνων. Βέβαια όταν πρωτομπήκαν στις ζωές μας, λόγω του υψηλού τους κόστους, κάθε άλλο παρά επικερδείς ήταν. Όμως οι τιμές τους σταδιακά έπεσαν και έγιναν πολύ πιο συμφέρουσες τις επιχειρήσεις, βλέποντας τα κέρδη τους να εκτοξεύονται. Εν έτει 2023 είναι δημοφιλέστερες από ποτέ, εκτυπώνοντας ιατρικές συσκευές μέχρι προσωπικά είδη για το κάθε σπίτι. Μολονότι το συγκεκριμένο είδος επιχείρησης υπάρχει στην Ελλάδα, υπάρχει μια πληθώρα τομέων όπου η παρουσία τους δεν είναι επαρκής. Μήπως αυτό είναι το ‘κενό’ στην αγορά που ψάχνεις;

Τι επιχείρηση λείπει από την Ελλάδα: +1 Πρόταση – Αγοραπωλησία NFT

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, τι είναι και πώς να φτιάξεις NFT. Από όταν τα NFT έκαναν την εμφάνισή τους, διαρκώς επιδεικνύουν μια ανοδική τάση που δεν κάμπτεται. Όπως όλα δείχνουν, αυτή η πορεία θα συνεχιστεί ακάθεκτη και για τα προσεχή χρόνια δημιουργώντας διαρκώς πρόσφορο έδαφος για επενδύσεις. Με τα NFT όλο και περισσότερα μοναδικά αντικείμενα βλέπουν την αξία τους να εκτοξεύεται χρόνο με τον χρόνο. Επί της ουσίας, έχει δημιουργηθεί μια πρωτοφανής και ρηξικέλευθη αγορά άνευ προηγουμένου που κανείς δεν γνωρίζει πού μπορεί να φτάσει. Ίσως είναι η ευκαιρία σου!

Στήσε τη νέα επιχειρηματική ιδέα σου με σύμμαχο τη SkyTelecom!

Ενημερώθηκες για το τι είδους επιχείρηση λείπει από την Ελλάδα και είσαι έτοιμος να πάρεις τα λελογισμένα ρίσκα σου; Τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να φτιάξεις NFT, να βρεις τον καλύτερο εξοπλισμό για 3D printing και να κάνεις έρευνα αγοράς για το VR και τα Pet Business; Μα φυσικά, αξιόπιστο Internet, κατάλληλο για επιχειρήσεις. Για τον λόγο αυτό, η SkyTelecom δημιούργησε τα αξιόπιστα BUSINESS προγράμματα wireless Internet της αγοράς Μπες τώρα στο www.skytelecom.gr, επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και απόκτησέ το με δυνατότητα για δωρεάν Try&Buy δοκιμή.

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Τι επιχείρηση λείπει από την Ελλάδα»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση