Εταιρεία τηλεπικοινωνιών: Ποια κάνει την διαφορά;

Εταιρεία τηλεπικοινωνιών: Ποια κάνει την διαφορά;

Εταιρεία τηλεπικοινωνιών: μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες μορφές εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Πολλές επιχειρήσεις που ανήκουν στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, αναζητούν τρόπους να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους κυρίως στον τομέα του Internet και των οπτικών ινών. Οι συγκεκριμένες εταιρίες, είτε διαθέτουν το δικό τους δίκτυο είτε νοικιάζουν από ήδη εγκατεστημένους στην αγορά παρόχους.

Διάβασε στο κείμενο που ετοιμάσαμε για εσένα τους 10+1 λόγους για να ανακαλύψεις γιατί η SkyTelecom είναι η καλύτερη εταιρία τηλεπικοινωνιών.

10+1 λόγοι για να επιλέξεις τη SkyTelecom

1. Προσφέρει 100% κάλυψη ακόμα και στις απομακρυσμένες περιοχές

Για τη SkyTelecom τίποτα δεν είναι αδύνατο. Το σήμα της καλύπτει ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές εντός του δικτύου της, ενώ επεκτείνεται ταχύτατα και σε νέες.  Η ποιότητα σύνδεσης συνεχίζει να είναι άριστη και οι ταχύτητες εξαιρετικά υψηλές.

2. Χρησιμοποιεί τον κορυφαίο mesh εξοπλισμό

To mesh Wi-Fi αποτελεί ιδανική επιλογή για να βελτιώσεις την κάλυψη σήματος του Wi-Fi, χωρίς απώλειες στις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Στην ουσία, ο mesh εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας της SkyTelecom δημιουργεί μία ύφανση δικτύου. Αυτή, καλύπτει κάθε γωνιά του σπιτιού ή ακόμη και μέχρι έξω από αυτό. Έτσι, έχεις τις απόλυτες ταχύτητες Internet στο χώρο σου.

3. Εξυπηρετεί τους πελάτες με omnichannel μοντέλο

Η SkyTelecom δίνει μεγάλη σημασία στις ανάγκες σου και τους προβληματισμούς σου, γι’ αυτό έχει υιοθετήσει την omnichannel φιλοσοφία. Μπορείς είτε να επικοινωνήσεις μέσω social media (Facebook & Instagram) είτε να συμπληρώσεις μία φόρμα με τα στοιχεία σου και να σε καλέσει κάποιος εκπρόσωπος. Ακόμα, έχεις την επιλογή να επισκεφθείς κάποιο από τα καταστήματα για φυσική εξυπηρέτηση.

4. Εξασφαλίζει υπερυψηλές ταχύτητες

Με τη SkyTelecom δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για τις ταχύτητες του Internet σου. Φτάνουν το 1 Gbps και καλύπτει άριστα εταιρίες, πολυμελείς οικογένειες, ταυτόχρονο online gaming & live video streaming στον ίδιο χώρο και άλλα.

5. Παρέχει εγγυημένη & σταθερή ποιότητα σύνδεσης

Σε αντίθεση με άλλους παρόχους των οποίων οι ταχύτητες δεν είναι πραγματικές, η SkyTelecom σου προσφέρει εγγυημένα σταθερές ταχύτητες. Έτσι, θα είσαι σίγουρος για την ποιότητα της σύνδεσης σου. Μάλιστα, εγγυάται 100% πραγματικά υπερυψηλές ταχύτητες, χωρίς καθόλου απώλειες.

6. Εταιρεία τηλεπικοινωνιών ή #1 ασύρματος πάροχος

Οι ασύρματοι πυλώνες που συνδέονται μεταξύ τους, προσφέρουν τη βέλτιστη δύναμη σήματος και υπερυψηλές ταχύτητες στην περιοχή κάλυψής τους. Τι πιο tech savvy από αυτό;

7. Χωρίς απαίτηση τηλεφωνικής σύνδεσης

Αν θέλεις να έχεις την επιλογή για Internet χωρίς σταθερό τηλέφωνο, η SkyTelecom είναι εδώ για σένα. Η εταιρία τηλεπικοινωνιών με τα προγράμματα Internet Only, σου παρέχει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

 8. Άμεση εγκατάσταση χωρίς αναμονές

Η εγκατάσταση του Mesh εξοπλισμού γίνεται μέσα σε 1 έως 5 εργάσιμές ημέρες από την ημέρα της αίτησής σου. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πια αναμονές – ακόμα και ενός μήνα – για να έχεις σύνδεση στο Internet.

9. Χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, η εταιρία τηλεπικοινωνιών SkyTelecom, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων πελατών. Απόδειξη, αποτελεί το γεγονός ότι είναι ο #1 ασύρματος πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια.

10. Προσφέρει προγράμματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη

Οι ανάγκες σου είναι το πρωταρχικό μέλημα για τη SkyTelecom, γι’ αυτό δημιούργησε ολοκληρωμένες λύσεις με σταθερό, Internet ή και τα δύο. Έτσι, μπορείς να έχεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι τόσο για το σπίτι όσο και για την επιχείρησή σου. Τα προγράμματα Home ξεκινούν από 17.90€/μήνα, ενώ τα Business από 20.90€/μήνα.

+1 Try & Buy δοκιμή από την εταιρία τηλεπικοινωνιών SkyTelecom

Το τελευταίο και ένα από τα πιο ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα της SkyTelecom είναι η δωρεάν Try&Buy  δοκιμή που προσφέρει. Συγκεκριμένα, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το Πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και να το χρησιμοποιήσεις εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση. Ακόμα να το δοκιμάσεις;

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Εταιρεία τηλεπικοινωνιών: Ποια κάνει την διαφορά»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση