Mesh Wi-Fi: Τι είναι και ποια τα πλεονεκτήματά του

Mesh Wi-Fi: Τι είναι και ποια τα πλεονεκτήματά του

Mesh Wi-Fi, η καλύτερη λύση για ‘σένα που αναζητάς τρόπους να βελτιώσεις την κάλυψη του σήματος του Wi-Fi, χωρίς απώλειες στις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Όσο γρήγορη και αν είναι η σύνδεση internet του σπιτιού ή της επιχείρησής σου, δε θα αποδώσει τα μέγιστα αν δεν υποστηρίζεται από τον κατάλληλο εξοπλισμό αυτού του τύπου. Πώς όμως η νέα αυτή τεχνολογία κάνει την διαφορά στη χρήση του internet; Πώς λειτουργεί στην πράξη και ποια είναι τα πλεονεκτήματά της; Μάθε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Τι είναι και πώς λειτουργεί το Mesh WiFi

Η λειτουργία του Mesh Wi-Fi βασίζεται σε αυτή των κυψελωτών δικτύων. Ένας κεντρικός πομπός σε ρόλο modem / router επικοινωνεί με μικρότερες «δορυφορικές» μονάδες και μαζί δημιουργούν ένα ενιαίο και πανίσχυρο πλέγμα κάλυψης σε όλο το χώρο που σε ενδιαφέρει. Καθώς λοιπόν εσύ μετακινείσαι από δωμάτιο σε δωμάτιο, το σύστημα αντιλαμβάνεται την αλλαγή του σημείου σου, επανασυνδέοντας τη συσκευή σου στην κοντινότερη μονάδα.

Τo Mesh WiFi και τα πλεονεκτήματά του

1. Καλύπτει άριστα κάθε δωμάτιο & γωνιά του σπιτιού σου!

Μήπως το σήμα του internet δεν πιάνει σε δωμάτια του σπιτιού που βρίσκονται μακριά από το router; Όχι πια! Το Mesh WI-Fi δίνει τη λύση, φτάνοντας το σήμα παντού μέσα στο σπίτι, από την αποθήκη και το γκαράζ, έως και τη σοφίτα σου. Φυσικά, η εμβέλεια διαφοροποιείται πάντα ανάλογα με το μοντέλο του εξοπλισμού ή τον αριθμό των mesh μονάδων που είναι τοποθετημένες στο χώρο.

2. Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση πολλών συσκευών

Η εποχή του έξυπνου σπιτιού φέρνει έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό συνδεδεμένων συσκευών που χρειάζονται bandwith. Γι’ αυτό, χρειάζεσαι ένα δίκτυο που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση. Το Mesh Wi-Fi σου επιτρέπει να συνδέεις ταυτόχρονα εκατοντάδες σταθερές και κινητές συσκευές, χωρίς προβλήματα και lags. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις σερφάρισμα στο internet, streaming 4K ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, καθώς και online gaming από το smartphone, το tablet, την τηλεόραση, την gaming κονσόλα ή οποιαδήποτε συσκευή σου.

3. Είναι εύκολο στη χρήση

Ένα σύστημα Mesh Wi-Fi είναι προ-διαμορφωμένο εργοστασιακά, κάτι που σημαίνει ότι δεν απαιτεί κάποια περίπλοκη ρύθμιση και είναι έτοιμο για χρήση. Έτσι, μπορείς να μπεις εύκολα στην εποχή του internet υψηλής ταχύτητας, ακόμα και αν δεν διαθέτεις εξειδικευμένες γνώσεις. Επιπλέον, είναι εύκολα διαχειρίσιμο και μέσω διάφορων διαθέσιμων apps, ανάλογα με τον κατασκευαστή του εξοπλισμού.

+1.   To Mesh WIFi σου εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια

Μέχρι να γίνει διαθέσιμο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, το Mesh Wi-Fi δοκιμάστηκε με επιτυχία σε μεγάλες επιχειρηματικές βάσεις, με κορυφαίες απαιτήσεις σε επίπεδο ασφάλειας. Ενσωματώνει τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας, προσφέροντας ισχυρή προστασία από ανεπιθύμητες επισκέψεις στο δίκτυο. Επιπλέον, εξασφαλίζει δυνατότητα ορισμού γονικού ελέγχου και χρόνου σύνδεσης για την προστασία των παιδιών, καθώς και την δημιουργία ενός ξεχωριστού δικτύου για επισκέπτες.

Mesh WIFi με ασύρματο internet SkyTelecom: Ο τέλειος συνδυασμός!

Το Mesh Wi-Fi δημιουργήθηκε για να λύσει μία για πάντα το πρόβλημα του αδύναμου ή ελλιπούς σήματος, μεγιστοποιώντας την απόδοση του στο 100%. Συνδυαστικά μάλιστα με ένα κορυφαίο πρόγραμμα ασύρματου internet, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την κάλυψη των αναγκών σου για internet στο σπίτι ή την επιχείρησή σου. Για να απολαμβάνεις λοιπόν τα μέγιστα από τη σύνδεσή σου, η SkyTelecom, η εταιρεία που έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το internet υπερυψηλών ταχυτήτων 500 Mbps, προχωρά σε μία ακόμα καινοτομία, προσφέροντάς σου όλα τα εμπορικά της προγράμματα Home, Business & Upstream με επώνυμο εξοπλισμό Mesh Wi-Fi. Επίλεξε σήμερα αυτό που σου ταιριάζει μέσα από το www.skytelecom.gr, με δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμής και… καλή σου απόλαυση!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Mesh Wi-Fi: Τι είναι και ποια τα πλεονεκτήματά του»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση