Ασύρματο ίντερνετ: Η έξυπνη λύση για το σπίτι & την επιχείρησή σου!

Ασύρματο ίντερνετ: Η έξυπνη λύση για το σπίτι & την επιχείρησή σου!

Ασύρματο ίντερνετ, η νέα γενιά της τεχνολογίας που κατακτά την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο. Χάρη στα ασύρματα δίκτυα νέας γενιάς, οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστο ίντερνετ, με ή χωρίς σταθερό τηλέφωνο, σε υπερυψηλές ταχύτητες 500Mbps. Μάλιστα, η ασύρματη τεχνολογία κάνει την διαφορά σε σύγκριση με αυτή που χρησιμοποιούν τα συμβατικά δίκτυα, καθώς εξασφαλίζει 100% πραγματικές ταχύτητες, χωρίς απώλειες.

Την ώρα όμως που στην Ευρώπη οι ταχύτητες downloading κλειδώνουν έως και στα 500Mbps, στην χώρα μας η κατάσταση είναι διαφορετική. Οι 3 μεγάλοι ιδιωτικοί πάροχοι internet που όλοι γνωρίζουμε διαφημίζουν συνεχώς προγράμματα με ταχύτητες 35, 50 ή 100 Mbps οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έτσι, κάθε φορά που επιλέγουμε ένα τέτοιο πακέτο, όχι μόνο δεν απολαμβάνουμε τις ταχύτητες που μας υπόσχονται, αλλά και ζημιωνόμαστε οικονομικά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το ασύρματο ίντερνετ έρχεται στην περιοχή σου!

Πλέον όμως, υπάρχει λύση. Η SkyTelecom φέρνει για 1η φορά στην περιοχή σου την κορυφαία λύση του ασύρματου ίντερνετ, προσφέροντας πακέτα Double Play & Internet Only που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Χάρη στο νέο ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυό της, μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα σου υπόσχεται:

  • Internet χωρίς χρήση καλωδίων
  • Κλειδωμένες υπερυψηλές ταχύτητες 24/35/50/100/200/500Mbps
  • Οικιακά ή επαγγελματικά πακέτα στα μέτρα σου
  • Δυνατότητα συμμετρικού downloading / uploading
  • Δυνατότητα σταθερής τηλεφωνίας με χρήση της νέας τεχνολογίας VOIP
  • Σταθερό μηνιαίο λογαριασμό
  • Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας
  • 100% κάλυψη απομακρυσμένων περιοχών
  • Ανταγωνιστικές τιμές με επιπλέον 10% έκπτωση για φοιτητές και ανέργους.

Απόλαυσε ασύρματο ίντερνετ με την εγγύηση της SkyTelecom

Πώς λοιπόν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το ασύρματο ίντερνετ είναι η λύση που ψάχνεις; Επειδή πολλοί πάροχοι φαίνονται καλοί στα λόγια αλλά υστερούν στην πράξη, η SkyTelecom σου προσφέρει μία μοναδική ακόμα δυνατότητα: μία δωρεάν δοκιμαστική Try&Buy περίοδο. Επίλεξε το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, απόλαυσέ τις υπερυψηλές ταχύτητές του και σιγουρεύσου ότι κάνεις την σωστή επιλογή.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο για το ασύρματο ίντερνετ;
Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο νέο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση