Ταχύτητα ίντερνετ ανά περιοχή

Ταχύτητα ίντερνετ ανά περιοχή

Ταχύτητα ίντερνετ ανά περιοχή: ποια είναι η μέγιστη με την οποία μπορείς να σερφάρεις; Η ταχύτητα του προγράμματος ίντερνετ του σταθερού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο πιο σημαντικός όμως από αυτούς είναι το είδος του δικτύου. Πρόκειται για δίκτυο χαλκού, οπτικής ίνας ή για ασύρματο δίκτυο νέας γενιάς; Σε κάθε περίπτωση, το 1ο είναι το πιο αναξιόπιστο, ενώ η κορυφαία επιλογή, δεν είναι άλλη από το ασύρματο, το οποίο και προσφέρει τις πιο υψηλές ταχύτητες.

Εξαιρετικά χαμηλές οι ταχύτητες ίντερνετ στην Ελλάδα

Την ώρα που οι ευρωπαϊκές χώρες τρέχουν με υπερυψηλές ταχύτητες, η Ελλάδα βρίσκεται ψηφιακά πίσω, καταλαμβάνοντας μία από τις τελευταίες θέσεις σε επίπεδο ταχύτητας σε ολόκληρη την Ένωση. Ο λόγος; Οι περισσότερες εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας δεν έχουν επενδύσει πραγματικά στον εκσυγχρονισμό του δικτύου τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προσφέρουν τις ταχύτητες που υπόσχονται. Σύμφωνα με τις πρόσφατες μετρήσεις πλατφόρμας ΥΠΕΡΙΩΝ της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). στο βασικό πακέτο με ονομαστική ταχύτητα downloading 24 Mbps η μέση πραγματική ταχύτητα κινείται στην περιοχή των 8 Mbps. Ωστόσο, ακόμα και αυτή η ταχύτητα μπορεί να μειωθεί από πολλούς παράγοντες όπως η υψηλή κίνηση του δικτύου ή η μεγάλη απόσταση από τον κεντρικό κόμβο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Συγκρίνοντας την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη

Κι ενώ η ταχύτητα ίντερνετ στις περιοχές της Ελλάδας είναι εξαιρετικά χαμηλή, στην Ευρώπη συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, με τις ταχύτητες να αγγίζουν τα 500Mbps. Μάλιστα, η χώρα μας είναι ουραγός και παγκοσμίως, καθώς σύμφωνα με στοιχεία της Ookla, κατατάσσεται στις χώρες με το πιο αργό internet παγκοσμίως και συγκεκριμένα στην θέση 93. Το παράδοξο ωστόσο είναι ότι παρά την χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών, οι εγχώριοι πάροχοι συνεχίζουν να διαθέτουν τα πακέτα τους σε εξαιρετικά υψηλές τιμές.

Η SkyTelecom φέρνει την πιο υψηλή ταχύτητα ίντερνετ στην περιοχή σου

Με το πρόβλημα της χαμηλής ταχύτητες ίντερνετ να κυριαρχεί στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, η απάντηση έρχεται από την SkyTelecom. Πρόκειται για τον πρώτο ιδιωτικό πάροχο στην Ελλάδα που επενδύει στο internet υπερυψηλών ταχυτήτων, δημιουργώντας ένα καινοτόμο δίκτυο με πραγματικές ταχύτητες 500Mbps. Η λειτουργία του ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία στην Πελοπόννησο και την Κρήτη, ενώ πλέον προσφέρει τα πακέτα της και στην Αττική. Έτσι, σε όποια περιοχή του δικτύου της και αν βρίσκονται, οι συνδρομητές της SkyTelecom απολαμβάνουν:

  • Υπερυψηλές ταχύτητες 24/35/50/100/500Mbps
  • Κάλυψη απομακρυσμένων σημείων
  • Σταθερούς λογαριασμούς
  • Εγγύηση άριστης λειτουργίας.

Επίλεξε σήμερα το πρόγραμμα Double Play ή Internet Only που ταιριάζει στις ανάγκες σου και απόλαυσε την εμπειρία του πιο γρήγορου ίντερνετ στην Ελλάδα. Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€:

Επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Ταχύτητα ίντερνετ ανά περιοχή»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο νέο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση