Ταχύτητα ίντερνετ ανά περιοχή

Ταχύτητα ίντερνετ ανά περιοχή

Ταχύτητα ίντερνετ ανά περιοχή: ποια είναι η μέγιστη με την οποία μπορείς να σερφάρεις; Η ταχύτητα του προγράμματος ίντερνετ του σταθερού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο πιο σημαντικός όμως από αυτούς είναι το είδος του δικτύου. Πρόκειται για δίκτυο χαλκού, οπτικής ίνας ή για ασύρματο δίκτυο νέας γενιάς; Σε κάθε περίπτωση, το 1ο είναι το πιο αναξιόπιστο, ενώ η κορυφαία επιλογή, δεν είναι άλλη από το ασύρματο, το οποίο και προσφέρει τις πιο υψηλές ταχύτητες.

Εξαιρετικά χαμηλές οι ταχύτητες ίντερνετ στην Ελλάδα

Την ώρα που οι ευρωπαϊκές χώρες τρέχουν με υπερυψηλές ταχύτητες, η Ελλάδα βρίσκεται ψηφιακά πίσω, καταλαμβάνοντας μία από τις τελευταίες θέσεις σε επίπεδο ταχύτητας σε ολόκληρη την Ένωση. Ο λόγος; Οι περισσότερες εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας δεν έχουν επενδύσει πραγματικά στον εκσυγχρονισμό του δικτύου τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προσφέρουν τις ταχύτητες που υπόσχονται. Σύμφωνα με τις πρόσφατες μετρήσεις πλατφόρμας ΥΠΕΡΙΩΝ της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). στο βασικό πακέτο με ονομαστική ταχύτητα downloading 24 Mbps η μέση πραγματική ταχύτητα κινείται στην περιοχή των 8 Mbps. Ωστόσο, ακόμα και αυτή η ταχύτητα μπορεί να μειωθεί από πολλούς παράγοντες όπως η υψηλή κίνηση του δικτύου ή η μεγάλη απόσταση από τον κεντρικό κόμβο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Συγκρίνοντας την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη

Κι ενώ η ταχύτητα ίντερνετ στις περιοχές της Ελλάδας είναι εξαιρετικά χαμηλή, στην Ευρώπη συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, με τις ταχύτητες να αγγίζουν τα 500Mbps. Μάλιστα, η χώρα μας είναι ουραγός και παγκοσμίως, καθώς σύμφωνα με στοιχεία της Ookla, κατατάσσεται στις χώρες με το πιο αργό internet παγκοσμίως και συγκεκριμένα στην θέση 93. Το παράδοξο ωστόσο είναι ότι παρά την χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών, οι εγχώριοι πάροχοι συνεχίζουν να διαθέτουν τα πακέτα τους σε εξαιρετικά υψηλές τιμές.

Η SkyTelecom φέρνει την πιο υψηλή ταχύτητα ίντερνετ στην περιοχή σου

Με το πρόβλημα της χαμηλής ταχύτητες ίντερνετ να κυριαρχεί στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, η απάντηση έρχεται από την SkyTelecom. Πρόκειται για τον πρώτο ιδιωτικό πάροχο στην Ελλάδα που επενδύει στο internet υπερυψηλών ταχυτήτων, δημιουργώντας ένα καινοτόμο δίκτυο με πραγματικές ταχύτητες 500Mbps. Η λειτουργία του ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία στην Πελοπόννησο και την Κρήτη, ενώ πλέον προσφέρει τα πακέτα της και στην Αττική. Έτσι, σε όποια περιοχή του δικτύου της και αν βρίσκονται, οι συνδρομητές της SkyTelecom απολαμβάνουν:

  • Υπερυψηλές ταχύτητες 24/35/50/100/500Mbps
  • Κάλυψη απομακρυσμένων σημείων
  • Σταθερούς λογαριασμούς
  • Εγγύηση άριστης λειτουργίας.

Επίλεξε σήμερα το πρόγραμμα Double Play ή Internet Only που ταιριάζει στις ανάγκες σου και απόλαυσε την εμπειρία του πιο γρήγορου ίντερνετ στην Ελλάδα. Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€:

Επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Ταχύτητα ίντερνετ ανά περιοχή»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο νέο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση