Έξυπνο σπίτι σε 7+1 βήματα

Έξυπνο σπίτι σε 7+1 βήματα

Έξυπνο σπίτι, the next big thing στην παγκόσμια τεχνολογία. Η εποχή αλλάζει, το ίδιο και το σπίτι μας! Το Internet of Things μπαίνει πλέον στις ζωές και στην καθημερινότητά μας, μετατρέποντας οικιακές συσκευές και αξεσουάρ σε πραγματικά gadgets. Έτσι, όχι μόνο μας διευκολύνει στις καθημερινές μας δραστηριότητες, αλλά προσθέτει και μία αίσθηση πολυτέλειας στις ζωές μας. Επιπλέον, η χρήση έξυπνων αυτοματισμών συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας έως και 30%. Ποιες είναι όμως οι έξυπνες συσκευές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, αυξάνοντας το… IQ του χώρου μας;

1. Έξυπνος φωτισμός… για να αλλάζεις το χρώμα του χώρου ανάλογα με την διάθεσή σου!

Το φως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στη ζωή όσο και στην υγεία και ευεξία μας. Πλέον, ο φωτισμός του σπιτιού αλλάζει και γίνεται «έξυπνος». Τοποθέτησε στο χώρο σου προϊόντα «έξυπνου» φωτισμού όπως λάμπες, ταινίες LED και ψηφιακά φωτιστικά πάνελ και διαχειρίσου τα απευθείας μέσω του κινητού σου. Ενεργοποίησε ή απενεργοποίησέ τα αυξομείωσε την έντασή του και κυρίως προσάρμοσε το φως τους στο χρώμα της αρεσκείας σου απευθείας με ένα πάτημα στην οθόνη του smartphone σου.

2. Ηχείο Bluetooth για ένα έξυπνο σπίτι… Dolby Surrounded!

Μετάφερε τον ήχο του κινητού σου ή οποιασδήποτε smart συσκευής απευθείας στο έξυπνο ηχείο Bluetooth σου. Τοποθέτησε ένα σε κάθε χώρο και δημιούργησε μία μοναδική ηχητική αίσθησή σαν να βρίσκεσαι σε… κινηματογράφο!

3. Ασύρματα στόρια… για απόλυτο έλεγχο της σκίασης!

Κάνε πραγματικότητα το έξυπνο σπίτι που ονειρεύεσαι με τις πιο χρήσιμες αυτοματοποιήσεις, όπως τα ασύρματα στόρια. Κλείνουν και ανοίγουν απλά με ένα πάτημα… φυσικά από την οθόνη του smart κινητού σου! Έτσι, μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των μηχανισμών σκίασης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

4. Έξυπνες λευκές συσκευές με το πάτημα ενός κουμπιού

Πλέον, οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές οικιακών συσκευών παγκοσμίως συνδέουν τις λευκές συσκευές όπως οι ηλεκτρικοί φούρνοι, τα ψυγεία και τα πλυντήρια πιάτων και ρούχων με το internet μέσω ειδικών εφαρμογών. Έτσι, μπορείς να ελέγχεις τις λειτουργίες του ακόμα και απομακρυσμένα.

5. Έξυπνο σπίτι… και με τέλεια θερμοκρασία

Γυρνάς στο σπίτι μετά από μία τυπική ζεστή καλοκαιρινή ημέρα; Καθώς έρχεσαι προς το σπίτι, ενεργοποίησε το air- condition σου στην κατάλληλη θερμοκρασία και προετοίμασε το χώρο για να σε υποδεχθεί! Μάλιστα, οι έξυπνες μονάδες θέρμανσης και κλιματισμού μπορούν επίσης να μάθουν τις συνήθειές σου και να προσαρμόζουν την θερμοκρασία ανάλογα την ατμόσφαιρα.

6. Ανιχνευτές κίνησης και κάμερε για να νιώθεις ασφαλής

Η νέα τάση στην οικιακή ασφάλεια είναι οι ανιχνευτές κίνησης, μία ακόμα χρήσιμη προσθήκη για κάθε έξυπνο σπίτι. Η εγκατάσταση τους, σε συνδυασμό με τις κάμερες ασφαλείας, δίνει στην ουσία μάτια και αυτιά στην κατοικία σου, αυξάνοντας την αίσθηση ασφάλειάς σου όχι μόνο όταν είσαι εκτός, αλλά και εντός σπιτιού.

7. Λειτουργία everything off!

Θέλεις να φύγεις από το σπίτι και να απενεργοποιήσεις κάθε σου συνδεδεμένη έξυπνη συσκευή με ένα κουμπί; Η έξυπνη λειτουργία everything off σου το εξασφαλίζει. Κλείστε τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού και εξασφάλισε την απόλυτη ασφάλεια του χώρου σου.

+1. Έξυπνος βοηθός

Μένεις μόνος ή μόνη; Κι όμως, σε ένα έξυπνο σπίτι δεν θα νιώσεις ποτέ μοναξιά χάρη στους έξυπνους βοηθούς όπως η Alexa ή το Google Assistant. Δώσε τους τις φωνητικές εντολές και εκείνοι θα τις πραγματοποιήσουνε σε κλάσματα του δευτερολέπτου, ελέγχοντας φωτισμό, θερμοκρασία ή βάζοντάς σου στο τέρμα τα αγαπημένα σου τραγούδια.

Δημιούργησε το δικό σου έξυπνο σπίτι με την κατάλληλη σύνδεση Internet

Θέλεις να κάνεις το σπίτι σου πραγματικά έξυπνο; Οι λύσεις αυτοματοποίησης είναι πολλές, εξαιρετικά χρήσιμες και πολύ πιο οικονομικές απ’ όσο ενδεχομένως υπολογίζεις. Ωστόσο, για να λειτουργήσουν σωστά, χρειάζεσαι την κατάλληλη σύνδεση Internet. Η SkyTelecom, ο νέος κορυφαίος πάροχος σταθερής και ίντερνετ, σου προσφέρει 100% πραγματικές ταχύτητες, χωρίς απώλειες, έτσι ώστε να είσαι σίγουρος για την επένδυσή σου. Επίλεξε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σου και επωφελήσου από την εγγύηση άριστης λειτουργίας. Ανακάλυψε σήμερα τα κορυφαία προγράμματα HOME και ζήσε την εμπειρία του πιο γρήγορου και αξιόπιστου Internet στην Ελλάδα.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Έξυπνο σπίτι σε 7+1 βήματα»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο νέο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση