Αργεί να φορτώσει τις σελίδες; Μην σκας!

Αργεί να φορτώσει τις σελίδες; Μην σκας!

«Αργεί να φορτώσει τις σελίδες» ή «σέρνεται το internet»: δύο διαφορετικές φράσεις με το ίδιο νόημα που όλοι μας αναφωνούμε τουλάχιστον μία φορά μέσα στη… μέρα. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που κάνουν το internet του σπιτιού ή της επιχείρησής σου να μην «τραβάει»; Και κυρίως, πώς μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε έξυπνα και αποτελεσματικά; Μάθε περισσότερα στο κείμενο που ακολουθεί.

Tο Internet αργεί να φορτώσει τις σελίδες σου γιατί…

1# Ο browser σου είναι υπερφορτωμένος

Συμβαίνει ακόμα και στους καλύτερους… υπολογιστές! Μήπως σου αρέσει να σερφάρεις ανοίγοντας 50 διαφορετικά tabs ταυτόχρονα; Ή μήπως έχεις προσθέσει στον browser σου όλα τα extensions που κυκλοφορούν για… εφέ στους συναδέλφους σου; Πριν κάνεις οποιαδήποτε άλλη κίνηση, ξεκίνα με ένα καλό ξεκαθάρισμα στα tabs.  Όταν το τελειώσεις, κάνε μία επανεκκίνηση του Chrome ή του Firefox με απενεργοποιημένα όλα τα περιττά πρόσθετα.

2# Το site που επισκέπτεσαι αργεί να φορτώσει τις σελίδες

Ναι, είναι αλήθεια: οι νέες ιστοσελίδες ενδέχεται να φορτώνουν πιο αργά από τις παλιές. Αυτό συμβαίνει λόγω της πιο πολύπλοκης κατασκευής τους ώστε να είναι συμβατές με pc, tablet και smartphones. Ταυτόχρονα, είναι πιο πλούσιες σε περιεχόμενο, προσφέροντας βίντεο, εικόνες και πολλές ακόμα λειτουργίες που κάνουν το άνοιγμά τους να καθυστερεί. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι περισσότερες νέες ιστοσελίδες έχουν κατά μέσο όρο μέγεθος 2,1 MB, αριθμό υπερδιπλάσιο σε σύγκριση με εκείνο μίας δεκαετίας πριν. Επιπλέον, χρησιμοποιούν πιο δυνατή κρυπτογράφηση προκειμένου να αποτρέπονται οι επιθέσεις χάκερ, κάτι που στην πράξη μειώνει την ταχύτητα φόρτωσής τους.

3# Η συσκευή σου χρειάζεται format

Όταν οι συσκευές μας δεν μπορούν να εκτελέσουν ακόμα και την πιο απλή λειτουργία, να φορτώσουν δηλαδή τις σελίδες του internet, τότε χρειάζεται να αναλάβουμε δράση. Σε μία τέτοια περίπτωση, το πρώτο σου βήμα είναι να κλείσεις όλες τις εφαρμογές που λειτουργούν στο παρασκήνιο. Αν δεν λειτουργήσει, το επόμενο που πρέπει να κάνεις είναι ένα format στο pc ή μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο smartphone ή το tablet σου. Εάν το πρόβλημα συνεχίζεται και πάλι, καλύτερα να συμβουλευτείς έναν τεχνικό ή να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο αλλαγής συσκευής.

4# To router σου τα «χάνει»!

Router: μία λέξη, χιλιάδες αναμνήσεις. Θυμάσαι τότε που πάλευες ολόκληρο το βράδυ για να φτιάξεις τις ρυθμίσεις του ώστε να λειτουργήσει σωστά το internet; Ή την άλλη φορά που του άλλαζες θέσεις μέσα στο σπίτι μήπως και πάρει μπρος; Και να ήταν μόνο αυτά… Όταν το router δεν είναι αξιόπιστο, τότε θα έχεις συνέχεια θέματα με την ταχύτητα του Internet.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

5# Το δίκτυο του σπιτιού σου είναι υπερφορτωμένο…

Όταν συνδέονται πολλοί στο ίδιο δίκτυο, τότε ενδεχομένως να μην μπορεί να ανταποκριθεί σωστά στις ανάγκες τους. Για παράδειγμα, ένα σύγχρονο σπίτι μπορεί να αποτελείται από πολλά μέλη. Όταν όλοι είναι συνδεδεμένοι στο Internet στριμάροντας ή ανεβάζοντας περιεχόμενο, τότε οι ταχύτητες downloading ενδέχεται να μην μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τους.

6# Το internet του σπιτιού σου… «δεν»!

Αυτός είναι και ο πιο συνήθης λόγος για τον οποίο το internet αργεί να φορτώσει τις σελίδες. Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι ιδιωτικοί πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ στην Ελλάδα υπόσχονται ταχύτητες τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν μπορούν ούτε να αγγίξουν. Έτσι, μένεις ξεκρέμαστος, χωρίς να καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις σωστά τις online δραστηριότητές σου.

Αργεί να φορτώσει τις σελίδες; Υπάρχει λύση!

Ο πάροχος internet που έχεις επιλέξει είναι σημαντικό να μπορεί να εξυπηρετήσει στο 100% τις πραγματικές σου ανάγκες, προσφέροντάς όλα όσα σου υπόσχεται. Εφόσον λοιπόν το internet του σπιτιού ή του γραφείου σου αργεί να φορτώσει τις σελίδες, δεν έχεις παρά να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών ώστε να την ενημερώσεις για το πρόβλημα και να στείλει άμεσα έναν εξειδικευμένο τεχνικό στο χώρο σου.

Εάν πάλι το πρόβλημα δεν λυθεί ούτε και τότε, τότε η επιλογή σου είναι μία: να αλλάξεις πάροχο. H SkyTelecom είναι η 1η εταιρεία που φέρνει στην Ελλάδα το Internet Υπερυψηλών Ταχυτήτων 500Mbps με εγγύηση άριστης λειτουργίας. Σερφάρεις ταυτόχρονα από διαφορετικές συσκευές; Απολαμβάνεις online gaming & live video streamingς Κανένα πρόβλημα. Mε το μεγαλύτερο Download έως 500Mbps και με σταθερό Upload δεν υπάρχουν όρια στο σερφάρισμα.

Έλα σήμερα στον κόσμο της SkyTelecom και απόλαυσε το πιο γρήγορο και αξιόπιστο στην Ελλάδα.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Αργεί να φορτώσει τις σελίδες; Μην σκας»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο νέο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση