Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι

Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι

Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι: ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές σου; Στην αγορά, αυτή την στιγμή κυκλοφορεί μία πληθώρα προτάσεων. Ωστόσο, τα πακέτα που συνδυάζουν γρήγορο ίντερνετ, αξιοπιστία, 100% κάλυψη και value for money πραγματικά σπανίζουν. Πώς όμως θα βρεις το καλύτερο για τις δικές σου ανάγκες; Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες λύσεις της SkyTelecom και … σου τις παρουσιάζουμε!

1. Πακέτα ίντερνετ για μία οικογένεια

Η πρότασή μας: ΗomeAirFiber 50 Double Play

Surfing, τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, Netflix, Social Media, YouTube Videos… οι ανάγκες μιας οικογένειας δεν τελειώνουν ποτέ! Επίσης ποτέ δεν τελειώνει και η ανάγκη της για οικονομία. Κάθε σπίτι χρειάζεται ένα πακέτο ίντερνετ που θα καλύπτει άριστα τους χρήστες του, σε τιμή πραγματικά προσιτή. Το ΗomeAirFiber 50 Double Play, με ‎47,90€ το μήνα, αποτελεί την καλύτερη επιλογή σου για να τους έχεις όλους ικανοποιημένους και πρωτίστως… τον εαυτό σου! Επιπλέον, προσφέρει απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, καθώς και 120’ λεπτά προς κινητά.

2. Πακέτα ίντερνετ για το φοιτητικό σπίτι

Η πρότασή μας: ΗomeAirFiber 35 Internet

Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική, την πιο αξιόπιστη, αλλά και την πιο οικονομική λύση της αγοράς που απευθύνεται σε φοιτητές. Προσφέρει ποιοτικό σερφάρισμα σε υψηλές ταχύτητες 35Mbps, ταχύτητα Uploading 3Mbps, ενώ δεν απαιτεί την εγκατάσταση τηλεφωνικής σύνδεσης! Η επίσημη τιμή του είναι ‎27,90€ το μήνα. Όμως, η SkyTelecom το προσφέρει με επιπλέον έκπτωση 10%, μόνο για φοιτητές.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. Πακέτα ίντερνετ για το εξοχικό

Η πρότασή μας: HomeAirfiber 24 Internet

Τα αξιόπιστα πακέτα ίντερνετ για εξοχική κατοικία πραγματικά σπανίζουν. Όσα μάλιστα κυκλοφορούν, δεν ικανοποιούν ούτε με τις επιδόσεις τους ούτε και με την τιμή τους. Πλέον όμως, η SkyTelecom δίνει την απάντηση που ζητάς, προσφέροντάς σου την καλύτερη πρόταση στο είδος της. Το ΗΟΜΕAIRFIBER 24 Internet είναι πραγματικά «ό,τι πρέπει» για το εξοχικό, καθώς συνδυάζει πραγματική ταχύτητα 24Mbps, χωρίς σταθερό τηλέφωνο. Ένα ακόμα μεγάλο του πλεονέκτημα είναι και η τιμή του. Με μόλις 17,90€ το μήνα, απολαμβάνεις το πιο γρήγορο ίντερνετ στην κατηγορία του.

4. Πακέτα για gamers, devs & designers!

Η πρότασή μας: Νέα σειρά UPSTREAM

Τι κοινό έχει ένας developer, ένας youtuber, ένας web designer, ένας gamer & ένας αρχιτέκτονας; Όλοι τους χρησιμοποιούν το internet ως εργαλείο δουλειάς. Μάλιστα, δεν χρειάζονται μόνο υψηλές ταχύτητες downloading, αλλά και uploading έτσι ώστε να ανεβάζουν τα δεδομένα τους στο διαδίκτυο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η νέα σειρά UPSTREAM της SkyTelecom δημιουργήθηκε ακριβώς πάνω στις ανάγκες τους, προσφέροντας 100% συμμετρικές ταχύτητες.

Ανακάλυψε τις κορυφαίες λύσεις σταθερής & ίντερνετ στην αγορά

Η SkyTelecom απαντά στις ανάγκες σου με καινοτόμες λύσεις σε πακέτα ίντερνετ. Βρες αυτό που ταιριάζει για το σπίτι, το εξοχικό ή και την επιχείρησή σου με

  • Υπερυψηλές ταχύτητες 24/35/50/100/500Mbps
  • Κάλυψη απομακρυσμένων σημείων
  • Σταθερούς λογαριασμούς
  • Εγγύηση άριστης λειτουργίας.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο νέο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση