Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι

Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι

Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι: ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές σου; Στην αγορά, αυτή την στιγμή κυκλοφορεί μία πληθώρα προτάσεων. Ωστόσο, τα πακέτα που συνδυάζουν γρήγορο ίντερνετ, αξιοπιστία, 100% κάλυψη και value for money πραγματικά σπανίζουν. Πώς όμως θα βρεις το καλύτερο για τις δικές σου ανάγκες; Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες λύσεις της SkyTelecom και … σου τις παρουσιάζουμε!

1. Πακέτα ίντερνετ για μία οικογένεια

Η πρότασή μας: ΗomeAirFiber 50 Double Play

Surfing, τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, Netflix, Social Media, YouTube Videos… οι ανάγκες μιας οικογένειας δεν τελειώνουν ποτέ! Επίσης ποτέ δεν τελειώνει και η ανάγκη της για οικονομία. Κάθε σπίτι χρειάζεται ένα πακέτο ίντερνετ που θα καλύπτει άριστα τους χρήστες του, σε τιμή πραγματικά προσιτή. Το ΗomeAirFiber 50 Double Play, με ‎47,90€ το μήνα, αποτελεί την καλύτερη επιλογή σου για να τους έχεις όλους ικανοποιημένους και πρωτίστως… τον εαυτό σου! Επιπλέον, προσφέρει απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, καθώς και 120’ λεπτά προς κινητά.

2. Πακέτα ίντερνετ για το φοιτητικό σπίτι

Η πρότασή μας: ΗomeAirFiber 35 Internet

Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική, την πιο αξιόπιστη, αλλά και την πιο οικονομική λύση της αγοράς που απευθύνεται σε φοιτητές. Προσφέρει ποιοτικό σερφάρισμα σε υψηλές ταχύτητες 35Mbps, ταχύτητα Uploading 3Mbps, ενώ δεν απαιτεί την εγκατάσταση τηλεφωνικής σύνδεσης! Η επίσημη τιμή του είναι ‎27,90€ το μήνα. Όμως, η SkyTelecom το προσφέρει με επιπλέον έκπτωση 10%, μόνο για φοιτητές.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. Πακέτα ίντερνετ για το εξοχικό

Η πρότασή μας: HomeAirfiber 24 Internet

Τα αξιόπιστα πακέτα ίντερνετ για εξοχική κατοικία πραγματικά σπανίζουν. Όσα μάλιστα κυκλοφορούν, δεν ικανοποιούν ούτε με τις επιδόσεις τους ούτε και με την τιμή τους. Πλέον όμως, η SkyTelecom δίνει την απάντηση που ζητάς, προσφέροντάς σου την καλύτερη πρόταση στο είδος της. Το ΗΟΜΕAIRFIBER 24 Internet είναι πραγματικά «ό,τι πρέπει» για το εξοχικό, καθώς συνδυάζει πραγματική ταχύτητα 24Mbps, χωρίς σταθερό τηλέφωνο. Ένα ακόμα μεγάλο του πλεονέκτημα είναι και η τιμή του. Με μόλις 17,90€ το μήνα, απολαμβάνεις το πιο γρήγορο ίντερνετ στην κατηγορία του.

4. Πακέτα για gamers, devs & designers!

Η πρότασή μας: Νέα σειρά UPSTREAM

Τι κοινό έχει ένας developer, ένας youtuber, ένας web designer, ένας gamer & ένας αρχιτέκτονας; Όλοι τους χρησιμοποιούν το internet ως εργαλείο δουλειάς. Μάλιστα, δεν χρειάζονται μόνο υψηλές ταχύτητες downloading, αλλά και uploading έτσι ώστε να ανεβάζουν τα δεδομένα τους στο διαδίκτυο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η νέα σειρά UPSTREAM της SkyTelecom δημιουργήθηκε ακριβώς πάνω στις ανάγκες τους, προσφέροντας 100% συμμετρικές ταχύτητες.

Ανακάλυψε τις κορυφαίες λύσεις σταθερής & ίντερνετ στην αγορά

Η SkyTelecom απαντά στις ανάγκες σου με καινοτόμες λύσεις σε πακέτα ίντερνετ. Βρες αυτό που ταιριάζει για το σπίτι, το εξοχικό ή και την επιχείρησή σου με

  • Υπερυψηλές ταχύτητες 24/35/50/100/500Mbps
  • Κάλυψη απομακρυσμένων σημείων
  • Σταθερούς λογαριασμούς
  • Εγγύηση άριστης λειτουργίας.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο νέο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση