Σύνδεση ίντερνετ: Τι να προσέξω

Σύνδεση ίντερνετ: Τι να προσέξω

Σύνδεση ίντερνετ: ποια είναι όλα εκείνα τα σημεία που πρέπει να προσέξεις για να κάνεις την καλύτερη επιλογή; Αν αναζητάς το καλύτερο για την επικοινωνία και την online πλοήγησή σου, τότε δεν έχεις παρά να δώσεις τις δικές σου απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα που ετοιμάσαμε για σένα. Έτσι, θα βρεις και… θα απολαύσεις το πρόγραμμα ίντερνετ που θα καλύψει κάθε σου ανάγκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ερώτημα 1ο: Έχεις κάνει έρευνα αγοράς;

Κάθε εβδομάδα, ενδεχομένως και κάθε μέρα, θα δέχεσαι τηλεφωνήματα από παρόχους σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ για νέα προγράμματα. Πριν αποδεχθείς όμως μία πρόταση που σου φαίνεται ικανοποιητική, είναι σημαντικό να έχεις πραγματοποιήσει πρώτα την δική σου έρευνα αγοράς. Έτσι, θα γνωρίζεις όλα τις διαθέσιμες επιλογές σου και θα μπορέσεις να τις συγκρίνεις. Μην διστάσεις να ρωτήσεις φίλους σου, αλλά και να ζητήσεις εξειδικευμένες πληροφορίες για τον πάροχο που σε ενδιαφέρει μέσα από social media, αλλά και forums.

Ερώτημα 2ο: Πόσο γρήγορη σύνδεση ίντερνετ χρειάζεσαι πραγματικά;

Κάθε ένας από εμάς είναι διαφορετικός! Το ίδιο ισχύει και για τις ανάγκες του. Αν οι βασικές ανάγκες πλοήγησης στο ίντερνετ περιορίζονται στο σερφάρισμα και σε απλή χρήση, τότε ένα πακέτο 24Mbps ενδέχεται να σε καλύψει. Αν όμως αγαπάς το streaming, το gaming ή το uploading, τότε χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω. Ανακάλυψε λοιπόν όλα τα νέα προγράμματα της SkyTelecom με ταχύτητες 24/35/50/100/200/500 Mbps κι επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα μέσα από το www.skytelecom.gr

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ερώτημα 3ο: Θέλεις λεπτά ομιλίας στο σταθερό;

Οκ, χρειάζεσαι μία γρήγορη σύνδεση ίντερνετ. Χρειάζεσαι όμως και σταθερό τηλέφωνο; Αν το κινητό σου τηλέφωνο καλύπτει άριστα τις ανάγκες ομιλίας σου, τότε πλέον έχεις την επιλογή να αποκτήσεις Internet για το σπίτι χωρίς σταθερό. Αν πάλι το χρειάζεσαι, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα από τα νέα προγράμματα HOME Double Play της SkyTelecom με απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και έως 180’ προς κινητά τηλέφωνα.

Ερώτημα 4ο: Χρειάζεσαι σύνδεση ίντερνετ για δυσπρόσιτη περιοχή;

Αν μένεις σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας ή αν το σπίτι σου δεν πιάνει σήμα, τότε η μόνη και καλύτερη επιλογή σου είναι να ξεκινήσεις νέα σύνδεση ίντερνετ, αξιοποιώντας το νέο ασύρματο δίκτυο της SkyTelecom. Με 100% κάλυψη σε όλα τα σημεία του, σου προσφέρει μία κορυφαία εμπειρία χρήσης με 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ χωρίς απώλειες. Δες τις περιοχές που καλύπτονται εδώ.

Ερώτημα 5ο:  Τι θα έλεγες για μία σύνδεση ίντερνετ με δωρεάν δοκιμή;

Πόσο καλύτερα θα αισθανόσουν αν μπορούσες να δοκιμάσεις μία σύνδεση ίντερνετ πριν την αποκτήσεις; Και όμως, με τη SkyTelecom μπορείς! Ανακάλυψε τη νέα καινοτόμα υπηρεσία Try&Buy, επίλεξε τον τύπο της σύνδεσης που σε ενδιαφέρει και απόλαυσε μία εντελώς δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση ή χρέωση. Επιπλέον, η εταιρεία σου προσφέρει εγγύηση ταχύτητας, έτσι ώστε η ταχύτητα ίντερνετ που απολαμβάνεις να είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που σου υπόσχεται το πρόγραμμά σου. Έτσι, θα είσαι απόλυτα σίγουρος για την ποιότητα της νέας σύνδεσης ίντερνετ του σπιτιού ή της επιχείρησής σου.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Σύνδεση ίντερνετ: Τι να προσέξω»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο νέο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση