Ταχύτητα ίντερνετ: Το Α και το Ω της online εμπειρίας

Ταχύτητα ίντερνετ: Το Α και το Ω της online εμπειρίας

Ταχύτητα ίντερνετ, ο no1 λόγος για να επιλέξεις το νέο πρόγραμμα σύνδεσης για το σταθερό σου. Όλοι μας θέλουμε να απολαμβάνουμε γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης, έτσι ώστε να πραγματοποιούμε απροβλημάτιστα τις online δραστηριότητές μας. Ποια είναι όμως τα πιο σημαντικά σημεία στα οποία πρέπει να δώσεις βάση, έτσι ώστε να απολαύσεις μία άριστη και απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης;

Η ιδανική ταχύτητα ίντερνετ εξαρτάται…

1. Από τις ανάγκες σου!

Είσαι gamer, youtuber ή απλά ενδιαφέρεσαι για μία ταχύτητα internet που θα καλύψει όλες τις βασικές σου ανάγκες; Σήμερα, όλα τα διαθέσιμα προγράμματα internet που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά υπόσχονται ταχύτητες από 24Mbps έως 500Mbps. Μπορεί τα 24Mbps να φαίνονται μία σχετικά χαμηλή ταχύτητα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να καλύψουν αρκετά ικανοποιητικά τις βασικές ανάγκες πλοήγησης μίας οικογένειας στο διαδίκτυο. Από κει και πέρα, για όσους αγαπούν το streaming, η Sky Telecom προτείνει προγράμματα με ταχύτητα ίντερνετ 35 και 50 Mbps, ενώ υπάρχει και η λύση των 100 Mbps για τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

2. Από τις δυνατότητες του δικτύου σου

Χαλκός, οπτική ίνα ή ασύρματο δίκτυο; Πριν επιλέξεις νέο πάροχο, βεβαιώσου για την τεχνολογία που χρησιμοποιεί στο δίκτυό του. Ένα δίκτυο χαλκού διαθέτει περιορισμένες δυνατότητες, κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι οι ταχύτητες ίντερνετ που θα λαμβάνεις δεν θα είναι ικανοποιητικές. Από κει και πέρα, οι τρεις μεγάλοι πάροχοι σταθερής και internet της χώρας μας προσφέρουν και προγράμματα fiber (οπτικής ίνας) με ταχύτητες internet 35, 50 ή 100 Mbps οι οποίες όμως δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα. Πλέον όμως υπάρχει και το ασύρματο δίκτυο νέας γενιάς, μία τεχνολογία που κάνει την διαφορά. Το δίκτυο αυτό εξασφαλίζει 100% εγγυημένες υπερυψηλές ταχύτητες 500Mbps χωρίς την παραμικρή απώλεια, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. Από την αξιοπιστία του νέου σου παρόχου

Κάθε πάροχος έχει διαφορετική αξιοπιστία! Ειδικά στην χώρα μας, πολλοί πάροχοι φαίνονται καλοί στα λόγια, αλλά υστερούν στην πράξη. Αν θες λοιπόν να απολαμβάνεις υπερυψηλές ταχύτητες ίντερνετ χωρίς απώλειες, είναι σημαντικό να επιλέξεις τον πάροχο που μπορεί να σου τις εγγυηθεί. Η SkyTelecom, ο no1 πάροχος ασύρματου internet στην Ελλάδα είναι σε θέση να σου προσφέρει δέσμευση πραγματικής ταχύτητας. Όποιο πρόγραμμά της και αν επιλέξεις, ανεξαρτήτως ταχύτητας ίντερνετ, η SkyTelecom δεσμεύεται για την άριστη απόδοσή του.

Ζήσε την εμπειρια SkyTelecom & απόλαυσε καθημερινά την πιο υψηλή ταχύτητα ίντερνετ

Είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα και να αλλάξεις τον παλιό σου πάροχο με την SkyTelecom; Κάνε την έρευνα αγοράς σου και επίλεξε την πιο αξιόπιστη εταιρεία παροχής γρήγορου ίντερνετ στην Ελλάδα. Ανακάλυψε τα νέα της κορυφαία προγράμματα που απαντούν άριστα τις ανάγκες σου 17,90€

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ταχύτητα ίντερνετ: Το Α και το Ω της online εμπειρίας»;

Ανακάλυψε όλα τα πλεονεκτήματα της SkyTelecom στο www.skytelecom.gr

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση