Ταχύτητα ίντερνετ, ο no1 λόγος για να επιλέξεις το νέο πρόγραμμα σύνδεσης για το σταθερό σου. Όλοι μας θέλουμε να απολαμβάνουμε γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης, έτσι ώστε να πραγματοποιούμε απροβλημάτιστα τις online δραστηριότητές μας. Ποια είναι όμως τα πιο σημαντικά σημεία στα οποία πρέπει να δώσεις βάση, έτσι ώστε να απολαύσεις μία άριστη και απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης;

Η ιδανική ταχύτητα ίντερνετ εξαρτάται…

1. Από τις ανάγκες σου!

Είσαι gamer, youtuber ή απλά ενδιαφέρεσαι για μία ταχύτητα internet που θα καλύψει όλες τις βασικές σου ανάγκες; Σήμερα, όλα τα διαθέσιμα προγράμματα internet που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά υπόσχονται ταχύτητες από 24Mbps έως 500Mbps. Μπορεί τα 24Mbps να φαίνονται μία σχετικά χαμηλή ταχύτητα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να καλύψουν αρκετά ικανοποιητικά τις βασικές ανάγκες πλοήγησης μίας οικογένειας στο διαδίκτυο. Από κει και πέρα, για όσους αγαπούν το streaming, η Sky Telecom προτείνει προγράμματα με ταχύτητα ίντερνετ 35 και 50 Mbps, ενώ υπάρχει και η λύση των 100 Mbps για τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

2. Από τις δυνατότητες του δικτύου σου

Χαλκός, οπτική ίνα ή ασύρματο δίκτυο; Πριν επιλέξεις νέο πάροχο, βεβαιώσου για την τεχνολογία που χρησιμοποιεί στο δίκτυό του. Ένα δίκτυο χαλκού διαθέτει περιορισμένες δυνατότητες, κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι οι ταχύτητες ίντερνετ που θα λαμβάνεις δεν θα είναι ικανοποιητικές. Από κει και πέρα, οι τρεις μεγάλοι πάροχοι σταθερής και internet της χώρας μας προσφέρουν και προγράμματα fiber (οπτικής ίνας) με ταχύτητες internet 35, 50 ή 100 Mbps οι οποίες όμως δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα. Πλέον όμως υπάρχει και το ασύρματο δίκτυο νέας γενιάς, μία τεχνολογία που κάνει την διαφορά. Το δίκτυο αυτό εξασφαλίζει 100% εγγυημένες υπερυψηλές ταχύτητες 500Mbps χωρίς την παραμικρή απώλεια, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. Από την αξιοπιστία του νέου σου παρόχου

Κάθε πάροχος έχει διαφορετική αξιοπιστία! Ειδικά στην χώρα μας, πολλοί πάροχοι φαίνονται καλοί στα λόγια, αλλά υστερούν στην πράξη. Αν θες λοιπόν να απολαμβάνεις υπερυψηλές ταχύτητες ίντερνετ χωρίς απώλειες, είναι σημαντικό να επιλέξεις τον πάροχο που μπορεί να σου τις εγγυηθεί. Η SkyTelecom, ο no1 πάροχος ασύρματου internet στην Ελλάδα είναι σε θέση να σου προσφέρει δέσμευση πραγματικής ταχύτητας. Όποιο πρόγραμμά της και αν επιλέξεις, ανεξαρτήτως ταχύτητας ίντερνετ, η SkyTelecom δεσμεύεται για την άριστη απόδοσή του.

Ζήσε την εμπειρια SkyTelecom & απόλαυσε καθημερινά την πιο υψηλή ταχύτητα ίντερνετ

Είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα και να αλλάξεις τον παλιό σου πάροχο με την SkyTelecom; Κάνε την έρευνα αγοράς σου και επίλεξε την πιο αξιόπιστη εταιρεία παροχής γρήγορου ίντερνετ στην Ελλάδα. Ανακάλυψε τα νέα της κορυφαία προγράμματα που απαντούν άριστα τις ανάγκες σου 17,90€

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ταχύτητα ίντερνετ: Το Α και το Ω της online εμπειρίας»;

Ανακάλυψε όλα τα πλεονεκτήματα της SkyTelecom στο www.skytelecom.gr

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΔΩΡΕΑΝ Δοκιμαστική Περίοδος Try&Buy
    Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Το skytelecom.gr δεν θα διαθέσει σε τρίτους τα στοιχεία σας.