Φοιτητικό Ίντερνετ: Βρες το πακέτο που σου ταιριάζει!

Φοιτητικό Ίντερνετ: Βρες το πακέτο που σου ταιριάζει!

Φοιτητικό ίντερνετ, αναπόσπαστο κομμάτι και απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους σπουδάσουν. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις μαθήματα στη σχολή σου, χρειάζεσαι μία πραγματικά γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση που θα καλύψει στο maximum όλες σου τις ανάγκες για διάβασμα, έρευνα, εξ’ αποστάσεως μαθήματα και φυσικά… την ψυχαγωγία σου στις ελεύθερες ώρες.

Σίγουρα, οι απαιτήσεις που έχεις από το φοιτητικό ίντερνετ είναι πολλές και υψηλές. Συμβαίνει όμως το ίδιο και με το budget που διαθέτεις; Λίγο η φοιτητική ζωή, λίγο η διαμονή σε μία νέα πόλη δεν βοηθούν πάντα έτσι ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις ένα premium πακέτο που θα σε καλύπτει στο 100%. Για σένα λοιπόν, που αναζητάς το καλύτερο φοιτητικό Internet στην πιο value for money τιμή, η SkyTelecom δημιούργησε νέες λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου! Επίλεξε αυτή που σου ταιριάζει με βάση το είδος χρήσης που σκοπεύεις να κάνεις και… καλή σου απόλαυση!

Φοιτητικό ίντερνετ: Οι 3 top επιλογές με βάση τις ανάγκες σου

1. Οκ, χρειάζεσαι φοιτητικό ίντερνετ. Χρειάζεσαι και σταθερό;

Εφόσον το κινητό σου τηλέφωνο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ομιλίας σου, γιατί να χρησιμοποιείς και να πληρώνεις για σταθερό; Κάνε την έξυπνη επιλογή και επίλεξε ένα από τα νέα προγράμματα HOME Internet only της SkyTelecom. Έτσι μπορείς να απολαμβάνεις κλειδωμένες υπερυψηλές ταχύτητες 24/35/50 ή 100 Mbps στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς.

Δες τα προγράμματα HOME Internet Only.

2. Χρειάζεσαι φοιτητικό ίντερνετ με σταθερό;

Τα προγράμματα HOME είναι διαθέσιμα και σε πακέτα Double Play. Έτσι, θα μπορείς να στριμάρεις τις αγαπημένες σου ταινίες, ενώ θα μιλάς απεριόριστα προς σταθερά σε όλη την Ελλάδα. Ανάλογα μάλιστα με το πακέτο, μπορείς να έχεις έως και 180 λεπτά προς όλα τα κινητά.

Ανακάλυψε τα προγράμματα HOME Double Play.

3. Μήπως χρειάζεσαι το καλύτερο φοιτητικό ίντερνετ λόγω… σχολής;

Μήπως η σχολή σου έχει να κάνει με αρχιτεκτονικό σχέδιο, 3D design, προγραμματισμό ή digital media; Ή μήπως είσαι απλά ένας κατά συρροή… gamer; Ανέβασε αδιάκοπα και με συμμετρικές ταχύτητες τα αρχιτεκτονικά σου σχέδια επεξεργασμένα σε Corel Studio Edit, όπως και τα αγαπημένα σου βίντεο στο YouTube και κέρδισε τη «μάχη» του online gaming με τα κορυφαία πακέτα UPSTREAM. Πρόκειται για τα μόνα που σου χαρίζουν συμμετρικές ταχύτητες Downloading & Uploading για να φορτώνεις περιεχόμενο από τον pc ή το laptop σου χωρίς κανένα buffering ή ανεπιθύμητα lags.

Ανακάλυψε τα πακέτα UPSTREAM.

Και για να θυμάσαι…

H SkyTelecom κάνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό – και όχι τυχαία – γιατί είναι η μόνη εταιρεία που σου προσφέρει:

  • Έκπτωση 10% σε όλα τα πακέτα σταθερής και internet HOME & UPSTREAM.
  • Εγγύηση ταχύτητας για να παίρνεις την ταχύτητα που γράφει το πακέτο σου και τίποτα λιγότερο.
  • Άριστη κάλυψη ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές
  • ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή Try&Buy για να είσαι σίγουρος και… περήφανος για την επιλογή σου!

Μην κολλάς πουθενά λοιπόν. Έλα σήμερα στον κόσμο των υπερυψηλών ταχυτήτων Internet της SkyTelecom και σέρφαρε με ταχύτητες… φωτός!

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Φοιτητικό Ίντερνετ: Βρες το πακέτο που σου ταιριάζει»;
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση