WISP Internet: Γιατί να το επιλέξω;

WISP Internet: Γιατί να το επιλέξω;

WISP Internet, το next big thing στον telco κλάδο παγκοσμίως που έρχεται και στην Ελλάδα με την υπογραφή της SkyTelecom. Το ασύρματο δίκτυό του διαδέχεται την τεχνολογία των οπτικών ινών και του χαλκού, προσφέροντάς σου μία σειρά από ασύγκριτα πλεονεκτήματα που αναβαθμίζουν την πρόσβασή σου στο internet, αλλά και την καθημερινή σου επικοινωνία. Ποια είναι όμως αυτά και γιατί αξίζει να σε οδηγήσουν στο να το επιλέξεις; Ανακάλυψέ τα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Με το WISP Internet by SkyTelecom απολαμβάνεις:

1# Tαχύτητες μπροστά από τον ανταγωνισμό

Το WISP Internet της SkyTelecom φέρνει για 1η φορά στην Ελλάδα ασύγκριτες ταχύτητες 500Mbps. Την ίδια στιγμή, οι ταχύτητες του ανταγωνισμού με δυσκολία αγγίζουν τα 200Mbps – και αυτό μόνο σε περιορισμένες αστικές περιοχές. Έτσι, η SkyTelecom εξελίσσεται σήμερα στο μοναδικό πάροχο σταθερής τηλεφωνίας & internet που συμβάλλει έμπρακτα στη ψηφιακή σύγκλιση της χώρας μας.

2# 100% κάλυψη

Βασικό πυλώνα για την υποστήριξη του ασύρματου δικτύου τηλεπικοινωνιών της SkyTelecom αποτελούν οι νέας γενιάς τεχνικές υποδομές του. Δε χρησιμοποιούν καλώδια ή ίνες, αλλά ασύρματους πυλώνες που συνδέονται μεταξύ τους, προσφέροντας μέγιστη δύναμη σήματος στο σύνολο της περιοχής κάλυψής του.

#3 MESH WiFi

wisp-internet

Η εγκατάσταση του WISP Internet δεν απαιτεί καθόλου καλώδια. Ο κορυφαίος MESH εξοπλισμός της SkyTelecom αναλαμβάνει την ύφανση ενός δικτύου το οποίο καλύπτει κάθε γωνιά του σπιτιού ή ακόμη και μέχρι έξω από αυτό.

4# Ενεργοποίηση, χωρίς καθυστερήσεις

Αν θέλεις να δημιουργήσεις την δική σου νέα σύνδεση internet, τότε μόνο η SkyTelecom σου προσφέρει την δυνατότητα άμεσης εγκατάστασης μέσα σε 1-5 ημέρες από τη στιγμή της αίτησής σου. Έτσι, θα μπορείς να απολαμβάνεις το νέο σου πρόγραμμα internet, χωρίς αναμονές που μπορεί να αγγίξουν έως και μήνα.

5# Eξυπηρέτηση με επίκεντρο τον άνθρωπο

Η SkyTelecom κάνει την διαφορά, υιοθετώντας ένα πιο άμεσο, πιο αποτελεσματικό & πιο ανθρωποκεντρικό μοντέλο εξυπηρέτησης με omnichannel φιλοσοφία. Εξυπηρετήσου άμεσα από τα φυσικά μας καταστήματα ή απλά στείλε μας το αίτημά σου απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα μας ή από τα social media μας σε Facebook & Instagram.

6# Προγράμματα Double Play ή Internet Only

wisp-internet

Η γκάμα των Double Play & Internet Only προγραμμάτων μας είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει κάθε σου ανάγκη. Εδώ, θα βρεις τις κορυφαίες λύσεις της αγοράς για το σπίτι, την επιχείρηση ή για οποιαδήποτε εξειδικευμένη επαγγελματική ή gaming ανάγκη σου με τιμές που ξεκινούν από 17,90€ και επιπλέον έκπτωση 10% για φοιτητές & ανέργους.

Πλεονεκτήματα WISP Internet SkyTelecom vs Συμβατικού

wisp-internet

Δοκίμασε δωρεάν το WISP Internet της SkyTelecom

Η SkyTelecom είναι ο πάροχος που φέρνει την αλλαγή στη σταθερή τηλεφωνία και το internet σου. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αποτελεί ήδη το #1 σε συνδρομητές WISP πάροχο σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Αν θέλεις κι εσύ λοιπόν να ανακαλύψεις γιατί κάνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις το αγαπημένο σου πρόγραμμά της και να το απολαύσεις εντελώς δωρεάν με την υπηρεσία δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου Try&Buy. Έτσι, μπορείς να σιγουρευτείς απόλυτα για την τελική σου επιλογή.

 

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση