Εξυπηρέτηση πελατών σταθερής τηλεφωνίας

Εξυπηρέτηση πελατών σταθερής τηλεφωνίας

Εξυπηρέτηση πελατών: ένας από τους βασικούς παράγοντες για την ικανοποίηση του πελάτη. Ωστόσο, αυτό δε φαίνεται να γίνεται κατανοητό από τους τρεις μεγάλους ελληνικούς παρόχους, οι οποίοι την τοποθετούν σε δεύτερη μοίρα, αναθέτοντάς την ακόμα και σε αυτόματους τηλεφωνητές ή bots για λόγους μείωσης κόστους. Αντίθετα με την πρακτική που επικρατεί στον κλάδο, η SkyTelecom, ο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενος πάροχος ίντερνετ & σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, έχει βασίσει στρατηγικά την επιτυχία της στην αξία της ανθρώπινης, αδιαμεσολάβητης και προσωποποιημένης εξυπηρέτησης. Στο κείμενο που ακολουθεί, σου παρουσιάζει όλες εκείνες τις αρχές που υιοθετεί και την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό της.

Εξυπηρέτηση πελατών: Οι 3 λόγοι που κάνουν τη SkyTelecom να ξεχωρίζει

1. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό

Ο βασικός παράγοντας στην εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι άλλος από τους ανθρώπους που την αναλαμβάνουν. Η SkyTelecom επενδύει πρωτίστως στην άριστη κατάρτισή τους με στοχευμένη και διαρκή εκπαίδευση. Έτσι, είναι πάντα έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτημα και να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σου.

2. Η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών μέσα από φυσικά και digital κανάλια

Η σύγχρονη εξυπηρέτηση πελατών οφείλει να λαμβάνει υπόψιν όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, σε συνδυασμό με τις αλλαγές που φέρνουν στις συνήθειες και συμπεριφορές των καταναλωτών. Γι’ αυτό, η SkyTelecom δομεί το Customer Care τμήμα της με φιλοσοφία omnichannel. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αναλαμβάνει να σε εξυπηρετήσει τόσο στα φυσικά της καταστήματα όσο και μέσα από το digital περιβάλλον. Στα πλαίσια αυτά αξιοποιεί νέες δυνατότητες επικοινωνίας όπως:

  • Livechat στο skytelecom.gr
  • Facebook Messenger.
  • Instagram Direct Messaging (DMs).

3. Εξυπηρέτηση πελατών χωρίς χρέωση

Τα πλεονεκτήματα της εξυπηρέτησης πελατών μέσα από τα digital κανάλια δε σταματούν εδώ. Η επικοινωνία μέσω website ή social media είναι εντελώς δωρεάν, σε αντίθεση με τη μέθοδο τηλεφωνικής επικοινωνίας σε πενταψήφιους αριθμούς, η οποία χρεώνεται περισσότερο από μία αστική χρέωση, φουσκώνοντας έτσι τον τελικό μηνιαίο λογαριασμό σου. Επιπλέον, αυτός ο τρόπος προσφέρει απόλυτη διαφάνεια στην επικοινωνία σου με την εταιρεία. Κάθε φορά λοιπόν που στέλνεις το αίτημά σου, οι άνθρωποι της SkyTelecom το διαβάζουν και σου απαντούν το συντομότερο δυνατό, είτε είσαι παλιός είτε νέος συνδρομητής.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η αξιοπιστία πάνω απ’ όλα

Την ώρα που όλο και περισσότεροι πάροχοι προσφέρουν οικονομικά προγράμματα, το ζήτημα είναι αν οι υπηρεσίες τους ανταποκρίνονται στα προαπαιτούμενα ποιότητας των συνδρομητών. Η SkyTelecom, η No.1 εταιρεία ασύρματου internet στην Ελλάδα, θέτει ως πρώτη της προτεραιότητα την αξιοπιστία. Γι’ αυτό, δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή εξυπηρέτησή σου, καθώς αυτή αποτελεί βασικό παράγοντα τόσο για την ικανοποίησή σου όσο και για την επιτυχία και την αξιοπιστία της στην αγορά. Επιπλέον, δεν έχει κρυφές χρεώσεις στα προγράμματά της, ενώ είναι η μόνη εταιρεία που τα συνοδεύει με εγγύηση ταχύτητας. Έτσι, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή σου.

Απόλαυσε την εμπειρία εξυπηρέτησης που σου αξίζει!

Βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέου παρόχου ίντερνετ και σταθερής τηλεφωνίας; Καιρός να ανακαλύψεις τη SkyTelecom, τη No.1 εταιρεία ασύρματου internet στην Ελλάδα που σου προσφέρει προγράμματα σχεδιασμένα στα μέτρα σου, πραγματικές υπερυψηλές ταχύτητες και άμεση εξυπηρέτηση. Επικοινώνησε σήμερα με τους ανθρώπους της, μάθε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματά της και επίλεξε αυτό που καλύπτει άριστα τις ανάγκες σου. Επίσης, μην ξεχνάς ότι έχεις την δυνατότητα για μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή του, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση αγοράς.

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Εξυπηρέτηση πελατών σταθερής τηλεφωνίας»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση