Συνδρομητική τηλεόραση μέσω ίντερνετ

Συνδρομητική τηλεόραση μέσω ίντερνετ

Συνδρομητική τηλεόραση μέσω ίντερνετ, ο νέος τρόπος για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου προγράμματα. Στις μέρες μας, η τεχνολογία αλλάζει την οικιακή μας ψυχαγωγία, φέρνοντας στις ζωή μας πλατφόρμες online streaming με πλούσιο περιεχόμενο από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τηλεοπτικά κανάλια από την επίγεια τηλεόραση, δορυφορικά και online κανάλια, on demand ταινίες και σειρές, live αθλητικές μεταδόσεις και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, έρχονται πλέον απευθείας στην τηλεόρασή σου χάρη στην δύναμη του διαδικτύου.

Συνδρομητική τηλεόραση μέσω ίντερνετ στην Ελλάδα

Πλέον, οι εταιρείες τεχνολογίας και δημιουργίας περιεχομένου, καθώς και οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, αυξάνουν τις επιλογές των καταναλωτών, προσφέροντας λύσεις συνδρομητικής τηλεόρασης μέσω ίντερνετ που καλύπτουν κάθε γούστο. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε πλατφόρμα καλύπτει τις ανάγκες σου, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο πάροχός της σταθερής σου τηλεφωνίας και χωρίς δέσμευση συμβολαίου. Για παράδειγμα, έχοντας μία σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση SkyTelecom για το σταθερό σου, μπορείς να απολαμβάνεις περιεχόμενο από τα κλασικά πια YouTube και Netflix, έως τα Amazon Prime, Apple TV+, Rakuten TV, Cinobo, Novaflix, Vodafone TV με σειρές από το HBO, Wind Vision, Euroleague TV ή ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σου για όσο το επιθυμείς. Σύντομα μάλιστα, αναμένουμε και στη χώρα μας ακόμα περισσότερες επιλογές, όπως για παράδειγμα η νέα πλατφόρμα Disney+.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Τα πλεονεκτήματα της συνδρομητικής τηλεόρασης

Σε κάθε περίπτωση, η συνδρομητική τηλεόραση μέσω ίντερνετ εγγυάται μία ανώτερη εμπειρία χρήσης για τους τηλεθεατές. Ανάλογα με τον πάροχο περιεχομένου που θα επιλέξεις, μπορείς να έχεις:

  • Πρόσβαση σε ελεύθερα και συνδρομητικά ψυχαγωγικά, αθλητικά, παιδικά, μουσικά, lifestyle, ειδησεογραφικά ή κανάλια με ντοκιμαντέρ
  • Πρόσβαση σε πλούσιο on demand περιεχόμενο
  • Εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων
  • Αυτόματο catch up τηλεοπτικού περιεχομένου για προγράμματα που έχουν προβληθεί κάποιες ημέρες νωρίτερα
  • Αναπαραγωγή περιεχομένου σε FHD, 4K & HDR 10, σε αντίθεση με τα κλασικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας που εκπέμπουν σε απλό HD
  • Ταυτόχρονη θέαση στο tablet ή το smartphone σου
  • Αναβαθμισμένο αναλυτικό οδηγό προγράμματος
  • Προσωποποιημένες προτάσεις που διαμορφώνονται – με τη χρήση artificial intelligence – με βάση τις προτιμήσεις και τις συνήθειές σου
  • Downloading περιεχομένου για offline παρακολούθηση.

Συνδρομητική τηλεόραση μέσω app ή αποκωδικοποιητή

Κάθε πάροχος χρησιμοποιεί την δική του μέθοδο για να διανείμει το περιεχόμενό του. Για παράδειγμα το Netflix και το Youtube το διαθέτουν μέσω ειδικών apps για τις smart τηλεοράσεις (Samsung, LG, SONΥ, Xiaomi, Hitachi, TURBO-X κ.α), καθώς και όλες τις android & iOS smart συσκευές. Αυτή η ΟΤΤ (Over The Top) μέθοδος είναι και η πιο σύγχρονη, καθώς προσφέρει εύκολη σύνδεση χωρίς κεραία ή πολύπλοκη εγκατάσταση. Υπάρχουν επίσης και πλατφόρμες περιεχομένου που λειτουργούν με χρήση ειδικού αποκωδικοποιητή ο οποίος συνδέεται μέσω καλωδίου HDMI στην τηλεόρασή σου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνδεσιμότητα και τις προδιαγραφές συμβατότητας της πλατφόρμας που σε ενδιαφέρει, μπορείς να συμβουλευτείς απευθείας τον πάροχό της.

Σημείωση: Στην περίπτωση που χρησιμοποιείς κάποιον αποκωδικοποιητή, είναι σημαντικό να ξέρεις ότι όσο είναι αναμμένος, θα δεσμεύει αυτόματα ένα σημαντικό κομμάτι της ταχύτητας του ίντερνέτ σου. Γι’ αυτό, όταν δεν τον χρησιμοποιείς, καλύτερα να τον κλείνεις τελείως.

Μην ξεχνάς: Για να απολαμβάνεις συνδρομητική τηλεόραση, χρειάζεσαι γρήγορο ιντερνετ!

Φυσικά, για να μπορείς να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου συνδρομητική τηλεόραση, χρειάζεσαι απαραίτητα γρήγορο ίντερνετ χωρίς κολλήματα και διακοπές. Για σένα λοιπόν που αναζητάς μία αξιόπιστη, οικονομική και σίγουρη λύση internet, η SkyTelecom σου προτείνει τα προγράμματα HOME Air Fiber 24 (Internet Only) και HOME Air Fiber Double Play 24 στα 24Mbps με τιμές που ξεκινούν από 17,90€. Δεν κολλούν πραγματικά πουθενά και είναι ιδανικά για απεριόριστο streaming σε ποιότητα 1080p. Αν πάλι θέλεις να απολαμβάνεις την απόλυτη 4Κ εμπειρία με HDR και Dolby 5.1 ήχο σε περισσότερες από μία συσκευές εντός του σπιτιού σου, προχώρα στα προγράμματα HOME Air Fiber 35 (Internet Only) και HOME Air Fiber Double Play 35.

Και για να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου, απόλαυσε το πρόγραμμα της SkyTelecom που σε ενδιαφέρει με μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Συνδρομητική τηλεόραση μέσω ίντερνετ»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση