Double Play προγράμματα: H no1 επιλογή για κάθε σπίτι

Double Play προγράμματα: H no1 επιλογή για κάθε σπίτι

Double Play σταθερή τηλεφωνία + internet, η πιο δημοφιλής λύση επικοινωνίας για κάθε σπίτι. Οι σύγχρονες οικογένειες, στην πλειοψηφία τους, προτιμούν ολοκληρωμένα προγράμματα που να καλύπτουν κάθε τους ανάγκη για ομιλία και γρήγορο ίντερνετ, χωρίς όμως να κοστίζουν μία ολόκληρη περιουσία. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για να προτιμήσεις κι εσύ μία τέτοια λύση για το σπίτι;  Ποιος είναι ο νέος δυναμικός πάροχος που αξίζει να εμπιστευτείς για την ποιότητά του; Και τέλος… ποια είναι τα προγράμματα που θα καλύψουν άριστα τις ανάγκες της οικογένειάς σου; Στο κείμενο που ακολουθεί, θα βρεις όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις σωστά τη νέα οικιακή σύνδεση για το σταθερό σου.

4+1 λόγοι για να επιλέξεις το δικό σου double play πρόγραμμα

Τα Double Play προγράμματα μόνο τυχαία δε βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού στη χώρα μας. Μεταξύ άλλων, ένα τέτοιο πρόγραμμα…

1. To Double Play είναι ιδανική λύση για κάθε οικογένεια

Κλήσεις σε φίλους και συγγενείς, σερφάρισμα στο facebook και το instagram, τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, λίγο netflix το βράδυ… οι ανάγκες των μελών μίας οικογένειας δε σταματούν πραγματικά ποτέ. Γι’ αυτό, ένα πακέτο Double play μπορεί τις καλύψει κυριολεκτικά όλες, χωρίς να αφήνει κανένα μέλος της… ξεκρέμαστο.

2. Καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη χρήσης internet

Βασικό ρόλο στην επιλογή προγράμματος Double Play παίζει η ταχύτητα του internet. Με βάση τις ανάγκες των εργασιών που πραγματοποιούμε καθημερινά, πρέπει να επιλέγουμε και το πρόγραμμα με την ιδανική ταχύτητα. Σε γενικές γραμμές, μια οικογένεια μπορεί να καλυφθεί άνετα με μία ταχύτητα σύνδεσης κλειδωμένων 24Mbps. Ωστόσο, στην περίπτωση χρήσης υπηρεσιών streaming τύπου Netflix ή Video On Demand σε ανάλυση 4K, προτείνονται συνδέσεις 50Mbps, οι οποίες και αποδίδουν καλύτερα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. Συνδυάζει απεριόριστη ομιλία προς σταθερά…

Θυμάσαι που παλιά μιλούσες με άγχος στο σταθερό σου και το έκλεινες γρήγορα – γρήγορα για να μην πέσει άλλη μονάδα; Εν έτει 2021, οι περισσότεροι πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας και internet προσφέρουν πια τα Double Play προγράμματά τους με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα σταθερά σε εθνικό επίπεδο. Έτσι, η χρέωση με δευτερόλεπτα και… μονάδες έχει πλέον περιοριστεί.

4… μαζί με επιπλέον λεπτά ομιλίας προς κινητά

Εκτός όμως από την απεριόριστη επικοινωνία από σταθερό προς σταθερό, είναι σημαντικό να έχεις και λεπτά ομιλίας προς κινητό στην περίπτωση που τα χρειαστείς. Συνήθως, 60 λεπτά ομιλίας προς κινητά Cosmote, Vodafone ή Wind είναι αρκετά για να καλύψουν τις όποιες έκτακτες ανάγκες της επικοινωνίας σου. Φυσικά, μπορείς να επιλέξεις προγράμματα Double Play και με περισσότερα λεπτά ομιλίας προς σταθερό.

+1. Τα νέα προγράμματα Double Play της SkyTelecom που κάνουν τη διαφορά

Αναζητάς το κατάλληλο Double Play πρόγραμμα που θα καλύψει άριστα και απροβλημάτιστα τις ανάγκες της οικογένειάς σου; Ανακάλυψε τώρα τη νέα σειρά προγραμμάτων Double Play της SkyTelecom που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό χάρη στις υψηλές ταχύτητες, την αξιοπιστία τους και όλα κείνα τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματά τους. Μεταξύ άλλων προσφέρουν:

  • Κλειδωμένες πραγματικές ταχύτητες 24/35/50/100 Mbps – ούτε Mbps λιγότερο!
  • Απεριόριστη ομιλία προς σταθερά τηλέφωνα
  • Έως 180 λεπτά ομιλίας προς κινητά, ανάλογα με το πρόγραμμα
  • Άριστη Κάλυψη ακόμα και τον πιο απομακρυσμένων περιοχών
  • Εγγύηση άριστης λειτουργίας
  • Εύκολη online πληρωμή λογαριασμού
  • Άμεση και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών
  • Ανταγωνιστική τιμή από 25,90€ το μήνα

Μάλιστα, για να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή σου, η SkyTelecom είναι η 1η και η μοναδική εταιρεία που σου προσφέρει δυνατότητα για μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή. Έτσι, μπορείς να δοκιμάσεις το πακέτο Double Play που σε ενδιαφέρει χωρίς καμία απολύτως δέσμευση και μόνο εφ’ όσον σε ενδιαφέρει, να προχωρήσεις και στην τελική αγορά του.

Επωφελήσου τώρα από αυτό το μοναδικό δώρο πατώντας εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Double Play προγράμματα: H no1 επιλογή για κάθε σπίτι»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση