Double Play προγράμματα: H no1 επιλογή για κάθε σπίτι

Double Play προγράμματα: H no1 επιλογή για κάθε σπίτι

Double Play σταθερή τηλεφωνία + internet, η πιο δημοφιλής λύση επικοινωνίας για κάθε σπίτι. Οι σύγχρονες οικογένειες, στην πλειοψηφία τους, προτιμούν ολοκληρωμένα προγράμματα που να καλύπτουν κάθε τους ανάγκη για ομιλία και γρήγορο ίντερνετ, χωρίς όμως να κοστίζουν μία ολόκληρη περιουσία. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για να προτιμήσεις κι εσύ μία τέτοια λύση για το σπίτι;  Ποιος είναι ο νέος δυναμικός πάροχος που αξίζει να εμπιστευτείς για την ποιότητά του; Και τέλος… ποια είναι τα προγράμματα που θα καλύψουν άριστα τις ανάγκες της οικογένειάς σου; Στο κείμενο που ακολουθεί, θα βρεις όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις σωστά τη νέα οικιακή σύνδεση για το σταθερό σου.

4+1 λόγοι για να επιλέξεις το δικό σου double play πρόγραμμα

Τα Double Play προγράμματα μόνο τυχαία δε βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού στη χώρα μας. Μεταξύ άλλων, ένα τέτοιο πρόγραμμα…

1. To Double Play είναι ιδανική λύση για κάθε οικογένεια

Κλήσεις σε φίλους και συγγενείς, σερφάρισμα στο facebook και το instagram, τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, λίγο netflix το βράδυ… οι ανάγκες των μελών μίας οικογένειας δε σταματούν πραγματικά ποτέ. Γι’ αυτό, ένα πακέτο Double play μπορεί τις καλύψει κυριολεκτικά όλες, χωρίς να αφήνει κανένα μέλος της… ξεκρέμαστο.

2. Καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη χρήσης internet

Βασικό ρόλο στην επιλογή προγράμματος Double Play παίζει η ταχύτητα του internet. Με βάση τις ανάγκες των εργασιών που πραγματοποιούμε καθημερινά, πρέπει να επιλέγουμε και το πρόγραμμα με την ιδανική ταχύτητα. Σε γενικές γραμμές, μια οικογένεια μπορεί να καλυφθεί άνετα με μία ταχύτητα σύνδεσης κλειδωμένων 24Mbps. Ωστόσο, στην περίπτωση χρήσης υπηρεσιών streaming τύπου Netflix ή Video On Demand σε ανάλυση 4K, προτείνονται συνδέσεις 50Mbps, οι οποίες και αποδίδουν καλύτερα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. Συνδυάζει απεριόριστη ομιλία προς σταθερά…

Θυμάσαι που παλιά μιλούσες με άγχος στο σταθερό σου και το έκλεινες γρήγορα – γρήγορα για να μην πέσει άλλη μονάδα; Εν έτει 2021, οι περισσότεροι πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας και internet προσφέρουν πια τα Double Play προγράμματά τους με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα σταθερά σε εθνικό επίπεδο. Έτσι, η χρέωση με δευτερόλεπτα και… μονάδες έχει πλέον περιοριστεί.

4… μαζί με επιπλέον λεπτά ομιλίας προς κινητά

Εκτός όμως από την απεριόριστη επικοινωνία από σταθερό προς σταθερό, είναι σημαντικό να έχεις και λεπτά ομιλίας προς κινητό στην περίπτωση που τα χρειαστείς. Συνήθως, 60 λεπτά ομιλίας προς κινητά Cosmote, Vodafone ή Wind είναι αρκετά για να καλύψουν τις όποιες έκτακτες ανάγκες της επικοινωνίας σου. Φυσικά, μπορείς να επιλέξεις προγράμματα Double Play και με περισσότερα λεπτά ομιλίας προς σταθερό.

+1. Τα νέα προγράμματα Double Play της SkyTelecom που κάνουν τη διαφορά

Αναζητάς το κατάλληλο Double Play πρόγραμμα που θα καλύψει άριστα και απροβλημάτιστα τις ανάγκες της οικογένειάς σου; Ανακάλυψε τώρα τη νέα σειρά προγραμμάτων Double Play της SkyTelecom που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό χάρη στις υψηλές ταχύτητες, την αξιοπιστία τους και όλα κείνα τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματά τους. Μεταξύ άλλων προσφέρουν:

  • Κλειδωμένες πραγματικές ταχύτητες 24/35/50/100 Mbps – ούτε Mbps λιγότερο!
  • Απεριόριστη ομιλία προς σταθερά τηλέφωνα
  • Έως 180 λεπτά ομιλίας προς κινητά, ανάλογα με το πρόγραμμα
  • Άριστη Κάλυψη ακόμα και τον πιο απομακρυσμένων περιοχών
  • Εγγύηση άριστης λειτουργίας
  • Εύκολη online πληρωμή λογαριασμού
  • Άμεση και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών
  • Ανταγωνιστική τιμή από 25,90€ το μήνα

Μάλιστα, για να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή σου, η SkyTelecom είναι η 1η και η μοναδική εταιρεία που σου προσφέρει δυνατότητα για μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή. Έτσι, μπορείς να δοκιμάσεις το πακέτο Double Play που σε ενδιαφέρει χωρίς καμία απολύτως δέσμευση και μόνο εφ’ όσον σε ενδιαφέρει, να προχωρήσεις και στην τελική αγορά του.

Επωφελήσου τώρα από αυτό το μοναδικό δώρο πατώντας εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Double Play προγράμματα: H no1 επιλογή για κάθε σπίτι»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση