Δωρεάν ίντερνετ: Μύθος ή πραγματικότητα;

Δωρεάν ίντερνετ: Μύθος ή πραγματικότητα;

Δωρεάν ίντερνετ με απεριόριστα Mbps: το όνειρο κάθε user που επιθυμεί να περιορίσει το μηνιαίο κόστος της επικοινωνίας του από τους λογαριασμούς του σταθερού του τηλεφώνου. Κατά καιρούς, όλοι μας έχουμε ακούσει ή διαβάσει για τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτό. Είναι όμως εφικτοί και κυρίως αξιόπιστοι σε επίπεδο ποιότητας σύνδεσης και ασφάλειας των προσωπικών μας δεδομένων; Στο κείμενο που ακολουθεί, θα ανακαλύψουμε μαζί όλα τα δεδομένα γύρω από το ζήτημα της δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Δωρεάν ίντερνετ υπάρχει, αλλά…

Κατ’ αρχήν, η απάντηση στο ερώτημα «υπάρχει δωρεάν ίντερνετ» είναι θετική. Ωστόσο, το θέμα στην πραγματικότητα είναι αρκετά πιο περίπλοκο. Όντως, κάποιοι από εμάς διαθέτουν την δυνατότητα πρόσβασης σε κάποιο δωρεάν δίκτυο, εφόσον πάντα είναι διαθέσιμο στην περιοχή τους. Ωστόσο, δεν μπορούν να είναι ποτέ σίγουροι ούτε για την ποιότητα του δικτύου όπου συνδέονται ούτε για την ασφάλεια των δεδομένων τους.

Οι 2+1 τρόποι για δωρεάν ίντερνετ στο σταθερό

Σε κάθε περίπτωση, οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε δωρεάν ίντερνετ στο σταθερό μας είναι οι εξής:

1. Με σύνδεση σε δωρεάν δημόσιο hotspot

Η χρήση δημόσιου WiFi αποτελεί έναν πρώτο τρόπο για να σερφάρουμε δωρεάν. Ωστόσο, μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς οι hackers χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τα δημόσια hotspot για να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες από τους χρήστες που συνδέονται σε αυτά. Γι’ αυτό, σε γενικές γραμμές, είναι προτιμότερο να αποφεύγουμε τη σύνδεση σε δίκτυα που υπόσχονται «δωρεάν WiFi».

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

2. Με πρόσβαση στο WiFi δίκτυο του γείτονα

Εκτός όμως από τους hackers που καιροφυλακτούν, υπάρχουν και οι hackers που… κρύβουμε μέσα μας! Τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και σήμερα, υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες μπορούν να ανακτήσουν κωδικούς σε αρκετά WIFi Router, προσφέροντάς μας δωρεάν internet μέσω του WiFi του… γείτονα. Ωστόσο, μία τέτοια πρακτική δε συστήνεται, αφενός γιατί είναι παράνομη, αφετέρου γιατί εκθέτει τα δεδομένα μας σε δίκτυα τρίτων. Στην περίπτωση λοιπόν που χρειαστείς εκτάκτως ίντερνετ, προτίμησε να ζητήσεις συναινετική πρόσβαση μόνο από γείτονα τον οποίο εμπιστεύεσαι.

+1.  Με μία δωρεάν Try&Buy σύνδεση ίντερνετ στη SkyTelecom!

Αλήθεια, πίστευες ποτέ ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα μπορούσες να σερφάρεις με δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ – και μάλιστα σε κλειδωμένες υπερυψηλές ταχύτητες – από τον πιο ανερχόμενο πάροχο σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα; Κι όμως, με ένα αίτημά σου στη SkyTelecom, μπορείς. Εκμεταλλεύσου, σήμερα κιόλας, τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Try&Buy και απόλαυσε εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα της αρεσκείας σου χωρίς καμία απολύτως δέσμευση. Τα νέα προγράμματα της εταιρείας προσφέρουν:

  • Επιλογές για οικιακούς, επαγγελματίες χρήστες ή επιχειρήσεις
  • Κλειδωμένες υπερυψηλές ταχύτητες 24/35/50/100/500Mbps
  • Κάλυψη ακόμα και των πιο απομακρυσμένων σημείων του δικτύου
  • Δυνατότητα συμμετρικού downloading / uploading
  • Δυνατότητα σταθερής τηλεφωνίας με χρήση της νέας τεχνολογίας VOIP.

Επίλεξε λοιπόν αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες, απόλαυσε την δωρεάν περίοδο χρήσης του και εφόσον μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος, μπορείς να το αποκτήσεις σε ανταγωνιστική τιμή. Καθ’ όλη την διάρκεια του συμβολαίου σου θα έχεις:

  • Εγγύηση άριστης λειτουργίας
  • Σταθερούς λογαριασμούς χωρίς κρυφές χρεώσεις
  • Δυνατότητα εύκολης online πληρωμής
  • Άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε σου αίτημα
  • Ειδική επιπλέον 10% έκπτωση στην περίπτωση που είσαι άνεργος ή φοιτητής.

Κάνε τώρα το σωστό βήμα για την επικοινωνία σου και πάρε το δικό σου δώρο πατώντας εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Δωρεάν ίντερνετ: Μύθος ή πραγματικότητα;»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση