Σταθερή τηλεφωνία: Μοναδικές προσφορές για την επικοινωνία σου

Σταθερή τηλεφωνία: Μοναδικές προσφορές για την επικοινωνία σου

Σταθερή τηλεφωνία: ποιες είναι οι προσφορές που τα σπάνε; Αν αναζητάς το καλύτερο για την επικοινωνία σου και μάλιστα στην πιο ανταγωνιστική τιμή, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις το κείμενο που ακολουθεί. Εδώ, θα ενημερωθείς για όλες τις νέες προσφορές και τα προγράμματα της SkyTelecom που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή τους ποιότητα όσο και το value for money χαρακτήρα τους. Είσαι έτοιμος; Πάμε να τα δούμε μαζί, αναλυτικά!

1# Σταθερή τηλεφωνία: Η ιδανική προσφορά για νέες οικογένειες

Πρόγραμμα Ηome Air Fiber 24 Double Play με 25,90€

Το βασικό πακέτο Double Play της SkyTelecom αποτελεί μία πραγματικά ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε οικογένειας. Προσφέρει ταχύτητα internet 24Mbps, απεριόριστη επικοινωνία προς σταθερά τηλέφωνα, καθώς και 60 λεπτά ομιλίας προς κινητά. Ποιο είναι όμως το σημείο που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό; Μα φυσικά, οι κλειδωμένες ταχύτητες internet που εγγυάται η SkyTelecom. Την ώρα που τα προγράμματα του ανταγωνισμού δεν πιάνουν ούτε… τα μισά από τα Mbps που υπόσχονται, το Double Play 24 θα σου προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων του. Ανακάλυψε το εδώ.

2# Σταθερή τηλεφωνία: Η απόλυτη λύση για νοικοκυριά με… απαιτήσεις

Πρόγραμμα Ηome Air Fiber 50 Double Play με 47,90€

Τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, online streaming με ποιότητα εικόνας στα 4Κ, online gaming ή μήπως όλα αυτά… μαζί; Αν αναζητάς ένα πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας που θα γίνει ο ήρωας που θα σηκώσει τα online βάρη σου, τότε το πρόγραμμα Home Air Fiber 50 Double Play είναι η επιλογή που έψαχνες καιρό. Με 50 πραγματικά Mbps θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε σου ανάγκη, επιτρέποντας σε σένα και στην οικογένειά σου να πραγματοποιείτε ταυτόχρονα ακόμα και τις πιο απαιτητικές online δραστηριότητες. Επιπλέον, προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά, καθώς και 120 λεπτά ομιλίας προς κινητά. Ενημερώσου για το πρόγραμμα εδώ.

3# Σταθερή τηλεφωνία: Ο κατάλληλος συνεργάτης των επιχειρήσεων

Πρόγραμμα Business 24 Double Play με 34,90€ 

Τώρα, οι ανάγκες επικοινωνίας κάθε γραφείου ή μικρής έως μικρομεσαίας επιχείρησης καλύπτονται άριστα με το νέο πρόγραμμα Business 24 Double Play από τη SkyTelecom. Με εγγυημένη ταχύτητα 24 Mbps, το πρόγραμμα αυτό θα εξελιχθεί στον πιο αξιόπιστο συνεργάτη του επαγγελματία. Προσφέρει επίσης απεριόριστη ομιλία προς σταθερά τηλέφωνα, 120 λεπτά ομιλάς προς κινητά, δωρεάν Static IP, καθώς και δυνατότητα cloud τηλεφωνικού κέντρου για έως και 10 συσκευές με επιπλέον χρέωση 14,90€ το μήνα. Μάθε περισσότερα εδώ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

4# Σταθερή τηλεφωνία: Ειδική έκπτωση 10% για φοιτητές και ανέργους

Ισχύει για όλα τα προγράμματα Home και Upstream 

Η SkyTelecom απαντά στις ανάγκες των καταναλωτών με νέες, ειδικά σχεδιασμένες προσφορές που κάνουν την διαφορά στην επικοινωνία σου. Έτσι λοιπόν, αν είσαι φοιτητής ή άνεργος, μπορείς να απολαύσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα HOME & UPSTREAM με επιπλέον 10% έκπτωση. Απαραίτητη φυσικά προϋπόθεση είναι να έχεις στην κατοχή σου φοιτητική ταυτότητα ή κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.

Ανακάλυψε τα νέα προγράμματα και προσφορές σταθερής τηλεφωνίας της SkyTelecom

Αναζητάς την ιδανική προσφορά σταθερής τηλεφωνίας που θα αναβαθμίσει την καθημερινή σου επικοινωνία; Ανακάλυψε τις νέες λύσεις που δημιούργησε για σένα η SkyTelecom και που συνδυάζουν:

  • Υπερυψηλές ταχύτητες 24/35/50/100/500Mbps
  • Σταθερό λογαριασμό
  • Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας
  • Κάλυψη σε απομακρυσμένες περιοχές
  • Ανταγωνιστικές τιμές

+    Νέα πακέτα χωρίς τηλεφωνική σύνδεση.

Απόλαυσε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με δωρεάν Try&Buy δοκιμή!

Οι προσφορές της SkyTelecom δε σταματούν. Κάνε τώρα το μεγάλο βήμα και απόλαυσε το πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας και internet που ταιριάζει στις ανάγκες σου σε μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμαστική περίοδο. Πρόκειται για μία καινοτόμα πρόταση που μόνο η SkyTelecom προσφέρει, έτσι ώστε να σιγουρευτείς απόλυτα για την τελική σου επιλογή. Πάρε τώρα το δώρο σου συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Σταθερή τηλεφωνία: Μοναδικές προσφορές για την επικοινωνία σου»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση