Start up στην Ελλάδα, το καινοτόμο μοντέλο επιχειρηματικότητας που κερδίζει συνεχώς έδαφος και στον οικονομικό κόσμο της χώρας μας. Την ώρα που η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης, η νεοφυής επιχειρηματικότητα έρχεται να αποτελέσει ένα βασικό πόλο για την στήριξη της ανταγωνιστικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, προσφέροντας:

α) Καινοτόμες λύσεις για την ικανοποίηση των καταναλωτών και των αναγκών τους

β) Αξιοποίηση των πιο σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων

γ) Μεγάλες δυνατότητες εξωστρέφειας που εκτείνεται πέρα από τα εθνικά σύνορα

δ) Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για υψηλής κατάρτισης προσωπικό

ε) Δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την ελληνική οικονομία.

SkyTelecom, η 1η ελληνική startup στο χώρο των τηλεπικοινωνιών

Μία από τις εταιρείες της νέας εποχής που δείχνουν τον δρόμο της επιτυχίας για τις startup στην Ελλάδα είναι η SkyTelecom. Πρόκειται για την 1η ελληνική startup στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο των τηλεπικοινωνιών, η οποία κατάφερε:

  • Να ανταγωνιστεί επάξια τους τρεις παρόχους – κολοσσούς του κλάδου της σταθερής τηλεφωνίας και internet στην Ελλάδα, κερδίζοντας αξιοσημείωτο μερίδιο αγοράς στις περιοχές δραστηριοποίησής της
  • Να αποτελεί πλέον τη no1 εταιρεία Παροχής Ασύρματου Internet στην Ελλάδα
  • Να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, αποτελώντας ένα πραγματικό «hot prospect» της ελληνικής επιχειρηματικότητας
  • Να έχει συνδέσει το brand της με την καινοτομία και την αξιοπιστία.

    ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η επιτυχία είναι στο DNA της SkyTelecom

Φυσικά, όλα τα επιτεύγματα της SkyTelecom δεν έρχονται τυχαία. Η ραγδαία ανάπτυξή της αποτελεί προϊόν του στρατηγικού της σχεδιασμού που αναμένεται να οδηγήσει στην καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για μία εταιρεία που διαφέρει από τον ανταγωνισμό της σε καθοριστικά σημεία γιατί:

1. Επένδυσε στο δικό της ιδιόκτητο δίκτυο εγκαταστάσεων

Έτσι, το σήμα της μεταφέρεται αποκλειστικά μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυό της και δεν εξαρτάται από τρίτους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Στην πράξη, αυτό εγγυάται μεγαλύτερη αξιοπιστία, μεγαλύτερη ταχύτητα επίλυσης κάθε τεχνικού ζητήματος, καθώς και εξοικονόμηση της επένδυσης σε βάθος χρόνου.

2. Είναι η 1η εταιρεία – και μάλιστα startup – που προσφέρει ταχύτητες 500Mbps στην Ελλάδα

Την ώρα που οι πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ προσφέρουν πακέτα με οπτικές ίνες που συνήθως δεν ξεπερνούν τα 200Mbps, η SkyTelecom γίνεται η 1η startup στην Ελλάδα που έρχεται να προσφέρει υπερυψηλές ταχύτητες 500Mbps. Έτσι, συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση του χάσματος που υπάρχει ανάμεσα στην Ελλάδα και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θέτοντας τις βάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

3. Επεκτείνεται στρατηγικά με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς

Το δίκτυο της SkyTelecom ξεκίνησε καλύπτοντας μέρος της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Η διαδικασία για την ολοκλήρωσή του συνεχίζεται λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς ανά γεωγραφική περιοχή. Εντός του 2020 επεκτάθηκε στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, ενώ το 2021 αναμένεται να έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής.

4. Καλύπτει ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του δικτύου της

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του καινοτόμου δικτύου της είναι ότι προσφέρει 100% κάλυψη σε οποιαδήποτε πόλη, χωριό, νησί της χώρας. Επίσης, εγγυάται κάλυψη, χωρίς καλώδια και χωρίς Wi-Fi extenders, σε κάθε γωνία οποιοδήποτε σπιτιού.

5. Λανσάρει πραγματικά καινοτόμα προγράμματα και υπηρεσίες

Η γκάμα προγραμμάτων της SkyTelecom προσφέρει μία πληθώρα επιλογών η οποία απαντά στις ανάγκες κάθε καταναλωτή ξεχωριστά, είτε πρόκειται για επαγγελματία είτε για οικιακό χρήστη. Επιπλέον, η εταιρεία προχωρά βήματα μπροστά από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ που έχουν σχεδιαστεί για:

+1. Είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει δυνατότητα δωρεάν δοκιμής

Όντας απόλυτα σίγουρη για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, η SkyTelecom τολμά να κατακτήσει άλλη μία πρωτιά: να γίνει η 1η εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που προσφέρει στους χρήστες της την δυνατότητα για μία εντελώς δωρεάν δοκιμή των υπηρεσιών της. Έτσι, οι καταναλωτές, μέσω της υπηρεσίας Try&Buy, αποκτούν την δυνατότητα να «τεστάρουν» τις δυνατότητες του δικτύου της, αποφασίζοντας με ασφάλεια και σιγουριά για το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει.

Το ταξίδι της SkyTelecom, της πιο δυναμικής startup στην Ελλάδα, μόλις ξεκίνησε!

Ένα από τα μότο που χαρακτηρίζουν τον κόσμο των startup δεν είναι άλλο από το «the Sky is the limit». Αυτό ισχύει ακράδαντα και στην περίπτωση της SkyTelecom, μίας startup που τόλμησε να κάνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό της. Με κυρίαρχα συστατικά της επιτυχίας της την καινοτομία και το επιχειρηματικό της σχέδιο, εξελίσσεται δυναμικά και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στον κλάδο της.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΔΩΡΕΑΝ Δοκιμαστική Περίοδος Try&Buy
    Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Το skytelecom.gr δεν θα διαθέσει σε τρίτους τα στοιχεία σας.