Σταθερό και ίντερνετ: Προσφορές που κάνουν την διαφορά

Σταθερό και ίντερνετ: Προσφορές που κάνουν την διαφορά

Σταθερό και ίντερνετ: Ποιες είναι οι προσφορές του 2021 που κάνουν την διαφορά; Σε μία εποχή που η αγορά κατακλύζεται από κάθε λογής πακέτα, οι λύσεις που πραγματικά αξίζουν είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Σήμερα, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλά άλλη μία σύνδεση internet και τηλεφώνου. Έχουν ανάγκη από αξιόπιστα προγράμματα τα οποία να τους προσφέρουν πραγματικά όλα όσα υπόσχονται, να μην παρουσιάζουν ανεπιθύμητα προβλήματα, να μην έχουν κρυφές χρεώσεις και κυρίως να αξίζουν τα χρήματά τους!

Βρες το πακέτο που συνδυάζει όλα όσα χρειάζεσαι!

Αναζητάς κάτι περισσότερο από απλά Internet και τηλέφωνο για το σπίτι σου; Η SkyTelecom δημιούργησε για σένα ξεχωριστές λύσεις που απαντούν σε κάθε ανάγκη σου για:

 • Υπερυψηλές ταχύτητες 24/35/50/100/500Mbps
 • Σταθερό λογαριασμό
 • Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας
 • Κάλυψη σε απομακρυσμένες περιοχές
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Πακέτα χωρίς τηλεφωνική σύνδεση.

Ανακάλυψε λοιπόν και συ όλα τα νέα της οικονομικά προγράμματα, καθώς και τις προσφορές για σταθερό και ίντερνετ που τρέχουν αυτή την περίοδο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Σταθερό και ίντερνετ: Προσφορές από τη SkyTelecom

1. Ηome Double Play 24 (Σταθερό και ίντερνετ): Η value for money οικογενειακή λύση!

Τι και αν πρόκειται για το βασικό Double Play πρόγραμμα της SkyTelecom; Ακόμα κι έτσι, πρόκειται για ένα από τα καλύτερα προγράμματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ο λόγος που το κάνει να διαφέρει από τον ανταγωνισμό; Σε αντίθεση με τα άλλα προγράμματα που υπόσχονται 24Mbps και αποδίδουν maximum τα μισά, εκείνο προσφέρει πάντα το 100% των ονομαστικών Mbps του. Μάλιστα, για να είσαι απόλυτα σίγουρος για την απόδοσή του, η SkyTelecom το προσφέρει και με εγγύηση ταχύτητας.

 • Τιμή: 27,90€ το μήνα.
 • Ανακάλυψε το εδώ.

2. Ηome AirFiber 24 Internet (Χωρίς σταθερό): Το πιο ασυναγώνιστο πρόγραμμα internet! 

Αναζητάς το πιο οικονομικό, αλλά και το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα της αγοράς; Οι προσφορές για σταθερό και ίντερνετ από τη SkyTelecom δε σταματούν! Το νέο Ηome AirFiber 24 είναι το καλύτερο πρόγραμμα για ίντερνετ στο σπίτι σου, χωρίς τη χρήση σταθερού τηλεφώνου. Αν λοιπόν δεν χρειάζεσαι λεπτά ομιλίας από το σταθερό και καλύπτεσαι πλήρως από το κινητό, τότε είναι η καλύτερη επιλογή σου!

 • Τιμή: 17,90€ το μήνα μόνο!
 • Ανακάλυψε το εδώ.

3. Ηome AirFiber 35 Internet (Χωρίς σταθερό): Ιδανικός συνδυασμός επιδόσεων & οικονομίας 

Έχεις υψηλές απαιτήσεις από το ίντερνετ του σπιτιού στο; Αν ναι, τότε τα 35 πραγματικά Mbps που σου προσφέρει το νέο Home AirFiber 35 θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη για streaming, surfing, τηλεργασία και όποια άλλη διαδικτυακή δραστηριότητα μπορείς να φανταστείς. Η τιμή του είναι εξαιρετικά χαμηλή γιατί προσφέρει υψηλές ταχύτητες ίντερνετ, χωρίς όμως σταθερή σύνδεση.

 • Τιμή: 27,90€ το μήνα μόνο!
 • Ανακάλυψε το εδώ.

4. BuildiFI: Η καινοτόμο προσφορά για ίντερνετ και σταθερό για πολυκατοικίες!

Η SkyTelecom ήρθε και αλλάζει τα δεδομένα στο γρήγορο ίντερνετ. Έτσι, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα νέο είδος ίντερνετ: το Buildi-Fi. Για πρώτη φορά, όλη η πολυκατοικία μπορεί να απολαμβάνει απεριόριστο Internet με κλειδωμένη ταχύτητα και να πληρώνει το χαμηλότερο πάγιο της αγοράς στα κοινόχρηστά της!

 • Τιμή Μηνιαίου Παγίου: 15,90€ / διαμέρισμα.
 • Τέλη Σύνδεσης: 19,90€ / διαμέρισμα.
 • Ελάχιστος αριθμός διαμερισμάτων: Πέντε διαμερίσματα.
 • Μάθε περισσότερα εδώ.

5. Student Unlimited, η φοιτητική προσφορά που «τα σπάει»

Η απόλυτη φοιτητική πρόσφορα για σταθερό και ίντερνετ είναι γεγονός. Πλέον, κάθε φοιτητής έχει την δυνατότητα να απολαύσει το πιο αξιόπιστο ίντερνετ στην αγορά χάρη στις προσφορές της SkyTelecom για σταθερό και ίντερνετ. Το Student Unlimited είναι το νέο πακέτο που συνδυάζει κλειδωμένη ταχύτητα 24Mbps και πραγματικά χαμηλή τιμή που κάνει την διαφορά.

 • Τιμή: 15,90€ το μήνα μόνο!
 • Προϋπόθεση για την απόκτηση της προσφοράς είναι η φοιτητική ιδιότητα.
 • Ισχύς προσφοράς: έως 31/10
 • Ανακάλυψέ το εδώ.

+ Σταθερό και ίντερνετ: Μόνιμες προφορές για ανέργους και φοιτητές

Είσαι φοιτητής ή άνεργος; Η SkyTelecom νοιάζεται για σένα στην πράξη με προσφορές που κάνουν την διαφορά στο ίντερνετ και την επικοινωνία σου. Έτσι, έχεις 10% έκπτωση σε όλα μας τα προγράμματα που ανήκουν στις κατηγορίες HOME & UPSTREAM.

Κάνε δική σου την προσφορά για σταθερό και ίντερνετ που σου ταιριάζει!

Είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ανακαλύψεις για πρώτη φορά τον κόσμο υπερυψηλών ταχυτήτων της SkyTelecom; Οι καινοτομίες της εταιρείας δε σταματούν εδώ. Μπες σήμερα στην ιστοσελίδα της, επίλεξε τον τύπο σύνδεσης που σε ενδιαφέρει και απόλαυσε μία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy! Μόνο έτσι, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για την τελική σου επιλογή. Πάρε το δώρο σου εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Σταθερό και ίντερνετ: Προσφορές που κάνουν την διαφορά»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση