Σταθερό και ίντερνετ: Προσφορές που κάνουν την διαφορά

Σταθερό και ίντερνετ: Προσφορές που κάνουν την διαφορά

Σταθερό και ίντερνετ: Ποιες είναι οι προσφορές του 2021 που κάνουν την διαφορά; Σε μία εποχή που η αγορά κατακλύζεται από κάθε λογής πακέτα, οι λύσεις που πραγματικά αξίζουν είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Σήμερα, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλά άλλη μία σύνδεση internet και τηλεφώνου. Έχουν ανάγκη από αξιόπιστα προγράμματα τα οποία να τους προσφέρουν πραγματικά όλα όσα υπόσχονται, να μην παρουσιάζουν ανεπιθύμητα προβλήματα, να μην έχουν κρυφές χρεώσεις και κυρίως να αξίζουν τα χρήματά τους!

Βρες το πακέτο που συνδυάζει όλα όσα χρειάζεσαι!

Αναζητάς κάτι περισσότερο από απλά Internet και τηλέφωνο για το σπίτι σου; Η SkyTelecom δημιούργησε για σένα ξεχωριστές λύσεις που απαντούν σε κάθε ανάγκη σου για:

  • Υπερυψηλές ταχύτητες 24/35/50/100/500Mbps
  • Σταθερό λογαριασμό
  • Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας
  • Κάλυψη σε απομακρυσμένες περιοχές
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Πακέτα χωρίς τηλεφωνική σύνδεση.

Ανακάλυψε λοιπόν και συ όλα τα νέα της οικονομικά προγράμματα, καθώς και τις προσφορές για σταθερό και ίντερνετ που τρέχουν αυτή την περίοδο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Σταθερό και ίντερνετ: Προσφορές από τη SkyTelecom

1. Ηome Double Play 24 (Σταθερό και ίντερνετ): Η value for money οικογενειακή λύση!

Τι και αν πρόκειται για το βασικό Double Play πρόγραμμα της SkyTelecom; Ακόμα κι έτσι, πρόκειται για ένα από τα καλύτερα προγράμματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ο λόγος που το κάνει να διαφέρει από τον ανταγωνισμό; Σε αντίθεση με τα άλλα προγράμματα που υπόσχονται 24Mbps και αποδίδουν maximum τα μισά, εκείνο προσφέρει πάντα το 100% των ονομαστικών Mbps του. Μάλιστα, για να είσαι απόλυτα σίγουρος για την απόδοσή του, η SkyTelecom το προσφέρει και με εγγύηση ταχύτητας.

  • Τιμή: 27,90€ το μήνα.
  • Ανακάλυψε το εδώ.

2. Ηome AirFiber 24 Internet (Χωρίς σταθερό): Το πιο ασυναγώνιστο πρόγραμμα internet! 

Αναζητάς το πιο οικονομικό, αλλά και το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα της αγοράς; Οι προσφορές για σταθερό και ίντερνετ από τη SkyTelecom δε σταματούν! Το νέο Ηome AirFiber 24 είναι το καλύτερο πρόγραμμα για ίντερνετ στο σπίτι σου, χωρίς τη χρήση σταθερού τηλεφώνου. Αν λοιπόν δεν χρειάζεσαι λεπτά ομιλίας από το σταθερό και καλύπτεσαι πλήρως από το κινητό, τότε είναι η καλύτερη επιλογή σου!

  • Τιμή: 17,90€ το μήνα μόνο!
  • Ανακάλυψε το εδώ.

3. Ηome AirFiber 35 Internet (Χωρίς σταθερό): Ιδανικός συνδυασμός επιδόσεων & οικονομίας 

Έχεις υψηλές απαιτήσεις από το ίντερνετ του σπιτιού στο; Αν ναι, τότε τα 35 πραγματικά Mbps που σου προσφέρει το νέο Home AirFiber 35 θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη για streaming, surfing, τηλεργασία και όποια άλλη διαδικτυακή δραστηριότητα μπορείς να φανταστείς. Η τιμή του είναι εξαιρετικά χαμηλή γιατί προσφέρει υψηλές ταχύτητες ίντερνετ, χωρίς όμως σταθερή σύνδεση.

  • Τιμή: 27,90€ το μήνα μόνο!
  • Ανακάλυψε το εδώ.

4. BuildiFI: Η καινοτόμο προσφορά για ίντερνετ και σταθερό για πολυκατοικίες!

Η SkyTelecom ήρθε και αλλάζει τα δεδομένα στο γρήγορο ίντερνετ. Έτσι, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα νέο είδος ίντερνετ: το Buildi-Fi. Για πρώτη φορά, όλη η πολυκατοικία μπορεί να απολαμβάνει απεριόριστο Internet με κλειδωμένη ταχύτητα και να πληρώνει το χαμηλότερο πάγιο της αγοράς στα κοινόχρηστά της!

  • Τιμή Μηνιαίου Παγίου: 15,90€ / διαμέρισμα.
  • Τέλη Σύνδεσης: 19,90€ / διαμέρισμα.
  • Ελάχιστος αριθμός διαμερισμάτων: Πέντε διαμερίσματα.
  • Μάθε περισσότερα εδώ.

5. Student Unlimited, η φοιτητική προσφορά που «τα σπάει»

Η απόλυτη φοιτητική πρόσφορα για σταθερό και ίντερνετ είναι γεγονός. Πλέον, κάθε φοιτητής έχει την δυνατότητα να απολαύσει το πιο αξιόπιστο ίντερνετ στην αγορά χάρη στις προσφορές της SkyTelecom για σταθερό και ίντερνετ. Το Student Unlimited είναι το νέο πακέτο που συνδυάζει κλειδωμένη ταχύτητα 24Mbps και πραγματικά χαμηλή τιμή που κάνει την διαφορά.

  • Τιμή: 15,90€ το μήνα μόνο!
  • Προϋπόθεση για την απόκτηση της προσφοράς είναι η φοιτητική ιδιότητα.
  • Ισχύς προσφοράς: έως 31/10
  • Ανακάλυψέ το εδώ.

+ Σταθερό και ίντερνετ: Μόνιμες προφορές για ανέργους και φοιτητές

Είσαι φοιτητής ή άνεργος; Η SkyTelecom νοιάζεται για σένα στην πράξη με προσφορές που κάνουν την διαφορά στο ίντερνετ και την επικοινωνία σου. Έτσι, έχεις 10% έκπτωση σε όλα μας τα προγράμματα που ανήκουν στις κατηγορίες HOME & UPSTREAM.

Κάνε δική σου την προσφορά για σταθερό και ίντερνετ που σου ταιριάζει!

Είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ανακαλύψεις για πρώτη φορά τον κόσμο υπερυψηλών ταχυτήτων της SkyTelecom; Οι καινοτομίες της εταιρείας δε σταματούν εδώ. Μπες σήμερα στην ιστοσελίδα της, επίλεξε τον τύπο σύνδεσης που σε ενδιαφέρει και απόλαυσε μία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy! Μόνο έτσι, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για την τελική σου επιλογή. Πάρε το δώρο σου εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Σταθερό και ίντερνετ: Προσφορές που κάνουν την διαφορά»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση