Φοιτητικά πακέτα και προσφορές για σένα

Φοιτητικά πακέτα και προσφορές για σένα

Φοιτητικά πακέτα και προσφορές για το σταθερό και το internet του σπιτιού σου: ποια είναι εκείνα που ξεχωρίζουν; Αν πλέον έχει έρθει η ώρα για να ανοίξεις κι εσύ το δικό σου φοιτητόσπιτο, τότε συγκεντρώσου και ξεκίνα άμεσα έρευνα αγοράς, πρώτα για το σπίτι και αμέσως μετά για τη σύνδεση του internet – ή και το αντίστροφο. Πλέον, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά! Τώρα έχεις μπει σε σχολή, είσαι μελλοντικός επιστήμονας και γι’ αυτό χρειάζεσαι μία πολύ «δυνατή» και κυρίως αξιόπιστη σύνδεση η οποία θα σε καλύψει σε κάθε σου ακαδημαϊκή (!) ανάγκη για:

  • Να παρακολουθείς online μαθήματα
  • Να κατεβάζεις υλικό απείρων MB από το e-class
  • Να μπαίνεις στα ομαδικά Zoom & Skype και… να μη βγαίνεις λόγω lags
  • Να παρουσιάζεις online τις εργασίες σου…
  • και όταν έρθει εκείνη η ώρα, να περνάς τα μαθήματά σου στις e-εξεταστικές.

Οι ανάγκες σου για γρήγορο internet δε σταματούν ποτέ!

Εκτός όμως από πρωτοετής, δεν παύεις να είσαι και… άνθρωπος με ανάγκες! Πώς θα απολαύσεις την φοιτητική σου ελευθερία αν δεν μπορείς να τσιλάρεις στις 2 τα ξημερώματα με τις αγαπημένες σου ταινίες ή βίντεο από το YouTube; Πώς θα παίζεις online games στο LAN με τους φίλους σου; Πώς θα κάνεις βίντεο κλήση στη… μητέρα για να δει αν είσαι καλά, τρέφεσαι σωστά και φοράς ζακέτα; Πώς θα μπαίνεις στο άδειο σπίτι σου τις κρύες νύχτες του χειμώνα, χωρίς ένα Google Home να σε καλωσορίζει γλυκά με ένα…  «καλησπέρα friend»;

Φίλε και μπρο, όλα κι όλα! Τώρα που ο αγώνας σου στα μαθητικά θρανία δικαιώθηκε, ήρθε η ώρα σου να ανταμειφθείς με το δώρο που σου αξίζει. Γι’ αυτό, η SkyTelecom, φρόντισε για σένα και σου στέλνει… «πακέτο» για το νέο σου σπίτι! Και όταν μιλάμε για πακέτο.. εννοούμε τα νέα καινοτόμα φοιτητικά πακέτα της που κάνουν θραύση στην αγορά γιατί σου προσφέρουν όλα όσα χρειάζεσαι για τις ανάγκες σου, σε άκρως ανταγωνιστική τιμή και με εγγύηση άριστη λειτουργίας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα γνωρίσεις και να επιλέξεις αυτό που πιστεύεις ό,τι σου κάνει εκείνο το… «κλικ»!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Φοιτητικά πακέτα από τη SkyTelecom: To top 3 των επιλογών σου

1. Student Unlimited: Το απόλυτο φοιτητικό πακέτο ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ

Επειδή στο νέο σου φοιτητόσπιτο θα λιώνεις στο… σερφάρισμα, ετοιμάσαμε για σένα το πιο value for money πρόγραμμα της αγοράς. Η ταχύτητά του είναι 24 πραγματικά Mbps τα οποία δουλεύουν πάντα στο ρελαντί και θα σε ενθουσιάσουν με την αξιοπιστία τους. Ναι, δεν περιλαμβάνει σταθερό τηλέφωνο. Αλήθεια όμως, το χρειάζεσαι;

Τιμούλα; 15,90€/μήνα.

Βαθμός τελειότητας; Too good to be true.

Σημείωση: Η προσφορά ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2020.

Ανακάλυψέ το εδώ.

2. Home Double Play 24: Φοιτητικό πακέτο με τα όλα του

Από ταχύτητα; 24 Mbps σίγουρα και κλειδωμένα. Από λεπτά ομιλίας προς σταθερά; Απεριόριστα. Προσφέρει επίσης και 60 λεπτά προς κινητά το μήνα. Έχει δηλαδή τα πάντα όλα και συμφέρει.

Τιμούλα; 25,90€/μήνα με 10% έκπτωση για φοιτητές.

Βαθμός τελειότητας;  Πολύ καλό.

Σημείωση: Το πακέτο επίσης είναι διαθέσιμο σε 35, 50 ή 100 Mbps

Ανακάλυψέ το εδώ.

3. SuperOptic 24: Πακέτο για πολύ ψαγμένους φοιτητές!

Μπρο, μήπως σπουδάζεις πληροφορική, αρχιτεκτονική ή design; Είσαι δεινός gamer ή σχεδιάζεις να γίνεις διάσημος youtuber; Τo SuperOptic είναι το ΜΟΝΟ πακέτο που σου προσφέρει συμμετρική ταχύτητα Download/Upload. Ανέβασε αδιάκοπα τα αρχιτεκτονικά σχέδιά σου επεξεργασμένα σε Corel Studio Edit, όπως και τα αγαπημένα σου βίντεο στο YouTube, και κέρδισε τη «μάχη» όταν πρόκειται για online gaming χωρίς buffering και ανεπιθύμητα lags.

Τιμούλα; 39,90€/μήνα με 10% έκπτωση για φοιτητές.

Βαθμός τελειότητας;  Κά-τα-πλη-κτι-κό!

Ανακάλυψέ το εδώ.

Ανακάλυψε τα καλύτερα φοιτητικά πακέτα της αγοράς με ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Αλήθεια, έχεις ακούσεις για πολλές εταιρείες στην Ελλάδα που να σου προσφέρουν φοιτητικά πακέτα και μάλιστα με δωρεάν δοκιμή; Κι όμως, η SkyTelecom, η κορυφαία εταιρεία ασύρματου internet στην Ελλάδα, ήρθε για να κάνει την διαφορά. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η φήμη της εξαπλώνεται το ίδιο γρήγορα με τους συνδρομητές της απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας. Κάνε λοιπόν κι εσύ τη σωστή επιλογή φοιτητικού πακέτου που συνδυάζει:

  • Σταθερά υψηλές ταχύτητες internet
  • Με ή χωρίς σταθερό τηλέφωνο
  • Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας
  • 100% γεωγραφική κάλυψη
  • Σταθερό value fοr money λογαριασμό
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Απόλαυσε ΤΩΡΑ την δική σου ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο, χωρίς δεσμεύσεις, και δε θα χάσεις!

Μπρο, κλίκαρε «ΕΔΩ».

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Φοιτητικά πακέτα και προσφορές για σένα»;
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση