Εταιρίες ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη: ποια είναι η καλύτερή σου επιλογή; Αν κι εσύ αναζητάς έναν αξιόπιστο πάροχο που μπορεί πραγματικά να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις το κείμενο που ακολουθεί. Εδώ, θα ενημερωθείς για όλα εκείνα τα σημεία-κλειδιά στα οποία και πρέπει να δώσεις βάση για να επιλέξεις σωστά και… σοφά! Είσαι έτοιμος να μάθεις για το πώς θα αποκτήσεις το πιο γρήγορο και αξιόπιστο ίντερνετ στη Μακεδονία, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα; Πάμε λοιπόν!

Εταιρείες ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη: 5 σημεία που πρέπει να προσέξεις για να επιλέξεις

1. Απόκλεισε εταιρείες ίντερνετ που έχουν αποδειχθεί αναξιόπιστες στη Θεσσαλονίκη

Σε προηγούμενες δεκαετίες, όταν μιλούσαμε για εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας, εννοούσαμε την μοναδική που υπήρχε τότε στην Ελλάδα, την κρατική. Σταδιακά όμως, στα τέλη της δεκαετίας του ‘90, μπήκαν στο παιχνίδι και νέες. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι καμιά τους δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Ο λόγος; Οι αμφιλεγόμενης ποιότητας υπηρεσίες που προσέφεραν. Ακόμα όμως και σήμερα, καμία από τις τόσο πολυδιαφημισμένες εταιρείες ίντερνετ που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη δεν είναι σε θέση να προσφέρει αξιόπιστα πακέτα με ικανοποιητική σχέση τιμής – αξίας. Αλήθεια, εσύ θα εμπιστευόσουν πάλι μια τέτοια εταιρεία που επενδύει περισσότερα χρήματα στην διαφήμιση παρά στην βελτίωση των υπηρεσιών της και την ικανοποίηση των πελατών της;

2. Ανακάλυψε τη νέα τεχνολογία του ασύρματου ίντερνετ

Οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο και η τεχνολογία. Πλέον, το ασύρματο ίντερνετ, η νέα τεχνολογία στην σταθερή επικοινωνία, κατακτά ολόκληρο τον κόσμο. Τώρα, η SkyTelecom, ο no1 πάροχος ασύρματου ίντερνετ στην Ελλάδα, προσφέρει για πρώτη φορά στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει υπερυψηλές ταχύτητες ίντερνετ 500Mbps. Ενδεχομένως, οι αριθμοί αυτοί φαίνονται ακόμα και… «ιλιγγιώδεις» για τα εγχώρια δεδομένα. Όμως, στο εξωτερικό, τα πακέτα αυτά αποτελούν ήδη τον κανόνα της αγοράς, έχοντας κατακτήσει την κορυφή στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Εσύ, ακόμα κινείσαι με ταχύτητες κοντά… στο μηδέν;

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. Επίλεξε το κατάλληλο πακέτο με βάση τις ανάγκες σου

Οικιακός χρήστης ή επιχείρηση; Αγαπάς το απλό σερφάρισμα ή μήπως σου αρέσει να στριμάρεις περιεχόμενο από το Netflix; Είσαι gamer, youtuber ή μήπως επαγγελματίας που πρέπει να συνδέεται συνεχώς σε δίκτυα δεδομένων; Ό,τι τύπος χρήστη και αν είσαι, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου, υπάρχει σίγουρα ένα πακέτο που θα τις καλύψει στο 100% τους, χωρίς να σου κοστίσει μία περιουσία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ορίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και με βάση αυτές να επιλέξεις το πακέτο που τις καλύπτει.

4. Εξοικονόμησε επιπλέον χρήματα επιλέγοντας πακέτο Internet Only

Μέχρι χθες, όλοι μας, ήμασταν αναγκασμένοι να επιλέγουμε πακέτα για το σταθερό μας τηλέφωνο τα οποία περιείχαν οπωσδήποτε κάποια λεπτά ομιλίας. Προφανώς, αυτό και είχε επίδραση στην τελική τιμή του πακέτου μας. Τι θα έλεγες όμως αν μπορούσες να εξοικονομήσεις χρήματα, επιλέγοντας ένα κορυφαίο πακέτο ίντερνετ χωρίς όμως λεπτά ομιλίας; Αν οι ανάγκες σου για τηλεφωνική επικοινωνία καλύπτονται άριστα από την κινητή σου συσκευή, τότε σου προτείνουμε ένα από τα νέα οικονομικά προγράμματα Home AirFiber Internet της SkyTelecom. Αν πάλι χρειάζεσαι λεπτά ομιλίας, τότε μπορείς να τα απολαύσεις μέσα από τα νέα προγράμματα Home AirFiber Double Play με απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και έως 180’ προς κινητά τηλέφωνα.

5. Ζήτα την δική σου δωρεάν δοκιμαστική περίοδο

Αλήθεια, γνωρίζεις πολλές εταιρείες ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη που να σου προσφέρουν την δυνατότητα για μία δωρεάν δοκιμαστική περίοδο; Επίλεξε το πακέτο σταθερής που σου ταιριάζει από τη SkyTelecom και νιώσε… αυτοπεποίθηση για την επιλογή σου, απολαμβάνοντας μία εντελώς δοκιμαστική περίοδο Try&Buy. Μάλιστα, η εταιρεία σου προσφέρει εγγύηση ταχύτητας, έτσι ώστε η ταχύτητα ίντερνετ που απολαμβάνεις να είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που σου υπόσχεται το πρόγραμμά σου.

Επίλεξε την κορυφαία από όλες τις εταιρείες ίντερνετ στην Θεσσαλονίκη

Είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα και να απολαμβάνεις καθημερινά το πιο γρήγορο και αξιόπιστο ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα; Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από μόλις 17,90€/μήνα:

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Εταιρίες ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη»;
Απόλαυσε το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη SkyTelecom.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΔΩΡΕΑΝ Δοκιμαστική Περίοδος Try&Buy
    Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Το skytelecom.gr δεν θα διαθέσει σε τρίτους τα στοιχεία σας.