Διαθεσιμότητα vdsl, fiber & ασύρματων δικτύων

Διαθεσιμότητα vdsl, fiber & ασύρματων δικτύων

Διαθεσιμότητα vdsl, fiber & ασύρματων δικτύων στη Θεσσαλονίκη ποια είναι τα νέα δεδομένα στην αγορά του γρήγορου ίντερνετ στην Ελλάδα; Ποια είναι η τεχνολογία που προσφέρει τις πιο υψηλές ταχύτητες και ποιες οι πρώτες περιοχές της χώρας μας στις οποίες είναι διαθέσιμη; Ποια είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία γρήγορου ίντερνετ στην Ελλάδα και τί χρειάζεται να κάνεις για να το απολαύσεις; Στο κείμενο που ακολουθεί, θα σου λύσουμε όλες σου τις απορίες για τις νέες τεχνολογίες του ίντερνετ.

Ποια είναι η τεχνολογία που προσφέρει τις πιο υψηλές ταχύτητες ίντερνετ;

Οι τεχνολογίες vdsl και fiber αποτελούν τα τελευταία χρόνια τις πιο συνηθισμένες επιλογές του ελληνικού κοινού. Ωστόσο, η πιο νέα και πιο σύγχρονη τεχνολογία απ’ όλες είναι αυτή του ασύρματου ίντερνετ. Χάρη σε αυτό, οι internet users αποκτούν την δυνατότητα να απολαύσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπερυψηλές ταχύτητες 500Mbps, αριθμός ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Μάλιστα, η ασύρματη τεχνολογία κάνει την διαφορά σε σύγκριση με τις παλαιότερες, καθώς εξασφαλίζει 100% πραγματικές ταχύτητες, χωρίς απώλειες.

Κάλυψη και διαθεσιμότητα vdsl, fiber και ασύρματου δικτύου

Αντικαθιστώντας τα παλιά δίκτυα χαλκού, τα δίκτυα οπτικών ινών έχουν αρχίσει να καλύπτουν ολοένα και μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας. Ωστόσο, η διαθεσιμότητά vdsl & fiber παραμένει ακόμα σε χαμηλά επίπεδα, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει ήδη αρκετά χρόνια από την πρώτη τους εμφάνιση. Επιπλέον, δεν προσφέρουν 100% κάλυψη στις περιοχές που καλύπτουν, κάτι που δε συμβαίνει για τα δίκτυα ασύρματης τεχνολογίας.

Πλέον, η SkyTelecom, χάρη στο καινοτόμο δίκτυό της, εγγυάται για 100% κάλυψη όπου και αν βρίσκεσαι, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές και φυσικά, σε κάθε χώρο του σπιτιού σου. Αυτή την στιγμή, η κάλυψή της περιλαβάνει ολόκληρη την Θεσσαλονίκη, καθώς και περιοχές της Κρήτης, της Πελοποννήσου, αλλά και της Αττικής. Ανακάλυψε περισσότερα για την κάλυψη του δικτύου της εδώ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ασύρματο δίκτυο και αξιοπιστία

Η διαθεσιμότητα ενός δικτύου ίντερνετ, ανεξαρτήτως τεχνολογίας είναι το ένα σημαντικό ζήτημα. Το άλλο είναι φυσικά η αξιοπιστία του. Πώς όμως μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι γι’ αυτήν; Η εταιρεία SkyTelecom, o no1 πάροχος ασύρματου internet στην Ελλάδα, επεκτείνει το δίκτυό της στη Θεσσαλονίκη και μας προσφέρει μία καινοτόμα δυνατότητα, αυτή της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου Try&Buy. Έτσι, μπορείς κι εσύ να απολαμβάνεις:

  • Internet χωρίς χρήση καλωδίων
  • Κλειδωμένες υπερυψηλές ταχύτητες 24/35/50/100/200/500Mbps
  • Οικιακά ή επαγγελματικά πακέτα στα μέτρα σου
  • Δυνατότητα συμμετρικού downloading / uploading
  • Δυνατότητα σταθερής τηλεφωνίας με χρήση της νέας τεχνολογίας VOIP
  • Σταθερό μηνιαίο λογαριασμό
  • Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας
  • 100% κάλυψη απομακρυσμένων περιοχών
  • Ανταγωνιστικές τιμές με επιπλέον 10% έκπτωση για φοιτητές και ανέργους.

Η διαθεσιμότητα του νέου ασύρματου δικτύου της SkyTelecom έφτασε πλέον και στη Θεσσαλονίκη. Αν θέλεις κι εσύ να απολαύσεις τα πλεονεκτήματά του, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει με βάση τις ανάγκες σου. Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της από μόλις 17,90€/μήνα.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Διαθεσιμότητα vdsl, fiber & ασύρματων δικτύων»;
Απόλαυσε το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη SkyTelecom.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση