Πόσο γρήγορο ίντερνετ έχω;

Πόσο γρήγορο ίντερνετ έχω;

Πόσο γρήγορο ίντερνετ έχω στη… Θεσσαλονίκη; Αν η ταχύτητα και η αξιοπιστία του ίντερνετ το ζητούμενο, τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις τον κατάλληλο πάροχο. Ξέχασε λοιπόν τα speedtests που κάνεις συνεχώς για να τσεκάρεις την έτσι και αλλιώς αρχή ταχύτητα του δικτύου σου. Τώρα, είναι ώρα να ξεκινήσεις μία πραγματική έρευνα αγοράς για το ποια εταιρεία θα σου προσφέρει υψηλές, σταθερές και εγγυημένες ταχύτητες.

Πόσο γρήγορο ίντερνετ μπορούν να προσφέρουν οι κλασικοί πάροχοι;

Λένε ότι αν ένας άνθρωπος αποδειχθεί αναξιόπιστος μία φορά, τότε θα συνεχίσει να είναι και για πάντα. Μάλιστα, αυτή η αρχή δεν ισχύει μόνο για τους ανθρώπους, αλλά και για… τους παρόχους σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ! Εννοείται βέβαια ότι μπορεί να υπάρξουν και εξαιρέσεις. Ωστόσο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιβεβαιώνουν τον γενικό κανόνα. Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότεροι πάροχοι ίντερνετ μέσω δικτύων χαλκού ή και οπτικής ίνας αντιμετωπίζουν συνεχώς προβλήματα, τα οποίο δε λύνονται σχεδόν… ποτέ. Ανάμεσα στα πιο σημαντικά είναι:

  • Αργοπορία και ανομονή με το «καλημέρα» για περιπτώσεις νέων συνδέσεων
  • Ψιλά γράμματα στα συμβόλαια και κρυφές χρεώσεις
  • Παλιακός ή ανεπαρκής εξοπλισμός που δεν καλύπτει τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου σπιτιού ή επιχείρησης

Και επιπλέον….

  • Προγράμματα που υπόσχονται υψηλές ονομαστικές ταχύτητες τις οποίες ποτέ δεν προσφέρουν
  • Βλάβες και αναποτελεσματική/αργή αποκατάστασή τους
  • Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών μέσω… robot αντί για ανθρώπων με σκοπό την αύξηση του περιθωρίου εταιρικού κέρδους και τη μείωση του ανθρώπινου δυναμικού.

Η αλήθεια είναι λοιπόν πως όποιον και από τους παλιούς παρόχους επιλέξεις, η πιθανότητα να αντιμετωπίσεις ξανά και ξανά τα ίδια προβλήματα θα παραμένει πάντα η ίδια. Όσα speedtests και αν κάνεις, όσες φορές και αν προχωρήσεις σε reset του router σου, όσες φορές και αν καλέσεις το τηλεφωνικό κέντρο, η εξυπηρέτησή, αλλά και η ικανοποίησή σου θα παραμένουν πάντα στα χαμηλότερα επίπεδα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αναρωτιέσαι πόσο γρήγορο ίντερνετ θα έχεις με τη SkyTelecom;

Πόσο γρήγορο ίντερνετ μπορείς να έχεις με τους κλασικούς παρόχους; Οι ταχύτητες που σου υπόσχονται φτάνουν μέχρι και τα 200Mbps. Ωστόσο, όπως τονίσαμε και πριν, σπάνια αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καιρός λοιπόν να βάλεις τέρμα στην ταλαιπωρία και να επιλέξεις τον καταλληλότερο πάροχο για τις ανάγκες σου. Η SkyTelecom, η no1 ασύρματου ίντερνετ στην Ελλάδα, είναι ο μοναδικός που προσφέρει υπερυψηλές ταχύτητες 500Mbps όπου και αν βρίσκεσαι. Μάλιστα, οι ταχύτητες αυτές είναι απόλυτα σταθερές και εγγυημένες. Γι’ αυτό και δεν θα χρειαστείς ποτέ ξανά να πραγματοποιήσεις οποιοδήποτε speedtest ή να αναρωτηθείς για την πραγματική ταχύτητα του δικτύου σου.

H SkyTelecom, με γνώμονα την κάλυψη κάθε ανάγκης των οικιακών και των επαγγελματιών χρηστών, δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής τηλεφωνίας που χαρακτηρίζονται από τον συνδυασμό άριστης ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών. Τα πακέτα της δημιουργήθηκαν για να καλύπτουν ακόμα και τον πιο εξειδικευμένο χρήστη. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν οι λύσεις:

  • Home για οικιακούς χρήστες
  • Business για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • Upstream για απαιτητικούς gamers και επαγγελματίες χρήστες
  • Professional για επιχειρηματικές μονάδες με υψηλές απαιτήσεις
  • Student Unlimited για φοιτητές
  • AirBnb για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα/κατοικίες
  • kidsWeb για την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, η εταιρεία λάνσαρε πρόσφατα και το νέο της καινοτόμο πρόγραμμα internet BuidiFi, ένα απολύτως καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να καλύψει με μία σύνδεση τους ενοίκους μίας ολόκληρης πολυκατοικίας, έτσι ώστε όλοι να απολαμβάνουν ίντερνετ με ταχύτητες… φωτός!

Απόλαυσε σήμερα το πιο γρήγορο ίντερνετ σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Ακόμα αναρωτιέσαι για το πόσο γρήγορο ίντερνετ έχεις; Μην το κάνεις! Η SkyTelecom αποτελεί την 1η εταιρεία που φέρνει στη χώρα μας το Internet Υπερυψηλών ταχυτήτων 500 Mbps, χάρη στο νέο υπερσύγχρονο ασύρματο δίκτυό της. Όποιο και αν είναι το πακέτο που έχεις επιλέξει, με την SkyTelecom εξασφαλίζεις 100% υπερυψηλές ταχύτητες, με μηδενικές απώλειες. Έτσι, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι απολαμβάνεις πάντα το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Πελοπόννησο, την Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ανακάλυψε το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες από 17,90€/μήνα:

Eπωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Πόσο γρήγορο ίντερνετ έχω»;
Απόλαυσε το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη SkyTelecom.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση