Γιατί να επιλέξεις την SkyTelecom

Γιατί να επιλέξεις την SkyTelecom

Μεγάλες ταχύτητες

Σερφάρεις ταυτόχρονα από διαφορετικές συσκευές; Απολαμβάνεις online gaming & live video streaming? Κανένα πρόβλημα. Mε το μεγαλύτερο Download 500Mbps και με σταθερό Upload δεν υπάρχουν όρια στο σερφάρισμα.

Σταθεροί λογαριασμοί

Τώρα, με τη SkyTelecom πληρώνεις ακριβώς όλα όσα έχεις συμφωνήσει με το συμβόλαιό σου. Εδώ, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και επιπλέον κόστη.

Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας

Οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν την εγγύηση του ιδιόκτητου δικτύου μας. Αν δεν μείνεις ικανοποιημένος με την ταχύτητα σου, η SkyTelecom θα σε αποζημιώσει.

Κάλυψη σε απομακρυσμένες περιοχές

Καλύπτουμε μόνο με ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυο οποιαδήποτε πόλη, χωριό, νησί της χώρας. Χωρίς καλώδια.

Ανταγωνιστικές τιμές

Κάνε πραγματικότητα το όνειρό σου για γρήγορο intenet σε τιμές που πραγματικά αξίζουν. Ανακάλυψε τα προγράμματά μας από 17,90€ το μήνα.

     

Χωρίς τηλεφωνική σύνδεση

Χρειάζεσαι όντως σταθερό τηλέφωνο; Αν το κινητό σου καλύπτει τις ανάγκες επικοινωνίας σου, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα από τα προγράμματα Internet Only χωρίς σταθερό.

Απεριόριστο internet

Με τη SkyTelecom απολαμβάνεις απεριόριστο internet, με ή χωρίς σταθερό τηλέφωνο. Επίλεξε σήμερα το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και απόλαυσέ το με μία δωρεάν Try&Buy δοκιμή.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση