Πώς καταλαβαίνω ότι με έχουν μπλοκάρει στο κινητό;

Πώς καταλαβαίνω ότι με έχουν μπλοκάρει στο κινητό;

«Πώς καταλαβαίνω ότι με έχουν μπλοκάρει στο κινητό»; Ένα από τα θέματα που μας έχει απασχολήσει όλους. Με τα σύγχρονα κινητά Android ή Apple να προσφέρουν την δυνατότητα του block για συγκεκριμένους αριθμούς, είναι εξαιρετικά πιθανόν να έχει μπλοκαριστεί και ο δικός μας από ορισμένους χρήστες. Επιπλέον, το block είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει πραγματοποιηθεί επιλεκτικά σε συγκεκριμένες εφαρμογές του smartphone μας όπως το whatsapp, το viber ή το messenger. Πώς όμως μπορούμε να διαπιστώσουμε αν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο;

«Πώς καταλαβαίνω ότι με έχουν μπλοκάρει στο κινητό»: Οι 3 τρόποι

Στην περίπτωση που προσπαθούμε να καλέσουμε έναν συγκεκριμένο αριθμό και κάθε φορά που τον καλούμε απορρίπτεται η κλήση μας, τότε τα δύο πιθανά τινά συμβαίνουν: είτε ο αριθμός που καλούμε έχει βλάβη είτε μας έχει κάνει προσωπικό block. Για να μάθεις λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει, τότε τα βήματα που μπορείς να κάνεις είναι τα εξής:

1. Κάλεσε με απόκρυψη

Αυτός είναι και ο no1 τρόπος για να καταλάβεις αν σε έχουν μπλοκάρει στο κινητό. Κάλεσε με απόκρυψη, πατώντας τον κωδικό #31# πριν τον αριθμό τηλεφώνου που θέλεις. Αν με την απόκρυψη κλήσεων «χτυπάει» κανονικά, τότε μάλλον έχουν μπλοκάρει τον αριθμό σου.

2. Κάλεσε από σταθερό τηλέφωνο

Το κινητό σου τηλέφωνο έχει μπει στη λίστα των ανεπιθύμητων. Συμβαίνει όμως το ίδιο και με το σταθερό σου; Κάνε τώρα μία κλήση από το VOIP σταθερό σου με την εγγύηση της SkyTelecom και δεν αν η κλήση σου πραγματοποιείται κανονικά.

3. Στείλε iMessage

Ένας ακόμα τρόπος για να καταλάβεις να σε έχουν μπλοκάρει στο κινητό είναι το iMessage για κινητά Apple. Απλά στείλε ένα iMessage στον χρήστη που σε ενδιαφέρει και αν το μήνυμα παραμείνει μπλε χωρίς να εμφανιστεί η ένδειξη «παραδόθηκε» τότε μάλλον το μήνυμα δεν έφτασε ποτέ στη συσκευή.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ INTERNET ONLY ΤΗΣ SKYTELECOM 

«Πώς καταλαβαίνω ότι με έχουν μπλοκάρει σε εφαρμογές του κινητού;»

Από κει και πέρα, ένα block του αριθμού μας ενδέχεται να έχει πραγματοποιηθεί επιλεκτικά, σε ορισμένες μόνο smart εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Viber, το WhatsApp και το Messenger. Από την πλευρά τους, οι ομάδες αυτών των εφαρμογών δεν επιθυμούν οι χρήστες τους να γνωρίζουν πότε έχουν μπλοκαριστεί. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σημεία που μπορούν να σε κάνουν να το αντιληφθείς.

«Πώς καταλαβαίνω ότι με έχουν μπλοκάρει στο Viber και το WhatsApp

Το Viber δεν γνωστοποιεί στους χρήστες του πότε έχουν μπλοκαριστεί. Αυτός είναι και ο λόγος που τους επιτρέπει να στέλνουν κανονικά μηνύματα ή να πραγματοποιούν κλήσεις, τα οποία όμως δεν φτάνουν ποτέ στον προορισμό τους. Πώς μπορείς λοιπόν να καταλάβεις ότι σε έχουν μπλοκάρει στην εφαρμογή;  Στείλε το μήνυμά σου στον αριθμό που υποψιάζεσαι ότι σε έχει αποκλείσει και αν το σύστημα σου στείλει ως απάντηση την ένδειξη «✓», τότε αυτό θα σημαίνει ότι το μήνυμά σου δε στάλθηκε. Αν πάλι δεν εμφανίζεται η εικόνα προφίλ του στην εφαρμογή, τότε το πιο πιθανό είναι να έχεις αποκλειστεί. Σε γενικές γραμμές, το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση της αντίστοιχης εφαρμογής του WhatsApp.

«Πώς καταλαβαίνω ότι με έχουν μπλοκάρει στο Facebook και το Messenger»

Όσον αφορά τώρα το Facebook και την εφαρμογή επικοινωνίας του Messenger, τα πράγματα είναι πιο απλά. Στο μεν Facebook, απλά αναζήτησε το όνομα του φίλου που σε ενδιαφέρει. Στην περίπτωση που δεν εμφανίζεται, ζήτα από κάποιο έμπιστό σου άτομο να ψάξει το προφίλ το. Στην περίπτωση που εκείνος λάβει αποτελέσματα τότε σίγουρα σας έχει αποκλείσει. Στο δε Messenger, αρκεί να μπείτε σε μία παλαιότερή σας συνομιλία και να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Στην περίπτωση που αυτό δεν αποστέλλεται, τότε καταλαβαίνετε αυτόματα ότι ο χρήστης σας έχει αποκλείσει.

Συνέχισε να επικοινωνείς ελεύθερα στο internet, χωρίς αποκλεισμούς &… απώλειες!

Σε κάθε περίπτωση, η δυνατότητα του αποκλεισμού είναι διαθέσιμη σε όλα τα σύγχρονα social media, καθώς και στις εφαρμογές δωρεάν κλήσεων. Αν λοιπόν κάποιος φίλος σου έχει προχωρήσει σε μία τέτοια επιλογή, τότε σίγουρα θα έχει τους λόγους του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν σε θεωρεί ακόμα φίλο του στην πραγματική ζωή, απλώς χρειάζεται να πάρει κάποιες αποστάσεις, ενδεχομένως και προσωρινές, ωσότου δοθούν κάποια στιγμή οι αμοιβαίες εξηγήσεις.

Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σεβαστείς την επιλογή του παλιού σου φίλου, αλλά και να συνεχίσεις να απολαμβάνεις απρόσκοπτα την επικοινωνία σου στο ίντερνετ, ιδανικά χωρίς block και αποκλεισμούς. Γι’ αυτό, η SkyTelecom σου προσφέρει όλα τα κορυφαία της προγράμματα για το σταθερό, με ομιλία ή χωρίς, από μόλις 17.90€ το μήνα, με έξτρα έκπτωση 10% για φοιτητές και ανέργους, καθώς και με εγγύηση πραγματικής ταχύτητας για ατελείωτο σερφάρισμα χωρίς απώλειες, τουλάχιστον σε… Mbps.

Βρες λοιπόν το πακέτο που σου ταιριάζει στο www.skytelecom.gr και απόλαυσέ το με μία δωρεάν δοκιμή.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Πώς καταλαβαίνω ότι με έχουν μπλοκάρει στο κινητό»;
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση