Ασύρματο ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη: Μάθε τα πάντα

Ασύρματο ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη: Μάθε τα πάντα

Ασύρματο ίντερνετ, η νέα τεχνολογία στην σταθερή επικοινωνία που κατακτά την Ευρώπη και τον κόσμο, έρχεται τώρα και στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, οι κάτοικοι του νομού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά υπερυψηλές ταχύτητες 500 Mbps, χωρίς απώλειες, χάρη στο νέο καινοτόμο ασύρματο δίκτυο νέας γενιάς της SkyTelecom. Ποιες είναι όμως οι καινοτομίες που φέρνει στη ζωή μας και γιατί αξίζει να το προτιμήσουμε;

6+1 λόγοι για να επιλέξεις το κορυφαίο ασύρματο ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη από τη SkyTelecom

1. Είναι το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα

Πίστευες ποτέ ότι θα μπορούσες να σερφάρεις με ταχύτητες 500Mbps στη Θεσσαλονίκη; Κι όμως, τώρα μπορείς! Το ασύρματο δίκτυο της SkyTelecom έφτασε πλέον στο νομό και είναι το μοναδικό που μπορεί να σου προσφέρει αυτές τις ταχύτητες. Μία έρευνα αγοράς και σύγκριση με τον ανταγωνισμό θα σε πείσει.

2. Οι ταχύτητες κάθε πακέτου είναι κλειδωμένες & εγγυημένες

24, 35, 50, 100, 200 ή μήπως… 500 Mbps; Σημασία δεν έχει μόνο τι ταχύτητα σου υπόσχεται το δικό σου πακέτο ίντερνετ, αλλά και τι μπορεί πραγματικά να σου προσφέρει. Με το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom στη Θεσσαλονίκη, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι θα απολαμβάνεις τις ταχύτητες που υπόσχεται το συμβόλαιό σου στο 100%, χωρίς καμία απώλεια.

3. Το ασύρματο ίντερνετ προσφέρει μηδενικό ping και symmetric uploading

Είσαι φοιτητής στο πολυτεχνείο ή απλά αγαπάς το… gaming; Αν ναι, τότε θα ξέρεις πολύ καλά ότι εκτός από την ταχύτητα, «μετράνε» επίσης το ping και το symmetric downloading / uploading. Έτσι, θα μπορείς να ανεβάζεις data και content στις αγαπημένες σου εφαρμογές, αλλά και να παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια χωρίς ανεπιθύμητα lags.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOM ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ 

4. Δεν χρειάζεται καλώδια

Όπου και αν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη, το ασύρματο ίντερνετ φτάνει στο χώρο σου ακριβώς όπως υποδηλώνει και το όνομά του: δηλαδή ασύρματα, χωρίς τη χρήση καλωδίου. Έτσι, μπορείς να το απολαμβάνεις άνετα, πάντα και παντού.

5. Μπορείς να το συνδυάσεις με σταθερό! Μπορείς και… όχι!

Φυσικά, το ασύρματο ίντερνετ έρχεται μαζί με την δυνατότητα προσθήκης ασύρματου τηλεφώνου. Μάλιστα, χρησιμοποιεί την σύγχρονη τεχνολογία VOIP (Voice over Internet Protocol) με απόλυτη ελευθερία, συμβατότητας συσκευών (τηλέφωνο μέσω internet). Αν όμως οι ανάγκες επικοινωνίας σου καλύπτονται με το κινητό σου, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα πρόγραμμα Internet Only για έξτρα οικονομία.

6. Το ασύρματο ίντερνετ έρχεται στα… μέτρα σου

Οικιακός χρήστης, επαγγελματίας ή επιχείρηση; Ανακάλυψε το πακέτο που σου ταιριάζει μέσα από την κορυφαία ποικιλία της SkyTelecom, από 17,90€ το μήνα. Μπες σήμερα στο www.skytelecom.gr και βρες αυτό που θα καλύψει άριστα τις ανάγκες σου.

+1.  Απόλαυσε το κορυφαίο ασύρματο ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη εντελώς δωρεάν

Αναζητάς την κορυφαία λύση ίντερνετ της αγοράς σε μία πραγματικά αξιόλογη τιμή; Για να σε βοηθήσει να αποφασίσεις, η SkyTelecom σου προσφέρει μία δωρεάν δοκιμαστική περίοδο Try&Buy. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, να απολαύσεις τις υπερυψηλές του ταχύτητές και να… σιγουρευτείς ότι κάνεις την καλύτερη… επιλογή.

Ανακάλυψε τώρα τα οφέλη του κορυφαίου ασύρματου ίντερνετ στην Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα  με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Τα best seller προγράμματα της SkyTelecom είναι διαθέσιμα από 17,90€.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ασύρματο ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη: Μάθε τα πάντα»;
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση