Φθηνό ίντερνετ χωρίς σταθερό

Φθηνό ίντερνετ χωρίς σταθερό

Φθηνό ίντερνετ χωρίς σταθερό, η νέα, έξυπνη και κυρίως οικονομική πρόταση της αγοράς. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι την επιλέγουν όλο και περισσότερα νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα. Αν κι εσύ ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν τρόπους για να μειώσουν το μηνιαίο πάγιο τους στο ελάχιστο, χωρίς όμως συμβιβασμούς στις ταχύτητες του ίντερνετ, τότε αυτή είναι η λύση που σου ταιριάζει. Και για να σε βοηθήσουμε να σκεφτείς πιο καθαρά, συγκεντρώσαμε για σένα τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να την επιλέξεις. Είσαι έτοιμος να τους δούμε μαζί; Πάμε!

Προγράμματα για φθηνό ίντερνετ χωρίς σταθερό: 6+1 λόγοι για να προτιμήσεις

Τα νέα προγράμματα Home Internet της SkyTelecom σου προσφέρουν τη λύση που ζητάς, δίνοντάς σου πρόσβαση σε απεριόριστο όγκο δεδομένων. Επίλεξέ τα κι εσύ γιατί…

1. Αποτελούν την πιο value for money λύση της αγοράς!

Φθηνό ίντερνετ για το σταθερό σου μπορείς ενδεχομένως να βρεις. Φθηνό και ποιοτικό όμως μαζί… δύσκολα. Τα προγράμματα Home Internet ξεκινούν από 17,90€ για τα 24Mbps και η τιμή τους είναι τόσο χαμηλή γιατί εξοικονομούν κόστος από την απουσία σταθερού.

2. Είναι φτιαγμένα για όσους δε χρειάζονται λεπτά ομιλίας από το σταθερό

Αλήθεια, γιατί να χρεώνεσαι για κάτι το οποίο δε χρησιμοποιείς; Αν το πρόγραμμα ή η κάρτα του κινητού σου τηλεφώνου σου προσφέρει τα λεπτά ομιλίας που χρειάζεσαι προς σταθερά και προς κινητά, τότε η δυνατότητα για ομιλία στο σταθερό σου είναι μάλλον περιττή.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. Προσαρμόζονται πάνω στις ανάγκες σου

24, 35, 50 ή 100 Mbps; Επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα Home Internet για φθηνό ίντερνετ χωρίς σταθερό, μπορείς να απολαμβάνεις τις ταχύτητες που εσύ επιθυμείς. Αν πάλι είσαι επαγγελματίας developer, αρχιτέκτονας, γραφίστας ή youtuber, τότε χρειάζεσαι συμμετρικές ταχύτητες Downloading & Uploading, όπως ακριβώς σου τις προσφέρουν τα προγράμματα Upstream.

4. Σου προσφέρουν 100% κάλυψη ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία

Τώρα, όπου και αν βρίσκεσαι εντός του δικτύου της SkyTelecom, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα του σημεία, μπορείς να απολαμβάνεις γρήγορο και οικονομικό ίντερνετ πάντα και παντού. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

5. Σε γλιτώνουν από εγκατάσταση και περιττά καλώδια εντός του χώρου σου

Το ασύρματο φθηνό ίντερνετ χωρίς σταθερό έρχεται στο χώρο σου χωρίς τη χρήση καλωδίων τηλεφώνου που κάνουν την ζωή σου πιο δύσκολη. Έτσι, δε θα χρειαστεί να ασχοληθείς ποτέ με την εγκατάστασή του.

6. Έρχονται με εγγύηση ταχύτητας

Αναζητάς το καλύτερο φθηνό ίντερνετ χωρίς σταθερό; Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις και να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του, καθώς η SkyTelecom σου το προσφέρει με δέσμευση πραγματικής ταχύτητας. Έτσι, μπορείς να βεβαιωθείς ότι οι ταχύτητές που σου υπόσχεται είναι και οι πραγματικές.

+1. Φθηνό ίντερνετ χωρίς σταθερό και με δυνατότητα δωρεάν δοκιμής

Μήπως είσαι εξαιρετικά δύσπιστός; Αν ναι, τότε η SkyTelecom σου προσφέρει την δυνατότητα να απολαύσεις το πρόγραμμα ίντερνετ χωρίς σταθερό που σου ταιριάζει με δυνατότητα δωρεάν δοκιμής! Μάθε περισσότερα εδώ.

Νέα ειδική προσφορά: Ακόμα πιο φθηνό ίντερνετ χωρίς σταθερό για φοιτητές και ανέργους

Είσαι φοιτητής ή άνεργος; Οι ευχάριστες εκπλήξεις της SkyTelecom δε σταματούν εδώ. Σε μία περίοδο οικονομικών δυσχερειών, η εταιρεία σε στηρίζει έμπρακτα, προσφέροντάς σου επιπλέον έκπτωση 10% στο πάγιο σου καθ’ όλη την διάρκεια ισχύος του προγράμματός σου. Η προσφορά αυτή αφορά νέους και υφιστάμενους συνδρομητές και ισχύει για όλα τα προγράμματα HOME, με ή χωρίς σταθερό τηλέφωνο, και UPSTREAM. Αν λοιπόν είσαι κάτοχος φοιτητικής σου ταυτότητας ή κάρτας ανεργίας σε ισχύ, τότε δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις σήμερα με την εξυπηρέτηση πελατών SkyTelecom για να κατοχυρώσεις την έκπτωση που δικαιούσαι. Επικοινώνησε σήμερα στο +30 21 5000 5000 ή συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Φθηνό ίντερνετ χωρίς σταθερό»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση