Εκτροπή σταθερού σε κινητό: Απαραίτητη για κάθε επαγγελματία (και όχι μόνο)

Εκτροπή σταθερού σε κινητό: Απαραίτητη για κάθε επαγγελματία (και όχι μόνο)

Εκτροπή σταθερού σε κινητό, μία υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας που σίγουρα θα χρειαστείς κάποια στιγμή, ειδικά αν είσαι επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης επιχείρησης. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πραγματικό εργαλείο, το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις για να μη χάνεις καμία κλήση όταν κάποιος σε καλεί στην δουλειά ή το σπίτι την ώρα που απουσιάζεις. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι πολλοί χρήστες διστάζουν να την αξιοποιήσουν, πιστεύοντας ότι πρόκειται για μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, ενώ ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Για να σου το αποδείξουμε, συγκεντρώσαμε για σένα όλα τα βήματα που χρειάζεται να κάνεις για να την ενεργοποιήσεις.

Πώς κάνω εκτροπή σταθερού σε κινητό;

Ενεργοποίησε ή απενεργοποίησε την εκτροπή σταθερού σε κινητό εύκολα και γρήγορα, απλά πατώντας το σωστό συνδυασμό πλήκτρων, ανάλογα με την ενέργεια που σε ενδιαφέρει.

1. Ενεργοποίηση άμεσης εκτροπής κλήσης σταθερού σταθερού σε κινητού

Κάνε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις στο σταθερό σου τηλέφωνο να πηγαίνουν αυτόματα στο κινητό σου. Για την εκτέλεση αυτής της εντολής, πληκτρολόγησε στο σταθερό σου:

*21*αριθμός κινητού για προώθηση#

πχ: *21*6983456789#

2. Ακύρωση εκτροπής κλίσης από σταθερό σε κινητό

Ακύρωσε την εκτροπή κλίσης που έχεις πραγματοποιήσει, πατώντας στον κωδικό σου τον παρακάτω κωδικό:

#21#

πχ: #21#

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. Ενεργοποίηση έμμεσης εκτροπής κλήσης (για περιπτώσεις μη άμεσης απάντησης)

Εκτός από την δυνατότητα άμεσης εκτροπής, έχεις και την δυνατότητα να ενεργοποιήσεις εκτροπή κλήσεων μόνο για περιπτώσεις που δε μπορείς να σηκώσεις άμεσα το τηλέφωνό σου. Έτσι, αν το σταθερό χτυπήσει 5-6 φορές και δεν απαντήσεις, τότε η κλήση θα προωθηθεί αυτόματα στο κινητό. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται και έμμεση εκτροπή και ενεργοποιείται με τον παρακάτω κωδικό:

*61*αριθμός κινητού για προώθηση#

πχ: *61*6944123456#

Διευκρίνιση: Η άμεση εκτροπή υπερισχύει της έμμεσης. Εάν ενεργοποιηθεί, τότε η έμμεση παύει να ισχύει.

Για ποιους παρόχους σταθερής τηλεφωνίας ισχύουν οι παραπάνω κωδικοί;

Η παραπάνω διαδικασία ισχύει για όλα τα σταθερά τηλέφωνα της SkyTelecom, αλλά και για όλους τους μεγάλους παρόχους σταθερής τηλεφωνίας όπως η Cosmote, η Vodafone, η Wind και η Nova. Έτσι, μπορείς να προχωρήσεις απροβλημάτιστα σε:

  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό SkyTelecom σε κινητό Vodafone, Wind ή Cosmote
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό OTE/COSMOTE σε κινητό Vodafone, Wind ή Cosmote
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό Vodafone σε κινητό Vodafone, Wind ή Cosmote
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό Wind σε κινητό Vodafone, Wind ή Cosmote
  • Εκτροπή κλήσης από σταθερό Nova σε κινητό Vodafone, Wind ή Cosmote.

Σε ποιες περιπτώσεις δε λειτουργούν οι κωδικοί εκτροπής κλήσεων;

Όπως είδαμε πριν, η διαδικασία εκτροπής σταθερού τηλεφώνου σε κινητό ισχύει για τους περισσότερους παρόχους, όχι όμως για όλους. Επίσης, ενδέχεται να μη λειτουργεί και σε ειδικές περιπτώσεις όπως για παράδειγμα όταν υπάρχει εγκατεστημένο τηλεφωνικό κέντρο με ειδικές φραγές εντολών. Γι’ αυτό, πριν προχωρήσεις σε μία τέτοια διαδικασία, είναι σημαντικό να συμβουλευτείς πρώτα τον πάροχο σταθερής τηλεφωνίας και internet που έχεις επιλέξει. Αν είσαι συνδρομητής SkyTelecom, τότε μπορείς να στείλεις το μήνυμά σου στο live chat του www.skytelecom.gr. Οι άνθρωποι της θα αναλάβουν να σε καθοδηγήσουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν έξτρα χρεώσεις στην εκτροπή σταθερού σε κινητό;

Εάν προχωρήσεις σε εκτροπή σταθερού σε κινητό και κάποιος σε καλέσει στο σταθερό, τότε η υπηρεσία εκτροπής σε χρεώνει σα να παίρνεις εσύ τηλέφωνο από το σταθερό σου σε ένα κινητό τηλέφωνο. Στην περίπτωση που έχεις «εξοπλίσει» το σταθερό σου με κάποιο πακέτο που περιέχει δωρεάν λεπτά χρόνου ομιλίας προς κινητά, τότε η εκτροπή αξιοποιεί αυτά τα δωρεάν λεπτά μέχρι και να τελειώσουν.

Ποιες επιπλέον υπηρεσίες μου προσφέρει η SkyTelecom για το σταθερό της επιχείρησής μου;

Εκτός από την εκτροπή σταθερού σε κινητό, η SkyTelecom προσφέρει ένα πλήρες πακέτο extra υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών χρηστών και επιχειρήσεων. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς είναι:

  • Δωρεάν STATIC IP για τη βέλτιστη λειτουργία του δικτύου υπολογιστών της εταιρείας
  • Antivirus Security για απόλυτη προστασία από ιούς και malware
  • Premium Customer Support Services 24/7 για άμεση υποστήριξη
  • Cloud τηλεφωνικό κέντρο

Οι παραπάνω υπηρεσίες αφορούν προγράμματα BUSINESS για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και PROFESSIONAL για κάθε τύπου κλειστού ενδοεταιρικού δικτύου.

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Εκτροπή σταθερού σε κινητό: Απαραίτητη για κάθε επαγγελματία (και όχι μόνο)»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση