VOIP τηλεφωνία: Τι είναι και γιατί να την επιλέξεις

VOIP τηλεφωνία: Τι είναι και γιατί να την επιλέξεις

VOIP τηλεφωνία, η πιο σύγχρονη μέθοδος τηλεφωνικής επικοινωνίας παγκοσμίως. Ο όρος αποτελεί ακρωνύμιο για το Voice over IP, δηλαδή τηλεφωνία μέσω του διαδικτύου. Με πιο τεχνικούς όρους, πρόκειται για μία ομάδα πρωτοκόλλων και τεχνολογιών (όπως H.323 και SIP), η οποία προσφέρει φωνητικές συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματά της και γιατί αξίζει να την προτιμήσεις και εσύ για την επικοινωνία σου από το σταθερό τηλέφωνο; Μάθε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

VOIP τηλεφωνία και τα πλεονεκτήματά της

1. Λειτουργεί ακριβώς όπως μία κλασική τηλεφωνική γραμμή

Στη VOIP τηλεφωνία, η τηλεφωνική συσκευή σου θα συνεχίσει να λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και πριν. Έτσι, θα μπορείς να καλείς όλους τους τηλεφωνικούς αριθμούς, ακόμα και αν δεν χρησιμοποιούν τη νέα αυτή τεχνολογία.

2. Προσφέρει ποιοτικές κλήσεις

Η VOIP τηλεφωνία χρησιμοποιεί την σύνδεσή μας στο διαδίκτυο για την μεταφορά δεδομένων φωνής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχει άμεση εξάρτηση από την ταχύτητα και την ποιότητα της σύνδεσής μας. Όλα τα προγράμματα της SkyTelecom είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα στη μετάδοση φωνής από εκείνη της συμβατικής τηλεφωνίας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. H VOIP τηλεφωνία της SkyTelecom φτάνει εκεί που δε μπορεί η συμβατική

Μένεις σε απομακρυσμένη περιοχή; Το νέο υπερσύγχρονο δίκτυο της SkyTelecom προσφέρει 100% κάλυψη. Η χρήση του δεν περιέχει κανένα φυσικό ή γεωγραφικό περιορισμό. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις τις κλήσεις σου στο τηλέφωνο με κρυστάλλινο ήχο και να σερφάρεις ασταμάτητα πάντα και παντού. Ενημερώσου για το δίκτυο κάλυψης της εταιρείας εδώ.

4. H VOIP γραμμή συνεργάζεται εξαιρετικά με το συναγερμό σου

Θέλεις να τοποθετήσεις γραμμή VOIP σε σπίτι με συναγερμό; Κανένα πρόβλημα! Οι τεχνικοί της SkyTelecom αναλαμβάνουν να συνδέσουν τον εξοπλισμό της με ειδική για την περίπτωση συνδεσμολογία. Έτσι, ο συναγερμός σου θα στέλνει αδιάκοπα τα σήματά του στο κέντρο λήψεων σημάτων της εταιρείας security που έχεις εμπιστευτεί.

+1.   Δυνατότητα προσθήκης Cloud τηλεφωνικού κέντρου

Είσαι ιδιοκτήτης επιχείρησης; Με τη VOIP τηλεφωνία της SkyTelecom, αποκτάς πρόσβαση στην υπηρεσία Cloud Τηλεφωνικού Κέντρου, την πιο σύγχρονη και αξιόπιστη του είδους του. Η υπηρεσία αφορά τα προγράμματα Business, καθώς και τα εξειδικευμένα προγράμματα Professional.

VOIP τηλεφωνία: Προγράμματα και τιμές

Η SkyTelecom, η κορυφαία startup στο χώρο των ελληνικών τηλεπικοινωνιών, προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις VOIP τηλεφωνίας και internet για κάθε σπίτι και επιχείρηση. Ανάμεσα στα νέα της προγράμματα, ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε:

  • Το νέο Ηome Air Fiber 24 Double Play με 25,90€

Ιδανικό για τις ανάγκες μίας μικρής οικογένειας, προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία προς σταθερά τηλέφωνα και 60 λεπτά ομιλίας προς κινητά.  Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα ανταγωνιστικά προγράμματα της κατηγορίας του, είναι ότι προσφέρει 24 πραγματικά Mbps με εγγύηση ταχύτητας. Μάλιστα, αν είσαι άνεργος ή φοιτητής, μπορείς να το αποκτήσεις με 10% έκπτωση. Ανακάλυψε το εδώ.

  • Το κορυφαίο Ηome Air Fiber 50 Double Play με 47,90€

Αναζητάς ένα πραγματικά κορυφαίο πρόγραμμα που να συνδυάζει internet υπερυψηλών ταχυτήτων και σταθερό; Τότε το πρόγραμμα Home Air Fiber 50 Double Play είναι η επιλογή σου. Τα 50 πραγματικά Mbps του δεν κολλούν πουθενά και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο ακόμα και στα πιο απαιτητικά tasks όπως η τηλεργασία, το 4Κ streaming και το real time online gaming. Επιπλέον, προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά, καθώς και 120 λεπτά ομιλίας προς κινητά. Για το πρόγραμμα ισχύει επίσης η έκπτωση 10% για ανέργους ή φοιτητές. Ανακάλυψε περισσότερα γι’ αυτό εδώ.

  • Το νέο επαγγελματικό πρόγραμμα Business 24 Double Play με 34,90€

Είσαι ιδιοκτήτης γραφείου, μικρής ή μικρομεσαίας επιχείρησης; Το νέο πρόγραμμα Business 24 Double Play από τη SkyTelecom είναι η λύση που ψάχνεις. Προσφέρει εγγυημένη ταχύτητα 24 Mbps, απεριόριστη ομιλία προς σταθερά τηλέφωνα, 120 λεπτά ομιλάς προς κινητά και δωρεάν Static IP. Μπορείς μάλιστα να του προσθέσεις και την υπηρεσία cloud τηλεφωνικού κέντρου για έως και 10 συσκευές με επιπλέον χρέωση 14,90€ το μήνα. Μάθε περισσότερα εδώ.

Απόλαυσε την δική σου δωρεάν Try&Buy δοκιμή

Αναζητάς την καλύτερη σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας και internet της αγοράς; Έλα σήμερα στη SkyTelecom, τον κορυφαίο ελληνικό VOIP πάροχο, και απόλαυσε σταθερό με κρυστάλλινο ήχο και internet με υπερυψηλές ταχύτητες. Για να είσαι μάλιστα απόλυτα σίγουρος για την επιλογή σου, η εταιρεία σου προσφέρει μία εντελώς δωρεάν δοκιμαστική περίοδο Try&Buy. Απλά επίλεξε τον τύπο σύνδεσης που ταιριάζει στις ανάγκες σου, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και οι άνθρωποι της εταιρείας θα σε ενημερώσουν άμεσα για την εξέλιξη του αιτήματός σου.

Επωφελήσου από τη νέα προσφορά πατώντας εδώ!

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «VOIP τηλεφωνία: Τι είναι και πόσο κοστίζει»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση