Ασύρματο Ίντερνετ στη Σύρο με την υπογραφή της SkyTelecom

Ασύρματο Ίντερνετ στη Σύρο με την υπογραφή της SkyTelecom

Το ασύρματο Ίντερνετ της SkyTelecom έφτασε στη Σύρο! Το πανίσχυρο δίκτυο που κερδίζει διαρκώς το ελληνικό κοινό με τις σταθερά γρήγορες ταχύτητές του, πλέον δίνει το «παρόν» και στις Κυκλάδες! Η αναβάθμιση που θα βιώσει η Σύρος, όσον αφορά στην καθημερινότητα των κατοίκων της, θα είναι κομβική και ουσιώδης. Ποιες ριζικές αλλαγές όμως θα συμβούν στη Σύρο με το ασύρματο Ίντερνετ της SkyTelecom;

6+1 λόγοι για να επιλέξεις το κορυφαίο ασύρματο Ίντερνετ της Ελλάδας και στη Σύρο!

#1 Ταχύτητες που προκαλούν ίλιγγο

Θα φανταζόσουν ποτέ ότι θα μπορούσε να έχει η Σύρος ασύρματο Ίντερνετ που να αγγίζει το 1Gbps; Με τα συμμετρικά προγράμματα αξεπέραστων ταχυτήτων Proflex της SkyTelecom, δεν αποτελεί πια μια ουτοπική πραγματικότητα. Πλοηγήσου σήμερα με τις ταχύτητες του… μέλλοντος και κάνε ό,τι θέλεις σε χρόνο dt!

#2 Οριστική απαλλαγή από τα καλώδια

Σε όποια περιοχή της Σύρου κι αν μένεις, το ασύρματο Ίντερνετ φτάνει εκεί χωρίς κανέναν περιορισμό, όπως δηλώνει και το όνομά του: ασύρματα! Μπορείς επομένως να το χρησιμοποιείς άνετα, πάντα και παντού στο σπίτι, χωρίς τα ενοχλητικά και περιοριστικά καλώδια.

#3 Προγράμματα για όλα τα γούστα

Τα προγράμματα της SkyTelecom, είναι για όλες τις ανάγκες και όλα τα πορτοφόλια. Είτε θέλεις μια απλή σύνδεση στο σπίτι (πρόγραμμα Home), είτε ως επαγγελματίας έχεις πιο αυξημένες απαιτήσεις (πρόγραμμα Business), η SKyTelecom προνόησε για όλα! Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν επιλέξεις θα έχεις κάνει την πιο value for money επιλογή!

#4 Συνδυαστικά προγράμματα

Μαζί με το ασύρματο Ίντερνετ, μπορείς να έχεις συνδυαστικά και προγράμματα με σταθερή τηλεφωνία ή περιεχόμενο θέασης. Τέτοια είναι το double play ή και triple play! Βέβαια, αν το κινητό σού είναι υπεραρκετό για να καλύπτεις τις ανάγκες σου, τότε επίλεξε ένα πρόγραμμα Internet only.

#5 Εγγυημένες και κλειδωμένες ταχύτητες πακέτου

Το ασύρματο Ίντερνετ φτάνει στη Σύρο με τις εγγυημένες ταχύτητες του συμβολαίου. Άλλωστε, το θέμα δεν είναι το τι σου υπόσχεται μια εταιρεία, αλλά το τι πραγματικά σου παρέχει. Με το ασύρματο Ίντερνετ της Skytelecom στη Σύρο, θα έχεις στο 100% ό,τι πληρώνεις, χωρίς την παραμικρή απώλεια.

#6 Μηδενικό ping για ατελείωτο gaming

Αν ασχολείσαι με το gaming, θα αναζητάς σίγουρα τις καλύτερες τιμές ping, το οποίο είναι βασικός παράγοντας ποιότητας της σύνδεσής σου. Ουσιαστικά, είναι η ταχύτητα με την οποία αντιδρά το Ίντερνετ στο… κλικ του ποντικιού σου. Όπως καταλαβαίνεις, σε ένα RPG το ping διαδραματίζει κομβικότατο ρόλο στις… επιδόσεις σου. Όσο χαμηλότερο, τόσο πιο άμεση η ανταπόκριση στις εντολές σου. Το ιδανικό ping για gaming είναι οτιδήποτε γύρω στα 30 miliseconds και κάτω.

6+1 Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος Try&Buy

Στη SkyTelecom, εγγυόμαστε την ποιότητα και την ταχύτητα του δικτύου μας και δίνουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα Try&Buy δοκιμής. Έχοντας λοιπόν επιβεβαιώσει πως είναι ό,τι πρέπει για τις ανάγκες σου, μπορείς να αποφασίσεις αν θες ή όχι να εγγραφείς στο δίκτυό μας!

Σύρος και Skytelecom πάνε… πακέτο για το ταχύτερο ασύρματο Ίντερνετ!

Για να γνωρίσεις κι εσύ το πανίσχυρο ασύρματο Ίντερνετ της SkyTelecom στη Σύρο, μπες άμεσα στο skytelecom.gr. Επίλεξε ανάμεσα στα πιο αξιόπιστα προγράμματα wireless Internet της αγοράς εκείνο που σε ικανοποιεί περισσότερο και ετοιμάσου να βιώσεις την τελειότερη εμπειρία πλοήγησης.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Ασύρματο Ίντερνετ στη Σύρο με την υπογραφή της SkyTelecom»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση