Fast Internet μόνο από τη SkyTelecom!

Fast Internet μόνο από τη SkyTelecom!

Fast Internet. Δύο λέξεις που είναι το Α και το Ω των σύγχρονων ρυθμών καθημερινότητας, σχεδόν για όλους και για όλα! Για την περάτωση μιας διπλωματικής εργασίας μέχρι το streaming, το gaming ή μια ακόμα ημέρα στην… τηλεργασία. Το γρήγορο Ίντερνετ και η ασφαλής σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και τα οφέλη τους είναι απεριόριστα! Ανάλογα με το πόσο πραγματικά… fast είναι το Internet, ένας χρήστης μπορεί να έχει μεγάλο πλεονέκτημα ή ακριβώς το ανάποδο!

Το Fast Internet και η αξιόπιστη σύνδεση, μπορούν να προσφέρουν πληθώρα διευκολύνσεων, όπως είναι οι ακόλουθες:

#1 Μεγάλη ταχύτητα λήψης και αποστολής δεδομένων

Το βασικό πρόβλημα με μια αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο, είναι οι καθυστερήσεις κατά το uploading και το downloading. Ασφαλώς, μια σύνδεση γρήγορου Ίντερνετ επιτρέπει τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων, διευκολύνοντας κατά πολύ την κατάσταση. Παράλληλα, η πρόσβαση στις cloud υπηρεσίες και πλατφόρμες είναι σαφώς γρηγορότερη, εξοικονομώντας σημαντικά και ποιοτικά χρονικά διαστήματα!

#2 Απόλαυση χωρίς καθυστερήσεις

Με μια γρήγορη ταχύτητα Ίντερνετ, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν το online streaming και το gaming χωρίς lag ή buffering. Άπαντες άλλωστε συμφωνούν ότι το να παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά και να… «κολλάει», είναι από τα πιο ενοχλητικά πράγματα. Ομοίως και όταν παίζεις το αγαπημένο σου online βιντεοπαιχνίδι και είσαι στην πιο κρίσιμη καμπή του!

#3 Απρόσκοπτη τηλεργασία και τηλεκπαίδευση

Το Fast Internet είναι κομβικής και ουσιώδους σημασίας για την τηλεκπαίδευση και την τηλεργασία. Μόνο έτσι μπορούν να γίνουν τα videocalls ή οι αποστολές/ λήψεις αρχείων γρήγορα, ανεμπόδιστα και με ασφάλεια. Σε διαφορετική περίπτωση, η χαμηλή ποιότητα σήματος ή η αργή ανταπόκριση θα δυσχεράνουν κατά πολύ το έργο σου.

#4 Συνδεσιμότητα πολλαπλών συσκευών

Το Fast Internet διευκολύνει το multi-connectivity χωρίς περιορισμούς ή καθυστερήσεις ανταπόκρισης ανάμεσα στις συσκευές. Παράλληλα, μια γρήγορη και ασφαλής διαδικτυακή σύνδεση είναι το κλειδί για λειτουργίες όπως το SmartHome ή το Internet for Security. Θα ρίσκαρες ποτέ να αφήσεις τη διαχείριση τόσο σημαντικών υπηρεσιών σε μια αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο;

Πόσοι πάροχοι προσφέρουν πραγματικό Fast Internet;

Η αλήθεια είναι ότι οι πάροχοι που κάνουν λόγο για Fast Internet και σταθερές και αξιόπιστες συνδέσεις, είναι πάρα πολλοί! Στην ουσία όμως, λίγοι είναι εκείνοι που υλοποιούν τις δεσμεύσεις τους. Στην Ελλάδα, είναι τόσο συνήθεις οι… αποκλίσεις ανάμεσα στην υποσχόμενη ταχύτητα και τη ρεαλιστική, που φτάσαμε να το θεωρούμε φυσιολογικό! Επιπλέον, ακόμα κι αν όντως κάποια εταιρεία προσφέρει τις ταχύτητες που υπόσχεται, κοστολογεί πολύ ακριβά τις υπηρεσίες της.

SkyTelecom: Ρεαλιστικό Fast Internet σε ασυναγώνιστες τιμές

Στη SkyTelecom, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Με το υπερσύγχρονο και ιδιόκτητο δίκτυο της, η SkyTelecom μπορεί να προσφέρει ταχύτητες έως 1Gbps στους συνδρομητές της. Αντίθετα, οι ταχύτητες των άλλων παρόχων με δυσκολία φτάνουν τα 200 Mbps. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Στη SkyTelecom, προσφέρουμε κλειδωμένες ταχύτητες και μάλιστα με εγγύηση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν θα πιάνεις στο… «περίπου» τις ταχύτητες του Fast Internet που σού υποσχεθήκαμε. Θα τις πιάνεις επακριβώς, έχοντας Fast Internet με σταθερότητα και αξιοπιστία! Κι όλα αυτά, στις πιο value for money τιμές της αγοράς!

Για να αποκτήσεις κι εσύ το πανίσχυρο Fast Internet που πάντα ονειρευόσουν, μπες άμεσα στο skytelecom.gr. Επίλεξε ανάμεσα στα πιο αξιόπιστα προγράμματα της αγοράς εκείνο που σε ικανοποιεί περισσότερο και ετοιμάσου να βιώσεις την τελειότερη εμπειρία πλοήγησης. Μάλιστα, η SkyTelecom σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις δωρεάν το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, χάρη στην υπηρεσία Try&Buy, για τρεις ολόκληρες ημέρες, χωρίς καμία δέσμευση αγοράς!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Fast Internet μόνο από τη SkyTelecom»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση