Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι χωρίς σταθερό από τη SkyTelecom!

Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι χωρίς σταθερό από τη SkyTelecom!

Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι χωρίς σταθερό: Μία επιλογή που αναζητούν όλο και περισσότεροι στις μέρες μας – κυρίως οι νεότεροι ηλικιακά. Το internet έχει εξελιχθεί με ραγδαίους ρυθμούς και η απαίτηση για γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. Η SkyTelecom κατανοεί τις ανάγκες σου και σου προσφέρει προγράμματα internet για το σπίτι, δίνοντάς σε εσένα την επιλογή αν θέλεις σταθερό. Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις όλα τα προνόμια;

Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι χωρίς σταθερό.. με διαστημικές ταχύτητες

Με τη SkyTelecom, μπορείς να έχεις πραγματικά γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο χωρίς την ανάγκη τηλεφωνικής σύνδεσης. Μπορείς να κάνεις ατέλειωτο video streaming, να παίζεις online παιχνίδια και να περιηγηθείς στο διαδίκτυο χωρίς διακοπές. Επιπλέον, σου εξασφαλίζει σταθερές και υψηλές ταχύτητες, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν μένεις με την οικογένεια, δουλεύεις από το σπίτι ή απλά θέλεις αδιάκοπη ψυχαγωγία.

Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι χωρίς σταθερό.. παντού

Σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου της SkyTelecom και αν βρίσκεσαι, έχεις 100% κάλυψη internet. Εκτός από τις υπερυψηλές ταχύτητες που προσφέρει, επεκτείνεται ταχύτατα σε νέες περιοχές. Έτσι, ακόμα και αν βρίσκεσαι σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή, η ποιότητα της σύνδεσής σου δε θα επηρεαστεί. Είναι ιδανικό για εσένα που έχεις ένα δυναμικό τρόπο ζωής και θέλεις το internet σου να «ακολουθεί».

Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι χωρίς σταθερό.. με πολλές επιλογές

Ξέρουμε ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, γι’ αυτό προσφέρουμε αρκετές και διαφορετικές επιλογές προγραμμάτων. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με την ταχύτητα που θέλεις, τις δραστηριότητες που κάνεις στο διαδίκτυο, αλλά και τον αριθμό των συνδεδεμένων συσκευών. Συγκεκριμένα, τα προγράμματα Home Air Fiber Internet είναι κατάλληλα για εσένα που δε θέλεις τηλεφωνική σύνδεση στο σπίτι σου.

Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι χωρίς σταθερό.. με άμεση εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη

Η SkyTelecom δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Έχει εκπαιδευμένο προσωπικό που είναι έτοιμο να απαντήσει σε ερωτήσεις και να βοηθήσει σε οποιοδήποτε ζήτημα αναφορικά με τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο. Επιπλέον, παρέχει τεχνική υποστήριξη 24/7, εξασφαλίζοντας ότι οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει θα αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι χωρίς σταθερό.. τα πιο οικονομικά της αγοράς

Το καλύτερο σου το αφήσαμε για το τέλος! Εκτός από τα προνόμια που αναλύσαμε παραπάνω για το internet του σπιτιού σου, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την τιμή τους. Τα προγράμματα Home είναι τα πιο οικονομικά της αγοράς. Οι τιμές τους ξεκινάνε από 17,90€/μήνα και σίγουρα δε θα βρεις πιο οικονομικά πουθενά. Και οι δυνατότητες που σου προσφέρουμε δε σταματούν εδώ. Καθώς είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προγραμμάτων μας, σου δίνουμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις πριν τα αγοράσεις. Με το Try&Buy, έχεις 3 ημέρες δοκιμαστική περίοδο στο πρόγραμμα που επιθυμείς, για να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή σου. Ακόμα περιμένεις;

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Πακέτα ίντερνετ για το σπίτι χωρίς σταθερό από τη SkyTelecom!»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση