Εντοπισμός κινητού μέσω Google Maps γρήγορα και απλά

Εντοπισμός κινητού μέσω Google Maps γρήγορα και απλά

Εντοπισμός κινητού μέσω Google Maps, της εφαρμογής που αποτελεί έχει επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Ο εντοπισμός κινητού μέσω του Google Maps, βασίζεται σε μία συνδυασμένη χρήση των γεωγραφικών πληροφοριών και της τεχνολογίας GPS. Από αυτή τη δυνατότητα επωφελούνται τόσο οι επαγγελματίες, όσο και οι απλοί χρήστες. Διάβασε το άρθρο που ετοιμάσαμε για εσένα, σε ποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσεις τον εντοπισμό κινητού, καθώς και πως μπορείς να τον ενεργοποιήσεις.

Πότε θα χρειαστείς τον εντοπισμό κινητού μέσω  Google Maps;

  • Επαγγελματική χρήση Αν έχεις επιχείρηση, σίγουρα ο εντοπισμός κινητού μέσω Google Maps είναι για σένα. Μπορείς να βλέπεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκονται τα οχήματα της εταιρίας. Έτσι, μπορείς να έχεις πιο αποτελεσματικά δρομολόγια, αποφυγή καθυστερήσεων, καθώς και βελτίωση της γενικής διαχείρισης.
  • Έκτακτη ανάγκη: Μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις επειγόντων καταστάσεων, το Google Maps μπορεί να βοηθήσει στον ακριβή εντοπισμό του σημείου, επιτρέποντας την αποστολή βοήθειας στη σωστή τοποθεσία.
  • Εύρεση χαμένου smartphone: Σε περίπτωση που έχεις χάσει ή σου έχουν κλέψει το κινητό, ο εντοπισμός κινητού μπορεί να σε βοηθήσει να το βρεις άμεσα. Έτσι, θα δεις την ακριβή τοποθεσία μέσω Google Maps και να λάβουν απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.
  • Ταξίδια: Η κυριότερη και πιο συχνή χρήση του Google Maps είναι σε ταξίδια ή συγκεκριμένες τοποθεσίες. Οποιοσδήποτε μπορεί να σου στείλει το στίγμα της τοποθεσίας του. Έτσι, θα συναντηθείτε με μεγάλη ευκολία. Μάλιστα, το Google Maps παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τις διαδρομές, την κίνηση και τον χρόνο άφιξης. Επομένως, θα αποφύγεις καθυστερήσεις και θα φτάσουν γρηγορότερα και ασφαλώς στον προορισμό σου.

Πώς θα πραγματοποιήσεις τον εντοπισμό του κινητού σου μέσα απ’ το Google Maps;

  • Άνοιξε το www.google.com/maps στο κινητό ή στον υπολογιστή σου.
  • Συνδέσου στο Λογαριασμό σου στο Google, που έχεις συνδεδεμένο με το smartphone που θέλεις να εντοπίσεις.
  • Επέλεξε το εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην πάνω δεξιά γωνία και επίλεξε το “Your timeline”.
  • Στη συνέχεια, θα σου ζητηθεί να εισάγεις το έτος, τον μήνα και την ημέρα για την οποία θέλεις να δεις πού βρίσκεται η συσκευή σου.
  • Τέλος, οι χάρτες θα σου δείξουν την τοποθεσία της συσκευής σου, καθώς και το ιστορικό των τοποθεσιών που έχει βρεθεί.

Για τον εντοπισμό του κινητού σου μέσω Google Maps χρειάζεσαι γρήγορες ταχύτητες internet

Όλα τα παραπάνω, προϋποθέτουν να έχεις υψηλές ταχύτητες internet. Διαφορετικά, το Google Maps δε θα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα, καθώς θα κολλάει. Ανακάλυψε όλα τα προγράμματα της SkyTelecom και σέρφαρε ατελείωτα, χωρίς κολλήματα. Τα πιο οικονομικά προγράμματα της αγοράς σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Μάλιστα, μπορείς να τα δοκιμάσεις χωρίς δέσμευση αγοράς με την Try&Buy υπηρεσία, ώστε να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου. Εντόπισε το κινητό σου μέσω Google Maps όπου και να βρίσκεσαι άμεσα.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Εντοπισμός κινητού μέσω  Google Maps γρήγορα και απλά»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση