Εξωτερική κεραία Wifi ή…. SkyTelecom

Εξωτερική κεραία Wifi ή…. SkyTelecom

Εξωτερική κεραία WiFi: ένα δημοφιλές εργαλείο για τη βελτίωση της ασύρματης σύνδεσης στο σπίτι ή το γραφείο σου. Προσφέρει τη δυνατότητα αύξησης της εμβέλειας και της ισχύος του σήματος WiFi, βελτιώνοντας έτσι την ταχύτητα και τη σταθερότητα της σύνδεσης μας. Ωστόσο, όπως κάθε τεχνολογία, η εξωτερική κεραία WiFi έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Είσαι έτοιμος να τα ανακαλύψεις;

Διάβασε τα πλεονεκτήματα της εξωτερικής κεραίας WiFi

  1. Αυξημένη εμβέλεια: Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της εξωτερικής κεραίας WiFi είναι η αύξηση της εμβέλειας του σήματος WiFi. Κατά τη σύνδεση της, η σήμανση ενισχύεται, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο στο σήμα να καλύψει μεγαλύτερες αποστάσεις του δικτύου.
  2. Ενίσχυση της ταχύτητας: Με την αύξηση της ισχύος του σήματος, μειώνεται η πιθανότητα παρεμβολών, έχοντας ως αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση του δικτύου. Αυτό, μπορεί να οδηγήσει σε γρηγορότερη μεταφορά δεδομένων, καλύτερη απόκριση σε αιτήματα και πιο ομαλή περιήγηση στο διαδίκτυο.
  3. Ευκολία στην εγκατάσταση: Οι εξωτερικές κεραίες WiFi είναι συνήθως εύκολες στην εγκατάσταση και τη ρύθμιση. Πολλές από αυτές διαθέτουν απλή διαδικασία εγκατάστασης, όπως είναι η κεραία σε έναν εξωτερικό τοίχο και η σύνδεσή της με τον ασύρματο δρομολογητή, ακολουθώντας έπειτα, απλές οδηγίες ρύθμισης.

Μάθε όλα τα μειονεκτήματα της εξωτερικής κεραίας WiFi

  1. Αυξημένο Κόστος: Ένα από τα βασικά μειονεκτήματα της εξωτερικής κεραίας WiFi είναι το κόστος. Συνήθως, οι εξωτερικές κεραίες WiFi είναι πιο ακριβές από τις εσωτερικές και μπορεί να απαιτηθεί επιπλέον εξοπλισμός για την εγκατάστασή τους, όπως καλώδια και στηρίγματα. Αυτό πρέπει σίγουρα να ληφθεί υπόψη πριν αποφασίσεις να επενδύσεις σε μια εξωτερική κεραία.
  2. Δυσκολία λόγω καιρικών συνθηκών: Ένα άλλο μειονέκτημα της εξωτερικής κεραίας WiFi είναι η επιρροή των καιρικών συνθηκών. Κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας, όπως η καταιγίδα, η ποιότητα του σήματος μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά. Επιπλέον, οι διάφοροι παράγοντες, όπως η υγρασία ή ο αέρας, μπορούν να μειώσουν την απόδοση της κεραίας και να προκαλέσουν διακοπές στη σύνδεση.
  3. Αισθητική: Μπορεί να προκαλέσει αισθητικά ζητήματα, καθώς δεν είναι πάντα εύκολο να ενσωματωθεί αρμονικά στο περιβάλλον. Ορισμένοι άνθρωποι μάλιστα, μπορεί να θεωρούν την παρουσία μιας εξωτερικής κεραίας ως αποτρεπτική ή αισθητικά ανεπιθύμητη.

Η SkyTelecom ως ο #1 σε χρήστες ασύρματος πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια, επιλέγει την πιο καινοτόμα και σύγχρονη τεχνολογία. Το ασύρματο internet έχει όλα τα πλεονεκτήματα της κεραίας, μόνο που δεν έχει καλώδια. Με μεγάλη γκάμα προγραμμάτων για κάθε ανάγκη, σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο για εσένα. Για να είσαι μάλιστα απόλυτα σίγουρος στην επιλογή του προγράμματος που σε ενδιαφέρει, έχεις την δυνατότητα να το δοκιμάσεις εντελώς δωρεάν μέσω της υπηρεσίας Try&Buy!

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Εξωτερική κεραία Wifi ή…. SkyTelecom»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση