Ενίσχυση σήματος WiFi στο σπίτι: 4+1 τρόποι

Ενίσχυση σήματος WiFi στο σπίτι: 4+1 τρόποι

Eνίσχυση σήματος WiFi στο σπίτι: Πως μπορείς να πετύχεις μεγαλύτερη κάλυψη και υψηλότερες ταχύτητες internet σε κάθε γωνία; Όλο και περισσότεροι χρήστες αναζητούν τρόπους για να απολαύσουν τα μέγιστα οφέλη από τη σύνδεση internet τους. Φυσικά, η επιλογή ενός κορυφαίου WISP παρόχου με εγγυημένες ταχύτητες και σήμα σε όλο το σπίτι – ξέρεις εσύ ποιου – λύνει απευθείας το οποιοδήποτε πρόβλημα. Αν δεν μπορείς όμως να αλλάξεις πάροχο για χι ψι λόγους, τότε υπάρχουν μερικοί ακόμα τρόποι για να βελτιώσεις την κατάσταση στο άψε σβήσε. Ποιοι είναι αυτοί; Ανακάλυψέ τους μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Έτσι θα ενισχύσεις το σήμα WiFi στο σπίτι:

1. Τοποθέτησε το router σου στη σωστή θέση

Η θέση του router σου στο χώρο παίζει σημαντικό ρόλο για τις ταχύτητες Internet που απολαμβάνεις. Φροντίσε να τοποθετήσεις το modem σου σε σημείο που δεν εμποδίζεται από έπιπλα ή τοίχους. Ακόμη, τα περισσότερα router διαθέτουν δύο κανάλια εμβέλειας. Αυτό σημαίνει ότι είναι προτιμότερο να συνδέσεις συσκευές με υψηλές απαιτήσεις στο γρήγορο κανάλι, ενώ αυτές που είναι για πιο απλή χρήση στο αργό.

2. Χρησιμοποίησε έναν extender

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι η ιδανική για να ενισχύσεις το σήμα του WiFi σoυ σε ένα μικρό χώρο έως 50 με 60 τετραγωνικών. Χρησιμοποιώντας τον extender, έχεις πλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσεις μια δεύτερη πηγή internet σε έναν επιπλέον χώρο του σπιτιού σου. Συνήθως, τοποθετείται μακριά από τη συσκευή router, σε σημεία όπου το σήμα του internet σου είναι πιο αδύναμο. Με αυτό το τρόπο, μπορείς να αποκτήσεις έως και 40% πιο ισχυρή σύνδεση, σε σχέση με πριν.

3. Δοκίμασε τα powerlines

Σε περίπτωση που θέλεις να απολαμβάνεις ικανοποιητική κάλυψη σε μεγαλύτερους χώρους, τότε ένα σετ powerlines είναι αυτό που χρειάζεσαι. Σε χώρους που φτάνουν τα 100 τετραγωνικά, μπορούν να ενισχύσουν το σήμα του internet σου έως και 90%. Επιπλέον η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη, με το πρώτο να τοποθετείται μαζί με το router και το δεύτερο στο πιο απομακρυσμένο σημείο του χώρου σου. Πρόκειται λοιπόν για μία πολύ καλή λύση που εγγυάται την ενίσχυση σήματος wifi με τον καλύτερο τρόπο.

4. Επίλεξε απευθείας την κορυφαία λύση: τον Mesh εξοπλισμό!

O mesh εξοπλισμός αποτελεί την απόλυτη επιλογή σου για την ενίσχυση του σήματος WiFi. Είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για χώρο εργασίας, το mesh μπορεί να καλύψει το 100% ενός χώρου από 100 έως 300 τετραγωνικά μέτρα. Συνήθως αποτελείται από 3 – 4 πομπούς οι οποίοι επικοινωνούν με το router και μεταφέρουν το σήμα με ασφάλεια και αξιοπιστία. Εντυπωσιακό είναι δε το γεγονός ότι υποστηρίζει τη χρήση 100 συσκευών ταυτόχρονα, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις στο δίκτυο.

+1.  Εμπιστεύσου το κορυφαίο ασύρματο internet της SkyTelecom που συνοδεύεται από mesh εξοπλισμό!

Για σένα που θέλεις να δεις πραγματική διαφορά στις ταχύτητες internet και στην ποιότητα του σήματος, τότε το ασύρματο internet της SkyTelecom είναι η top επιλογή σου. Απόλαυσε εγγυημένες υπερυψηλές ταχύτητες 500 Mbps με τη πλήρη αξιοπιστία που σου εξασφαλίζει η σύνδεση χωρίς καλώδια. Επιπλέον, η SkyTelecom κάνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό, καθώς είναι η μόνη που σου προσφέρει επώνυμο mesh εξοπλισμό. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από αυτό; Κάνε λοιπόν το βήμα και μπες στον κόσμο της Skytelecom, του no1 WISP internet provider σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Είμαστε δε απόλυτα σίγουροι ότι μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή θα σε πείσει!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Ενίσχυση σήματος WiFi στο σπίτι: 4+1 τρόποι»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση