Ταχύτητες ίντερνετ 500Mbps: Ποια εταιρεία τις προσφέρει;

Ταχύτητες ίντερνετ 500Mbps: Ποια εταιρεία τις προσφέρει;

Ταχύτητες ίντερνετ: Ποια είναι τελικά η εταιρεία που μπορεί να προσφέρει τις υψηλότερες στην Ελλάδα; Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι ιδιωτικοί πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας και internet υπόσχονται υψηλές ταχύτητες που μπορούν να φτάσουν «έως και 200 Mbps». Στην πραγματικότητα όμως, σπάνια μπορούν να προσφέρουν αυτά τα νούμερα. Μάλιστα, ακόμα πιο σπάνια αναφέρονται στο γεγονός ότι ενδέχεται να μην μπορούν να τα προσφέρουν έως και… ποτέ. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που χρησιμοποιούν έντεχνα τη λέξη «έως» στις διαφημιστικές τους καμπάνιες!

Ποιος ευθύνεται για τις χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ;

Εύλογα λοιπόν, όλοι εμείς που έχουμε δεσμευτεί με προγράμματα σταθερής και ίντερνετ που ενδεχομένως κοστίζουν ακριβά, αναρωτιόμαστε εύλογα γιατί δεν μπορούμε να απολαύσουμε τις ταχύτητες που μας υπόσχονται. Και όταν μπαίνουμε στην διαδικασία να επικοινωνήσουμε με τον πάροχό μας για το πρόβλημα του αργού internet, σπάνια λαμβάνουμε πειστικές εξηγήσεις και ξεκάθαρα λόγια για το ποιος είναι ο υπεύθυνος του προβλήματος. Στην πραγματικότητα όμως είναι μόνο ένας: ο πάροχός μας και η έλλειψη επενδύσεων σε σύγχρονες υποδομές που μπορούν να υποστηρίξουν υπερυψηλές ταχύτητες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η μοναδική εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στις ταχύτητες ίντερνετ

Η SkyTelecom απαντώντας στους προβληματισμούς και τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, γίνεται πλέον η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει ταχύτητες 500Mbps. Προσοχή πρόκειται για πραγματικές, κλειδωμένες ταχύτητες, χάρη στο νέο της υπερσύγχρονο ασύρματο δίκτυο που επεκτείνεται συνεχώς και σύντομα θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Έτσι, ο καταναλωτής μπορεί να λαμβάνει στο 100% τις υπηρεσίες του πακέτου που πληρώνει. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία δεσμεύεται για:

  • Σταθερές ταχύτητες χωρίς διακυμάνσεις
  • Κάλυψη απομακρυσμένων περιοχών
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Πακέτα Double Play & Internet Only (χωρίς τηλεφωνική σύνδεση).

Ανακάλυψε το πρόγραμμα σταθερής & internet που σου ταιριάζει

Θέλεις να απολαμβάνεις τις πιο υψηλές ταχύτητες ίντερνετ; Η SkyTelecom, πρωτοπόρος στην παροχή λύσεων ασύρματης επικοινωνίας για οικιακούς χρήστες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, δημιούργησε για σένα τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν σταθερό και internet. Ανακάλυψε τα κορυφαία πακέτα:

  • Home για οικιακούς χρήστες
  • Business για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • Upstream για απαιτητικούς gamers και επαγγελματίες χρήστες
  • Professional για επιχειρηματικές μονάδες με υψηλές απαιτήσεις
  • Τώρα και νέα προγράμματα για οικοδεσπότες Airbnb.

Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις τις κορυφαίες υπερυψηλές ταχύτητες που εγγυάται για σένα η SkyTelecom;
Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Επωφελήσου από την ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ταχύτητες ίντερνετ 500Mbps: Ποια εταιρεία τις προσφέρει»;
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση