Ταχύτητες ίντερνετ 500Mbps: Ποια εταιρεία τις προσφέρει;

Ταχύτητες ίντερνετ 500Mbps: Ποια εταιρεία τις προσφέρει;

Ταχύτητες ίντερνετ: Ποια είναι τελικά η εταιρεία που μπορεί να προσφέρει τις υψηλότερες στην Ελλάδα; Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι ιδιωτικοί πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας και internet υπόσχονται υψηλές ταχύτητες που μπορούν να φτάσουν «έως και 200 Mbps». Στην πραγματικότητα όμως, σπάνια μπορούν να προσφέρουν αυτά τα νούμερα. Μάλιστα, ακόμα πιο σπάνια αναφέρονται στο γεγονός ότι ενδέχεται να μην μπορούν να τα προσφέρουν έως και… ποτέ. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που χρησιμοποιούν έντεχνα τη λέξη «έως» στις διαφημιστικές τους καμπάνιες!

Ποιος ευθύνεται για τις χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ;

Εύλογα λοιπόν, όλοι εμείς που έχουμε δεσμευτεί με προγράμματα σταθερής και ίντερνετ που ενδεχομένως κοστίζουν ακριβά, αναρωτιόμαστε εύλογα γιατί δεν μπορούμε να απολαύσουμε τις ταχύτητες που μας υπόσχονται. Και όταν μπαίνουμε στην διαδικασία να επικοινωνήσουμε με τον πάροχό μας για το πρόβλημα του αργού internet, σπάνια λαμβάνουμε πειστικές εξηγήσεις και ξεκάθαρα λόγια για το ποιος είναι ο υπεύθυνος του προβλήματος. Στην πραγματικότητα όμως είναι μόνο ένας: ο πάροχός μας και η έλλειψη επενδύσεων σε σύγχρονες υποδομές που μπορούν να υποστηρίξουν υπερυψηλές ταχύτητες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η μοναδική εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στις ταχύτητες ίντερνετ

Η SkyTelecom απαντώντας στους προβληματισμούς και τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, γίνεται πλέον η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει ταχύτητες 500Mbps. Προσοχή πρόκειται για πραγματικές, κλειδωμένες ταχύτητες, χάρη στο νέο της υπερσύγχρονο ασύρματο δίκτυο που επεκτείνεται συνεχώς και σύντομα θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Έτσι, ο καταναλωτής μπορεί να λαμβάνει στο 100% τις υπηρεσίες του πακέτου που πληρώνει. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία δεσμεύεται για:

  • Σταθερές ταχύτητες χωρίς διακυμάνσεις
  • Κάλυψη απομακρυσμένων περιοχών
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Πακέτα Double Play & Internet Only (χωρίς τηλεφωνική σύνδεση).

Ανακάλυψε το πρόγραμμα σταθερής & internet που σου ταιριάζει

Θέλεις να απολαμβάνεις τις πιο υψηλές ταχύτητες ίντερνετ; Η SkyTelecom, πρωτοπόρος στην παροχή λύσεων ασύρματης επικοινωνίας για οικιακούς χρήστες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, δημιούργησε για σένα τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν σταθερό και internet. Ανακάλυψε τα κορυφαία πακέτα:

  • Home για οικιακούς χρήστες
  • Business για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • Upstream για απαιτητικούς gamers και επαγγελματίες χρήστες
  • Professional για επιχειρηματικές μονάδες με υψηλές απαιτήσεις
  • Τώρα και νέα προγράμματα για οικοδεσπότες Airbnb.

Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις τις κορυφαίες υπερυψηλές ταχύτητες που εγγυάται για σένα η SkyTelecom;
Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Επωφελήσου από την ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ταχύτητες ίντερνετ 500Mbps: Ποια εταιρεία τις προσφέρει»;
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση