#ΜένουμεΣπίτι: 5+1 δημιουργικές δραστηριότητες για όλους!

#ΜένουμεΣπίτι: 5+1 δημιουργικές δραστηριότητες για όλους!

Αυτές τις ημέρες #ΜένουμεΣπίτι και προστατεύουμε υπεύθυνα τους εαυτούς και τους ανθρώπους μας από τον COVID-19. Όσο όμως η καθημερινότητά μας αλλάζει, είναι ευκαιρία να αξιοποιήσουμε ένα από τα θετικά αυτής της νέας κατάστασης το οποίο δεν είναι άλλο από τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο που μας προσφέρει. Ποιες είναι όμως αυτές οι 5+1 δραστηριότητες που μπορούν είτε να μας διασκεδάσουν είτε και να μας εξελίξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο; Ανακάλυψέ τις στο κείμενο που ακολουθεί:

1# Βλέπουμε ταινίες με τους αγαπημένους μας!

Το Netflix αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες μας συνήθειες, πόσο μάλλον τώρα που βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας. Μάλιστα, στην περίπτωση που δεν έχεις ήδη εγγραφεί, η πλατφόρμα σου προσφέρει και δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για 30 ημέρες. Επίλεξε λοιπόν την ταινία, την σειρά ή το ντοκιμαντέρ που ταιριάζει στα γούστα σου και απόλαυσέ μία κορυφαία streaming εμπειρία με τις κλειδωμένες υπερυψηλές ταχύτητες του Internet της SkyTelecom

2# Πάμε θέατρο από… τον καναπέ μας!

Τα νέα δεδομένα απαιτούν… νέες λύσεις. Έτσι, από την στιγμή που δεν μπορούμε να πάμε στο θέατρο, το θέατρο έρχεται σε μας online! Αυτές λοιπόν τις ημέρες, πολλά ελληνικά θέατρα, μεταξύ των οποίων το Εθνικό, προσφέρουν τις παραστάσεις τους μέσω διαδικτύου με μικρό ή και καθόλου αντίτιμο. Θα τις απολαύσεις;

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3# Διαβάζουμε βιβλία & eBooks

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι σε κάποια γωνία του σπιτιού σου υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον βιβλίο που δεν έχεις διαβάσει. Με τον χρόνο λοιπόν που έχεις αυτή την εποχή, σίγουρα θα μπορείς να το ολοκληρώσεις! Στην περίπτωση που αναζητάς κάποιο καινούργιο τίτλο – και μάλιστα δωρεάν – σου προτείνουμε να ρίξεις μία ματιά στην Ανοιχτή Βιβλιοθήκη, το ebooks4greeks ή το Project Gutenberg.

4# Επικοινωνούμε με τους ανθρώπους μας

Αυτές τις ημέρες μαθαίνουμε να ζούμε με «κοινωνικές αποστάσεις» στις φυσικές μας επαφές. Όμως, είναι και μία εξαιρετική ευκαιρία να σπάσουμε τις αποστάσεις με αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία έχουμε χαθεί λόγω των υποχρεώσεων της καθημερινότητάς μας. Αν λοιπόν έχεις να δεις καιρό κάποιους φίλους σου, μην διστάσεις στιγμή να τους καλέσεις ή να πραγματοποιήσεις μία βίντεο κλήση μαζί τους. Γι’ αυτό εξάλλου υπάρχει η τεχνολογία, για να μας βοηθά να επικοινωνούμε καλύτερα και να μηδενίζουμε κάθε απόσταση.

5# Γυμναζόμαστε μέσω… YouTube!

Αφού λοιπόν έστειλες No 6 στο 13033 για να τρέξεις στους εξωτερικούς χώρους, το αμέσως καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ολοκληρώσεις το ζέσταμά σου με γυμναστική στο σπίτι. Και το YouTube είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις, ειδικά στην περίπτωση που ανήκεις στους αρχάριους της γυμναστικής. Αναζήτησε λοιπόν βίντεο ή και live μεταδόσεις με το είδος της γυμναστικής που σου ταιριάζει και απογείωσε την…. ευεξία σου, ανακαλύπτοντας νέες ασκήσεις από τους ειδικούς.

+1# Εξελισσόμαστε με online μαθήματα

Στη ζωή, αυτό που έχει σημασία είναι να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε πάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Αυτή λοιπόν η περίοδος που #ΜένουμεΣπίτι είναι ιδανική για να αναπτύξουμε νέα skills πάνω στον κλάδο μας ή να πάρουμε γνώσεις σε εντελώς καινούργια αντικείμενα. Γι’ αυτό λοιπόν αξιοποίησε τον ελεύθερό σου χρόνο με online courses στις πιο δημοφιλείς ψηφιακές πλατφόρμες του είδους όπως το Udemy, το Udacity, το Coursera ή το LinkedIn Learning. Θα κρατήσουν το νου σου σε εγρήγορση και ίσως κάποια στιγμή σου φανούν χρήσιμα και στην δουλειά σου.

Μένουμε σπίτι και απολαμβάνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας!

Ο ελεύθερος χρόνος είναι το μοναδικό ίσως «δώρο» αυτής της περιόδου στις ζωές μας. Όσο λοιπόν προστατευόμαστε μένοντας σπίτι, είναι ευκαιρία να κάνουμε RESTART στις καθημερινές μας συνήθειες προσθέτοντας τις κατάλληλες δόσεις γυμναστικής, πολιτισμού, γνώσεων, αλλά και επικοινωνίας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σύμμαχός μας στην προσπάθειά μας δεν είναι άλλος από την τεχνολογία και το γρήγορο Internet 500Mbps της Sky Telecom. Ανακάλυψε σήμερα τα νέα οικιακά προγράμματα Double Play & Internet Only της εταιρείας και απόλαυσε εγγυημένες υπερυψηλές ταχύτητες, χωρίς απώλειες.

Τσέκαρε τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση