#ΜένουμεΣπίτι: 5+1 δημιουργικές δραστηριότητες για όλους!

#ΜένουμεΣπίτι: 5+1 δημιουργικές δραστηριότητες για όλους!

Αυτές τις ημέρες #ΜένουμεΣπίτι και προστατεύουμε υπεύθυνα τους εαυτούς και τους ανθρώπους μας από τον COVID-19. Όσο όμως η καθημερινότητά μας αλλάζει, είναι ευκαιρία να αξιοποιήσουμε ένα από τα θετικά αυτής της νέας κατάστασης το οποίο δεν είναι άλλο από τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο που μας προσφέρει. Ποιες είναι όμως αυτές οι 5+1 δραστηριότητες που μπορούν είτε να μας διασκεδάσουν είτε και να μας εξελίξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο; Ανακάλυψέ τις στο κείμενο που ακολουθεί:

1# Βλέπουμε ταινίες με τους αγαπημένους μας!

Το Netflix αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες μας συνήθειες, πόσο μάλλον τώρα που βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας. Μάλιστα, στην περίπτωση που δεν έχεις ήδη εγγραφεί, η πλατφόρμα σου προσφέρει και δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για 30 ημέρες. Επίλεξε λοιπόν την ταινία, την σειρά ή το ντοκιμαντέρ που ταιριάζει στα γούστα σου και απόλαυσέ μία κορυφαία streaming εμπειρία με τις κλειδωμένες υπερυψηλές ταχύτητες του Internet της SkyTelecom

2# Πάμε θέατρο από… τον καναπέ μας!

Τα νέα δεδομένα απαιτούν… νέες λύσεις. Έτσι, από την στιγμή που δεν μπορούμε να πάμε στο θέατρο, το θέατρο έρχεται σε μας online! Αυτές λοιπόν τις ημέρες, πολλά ελληνικά θέατρα, μεταξύ των οποίων το Εθνικό, προσφέρουν τις παραστάσεις τους μέσω διαδικτύου με μικρό ή και καθόλου αντίτιμο. Θα τις απολαύσεις;

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3# Διαβάζουμε βιβλία & eBooks

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι σε κάποια γωνία του σπιτιού σου υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον βιβλίο που δεν έχεις διαβάσει. Με τον χρόνο λοιπόν που έχεις αυτή την εποχή, σίγουρα θα μπορείς να το ολοκληρώσεις! Στην περίπτωση που αναζητάς κάποιο καινούργιο τίτλο – και μάλιστα δωρεάν – σου προτείνουμε να ρίξεις μία ματιά στην Ανοιχτή Βιβλιοθήκη, το ebooks4greeks ή το Project Gutenberg.

4# Επικοινωνούμε με τους ανθρώπους μας

Αυτές τις ημέρες μαθαίνουμε να ζούμε με «κοινωνικές αποστάσεις» στις φυσικές μας επαφές. Όμως, είναι και μία εξαιρετική ευκαιρία να σπάσουμε τις αποστάσεις με αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία έχουμε χαθεί λόγω των υποχρεώσεων της καθημερινότητάς μας. Αν λοιπόν έχεις να δεις καιρό κάποιους φίλους σου, μην διστάσεις στιγμή να τους καλέσεις ή να πραγματοποιήσεις μία βίντεο κλήση μαζί τους. Γι’ αυτό εξάλλου υπάρχει η τεχνολογία, για να μας βοηθά να επικοινωνούμε καλύτερα και να μηδενίζουμε κάθε απόσταση.

5# Γυμναζόμαστε μέσω… YouTube!

Αφού λοιπόν έστειλες No 6 στο 13033 για να τρέξεις στους εξωτερικούς χώρους, το αμέσως καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ολοκληρώσεις το ζέσταμά σου με γυμναστική στο σπίτι. Και το YouTube είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις, ειδικά στην περίπτωση που ανήκεις στους αρχάριους της γυμναστικής. Αναζήτησε λοιπόν βίντεο ή και live μεταδόσεις με το είδος της γυμναστικής που σου ταιριάζει και απογείωσε την…. ευεξία σου, ανακαλύπτοντας νέες ασκήσεις από τους ειδικούς.

+1# Εξελισσόμαστε με online μαθήματα

Στη ζωή, αυτό που έχει σημασία είναι να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε πάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Αυτή λοιπόν η περίοδος που #ΜένουμεΣπίτι είναι ιδανική για να αναπτύξουμε νέα skills πάνω στον κλάδο μας ή να πάρουμε γνώσεις σε εντελώς καινούργια αντικείμενα. Γι’ αυτό λοιπόν αξιοποίησε τον ελεύθερό σου χρόνο με online courses στις πιο δημοφιλείς ψηφιακές πλατφόρμες του είδους όπως το Udemy, το Udacity, το Coursera ή το LinkedIn Learning. Θα κρατήσουν το νου σου σε εγρήγορση και ίσως κάποια στιγμή σου φανούν χρήσιμα και στην δουλειά σου.

Μένουμε σπίτι και απολαμβάνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας!

Ο ελεύθερος χρόνος είναι το μοναδικό ίσως «δώρο» αυτής της περιόδου στις ζωές μας. Όσο λοιπόν προστατευόμαστε μένοντας σπίτι, είναι ευκαιρία να κάνουμε RESTART στις καθημερινές μας συνήθειες προσθέτοντας τις κατάλληλες δόσεις γυμναστικής, πολιτισμού, γνώσεων, αλλά και επικοινωνίας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σύμμαχός μας στην προσπάθειά μας δεν είναι άλλος από την τεχνολογία και το γρήγορο Internet 500Mbps της Sky Telecom. Ανακάλυψε σήμερα τα νέα οικιακά προγράμματα Double Play & Internet Only της εταιρείας και απόλαυσε εγγυημένες υπερυψηλές ταχύτητες, χωρίς απώλειες.

Τσέκαρε τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση