Αργό ίντερνετ: 5+1 tips για να το βελτιώσεις!

Αργό ίντερνετ: 5+1 tips για να το βελτιώσεις!

Αργό ίντερνετ; Δυστυχώς, δεν είσαι ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Ευτυχώς, είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί και μάλιστα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Για να σε βοηθήσουμε στην προσπάθειά σου να τα καταφέρεις συγκεντρώσαμε για σένα 5+1 συμβουλές που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα.

Καταπολέμησε το αργό ίντερνετ εύκολα και απλά!

1# Κάνε restart στο router

Αυτό είναι και το πρώτο σου βήμα για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα του αργού ίντερνετ. Μία επανεκκίνηση μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, αντιμετωπίζοντας τυχόν διακοπές ή προβλήματα. Απλά απενεργοποίησέ το από τον διακόπτη του, κάνε restart και έλεγξε αν η κατάσταση βελτιώθηκε

2# Έλεγξε τη συσκευή σου

Το αργό ίντερνετ ενδέχεται να οφείλεται και στην συσκευή που χρησιμοποιείς. Για να ελέγξεις αυτό το ενδεχόμενο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς χρησιμοποιώντας κάποιον άλλο υπολογιστή, tablet ή κινητό. Αν τελικά διαπιστώσεις ότι η αιτία του προβλήματος είναι η ίδια η συσκευή, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις εφαρμογές που τρέχουν στο background, να κάνεις επανεκκίνηση ή και να συνδεθείς από κάποιον εναλλακτικό browser.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3# Μετακίνησε τη συσκευή κοντά στο router

Η απόσταση της συσκευής σου από το router ή κάποιο φυσικό εμπόδιο ενδέχεται να είναι η αιτία για το αργό ίντερνετ. Για να βελτιώσεις την ταχύτητά του, δεν έχεις παρά να μετακινηθείς πιο κοντά στο σημείο πρόσβασης και να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια που να περιορίζουν την ισχύ του σήματος.

4# Έλεγξε την καλωδίωση στον χώρο

Βεβαιώσου ότι τα καλώδια βρίσκονται στην θέση τους, ακριβώς όπως τα είχες αφήσει. Έλεγξε επίσης αν έχει φθαρεί η μόνωσή τους ή αν έχουν συστραφεί γύρω από άλλα καλώδια τηλεφώνου ή ρεύματος.

5# Ενημέρωσε τον πάροχό σου

Ο πάροχος internet που έχεις επιλέξει είναι σημαντικό να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σου ανάγκη, οποιαδήποτε στιγμή. Γι’ αυτό εξάλλου τον επέλεξες! Κάλεσέ τον άμεσα και ενημέρωσέ τον για το πρόβλημα, έτσι ώστε να το αντιμετωπίσει είτε απομακρυσμένα είτε στέλνοντας εξειδικευμένο τεχνικό στον χώρο σου, χωρίς χρέωση. Εξάλλου, είναι υποχρέωσή του.

+1# Επίλεξε νέο πάροχο & πες αντίο στο αργό ίντερνετ!

Δοκίμασες όλους τους τρόπους να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα που λέγεται «αργό ίντερνετ»; Αν ναι, τότε τα πράγματα είναι απλά. Άλλαξε σήμερα τον παλιό σου πάροχο, μπες στον μαγικό κόσμο της SkyTelecom και απόλαυσε επιτέλους το γρήγορο και απροβλημάτιστο internet που πάντα ονειρευόσουν με «κλειδωμένες» ταχύτητες 500Mbps. Τώρα, η no1 εταιρεία ασύρματου Internet στην Ελλάδα επεκτείνει το δίκτυό της στην περιοχή σου και σου εγγυάται:

Νιώθεις έτοιμος να αντικαταστήσεις το αργό ίντερνετ του σπιτιού ή της επιχείρησής σου με την απόλυτη εμπειρία που σου προσφέρει η SkyTelecom;Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

Επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Αργό ίντερνετ: 5+1 tips για να το βελτιώσεις»;
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση