Αργό ίντερνετ: 5+1 tips για να το βελτιώσεις!

Αργό ίντερνετ: 5+1 tips για να το βελτιώσεις!

Αργό ίντερνετ; Δυστυχώς, δεν είσαι ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Ευτυχώς, είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί και μάλιστα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Για να σε βοηθήσουμε στην προσπάθειά σου να τα καταφέρεις συγκεντρώσαμε για σένα 5+1 συμβουλές που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα.

Καταπολέμησε το αργό ίντερνετ εύκολα και απλά!

1# Κάνε restart στο router

Αυτό είναι και το πρώτο σου βήμα για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα του αργού ίντερνετ. Μία επανεκκίνηση μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, αντιμετωπίζοντας τυχόν διακοπές ή προβλήματα. Απλά απενεργοποίησέ το από τον διακόπτη του, κάνε restart και έλεγξε αν η κατάσταση βελτιώθηκε

2# Έλεγξε τη συσκευή σου

Το αργό ίντερνετ ενδέχεται να οφείλεται και στην συσκευή που χρησιμοποιείς. Για να ελέγξεις αυτό το ενδεχόμενο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς χρησιμοποιώντας κάποιον άλλο υπολογιστή, tablet ή κινητό. Αν τελικά διαπιστώσεις ότι η αιτία του προβλήματος είναι η ίδια η συσκευή, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις εφαρμογές που τρέχουν στο background, να κάνεις επανεκκίνηση ή και να συνδεθείς από κάποιον εναλλακτικό browser.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3# Μετακίνησε τη συσκευή κοντά στο router

Η απόσταση της συσκευής σου από το router ή κάποιο φυσικό εμπόδιο ενδέχεται να είναι η αιτία για το αργό ίντερνετ. Για να βελτιώσεις την ταχύτητά του, δεν έχεις παρά να μετακινηθείς πιο κοντά στο σημείο πρόσβασης και να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια που να περιορίζουν την ισχύ του σήματος.

4# Έλεγξε την καλωδίωση στον χώρο

Βεβαιώσου ότι τα καλώδια βρίσκονται στην θέση τους, ακριβώς όπως τα είχες αφήσει. Έλεγξε επίσης αν έχει φθαρεί η μόνωσή τους ή αν έχουν συστραφεί γύρω από άλλα καλώδια τηλεφώνου ή ρεύματος.

5# Ενημέρωσε τον πάροχό σου

Ο πάροχος internet που έχεις επιλέξει είναι σημαντικό να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σου ανάγκη, οποιαδήποτε στιγμή. Γι’ αυτό εξάλλου τον επέλεξες! Κάλεσέ τον άμεσα και ενημέρωσέ τον για το πρόβλημα, έτσι ώστε να το αντιμετωπίσει είτε απομακρυσμένα είτε στέλνοντας εξειδικευμένο τεχνικό στον χώρο σου, χωρίς χρέωση. Εξάλλου, είναι υποχρέωσή του.

+1# Επίλεξε νέο πάροχο & πες αντίο στο αργό ίντερνετ!

Δοκίμασες όλους τους τρόπους να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα που λέγεται «αργό ίντερνετ»; Αν ναι, τότε τα πράγματα είναι απλά. Άλλαξε σήμερα τον παλιό σου πάροχο, μπες στον μαγικό κόσμο της SkyTelecom και απόλαυσε επιτέλους το γρήγορο και απροβλημάτιστο internet που πάντα ονειρευόσουν με «κλειδωμένες» ταχύτητες 500Mbps. Τώρα, η no1 εταιρεία ασύρματου Internet στην Ελλάδα επεκτείνει το δίκτυό της στην περιοχή σου και σου εγγυάται:

Νιώθεις έτοιμος να αντικαταστήσεις το αργό ίντερνετ του σπιτιού ή της επιχείρησής σου με την απόλυτη εμπειρία που σου προσφέρει η SkyTelecom;Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

Επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Αργό ίντερνετ: 5+1 tips για να το βελτιώσεις»;
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση