Ίντερνετ στο εξοχικό: Αυτή είναι η καλύτερή επιλογή σου!

Ίντερνετ στο εξοχικό: Αυτή είναι η καλύτερή επιλογή σου!

Ίντερνετ στο εξοχικό, ένα θέμα που αφορά όλους εμάς που το επισκεπτόμαστε τακτικά. Οι διακοπές αποτελούν ίσως την καλύτερη περίοδο της χρονιάς, προσφέροντάς μας χαλάρωση και γεμίζοντας τις μπαταρίες μας στο maximum. Ωστόσο, κατά την διάρκειά τους, οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε ένα αιώνιο πρόβλημα που μπορεί ακόμα και να μας αποτρέψει από το να επισκεφτούμε το εξοχικό, Και ποιο είναι αυτό; Μα, η απουσία Wi-Fi σύνδεσης στο διαδίκτυο…

Γιατί δεν έχουμε ίντερνετ στο εξοχικό μας;

Είναι γεγονός ότι πολλά εξοχικά σπίτια στην επαρχία όχι μόνο δεν διαθέτουν internet, αλλά ούτε και τηλεφωνική σύνδεση. Το no1 αντικίνητρο για σύνδεση ίντερνετ στο εξοχικό είναι φυσικά το υψηλό κόστος. Σύμφωνα με στοιχεία της Κομισιόν, η Ελλάδα σήμερα αποτελεί την δεύτερη πιο ακριβή χώρα στις ονομαστικές χρεώσεις ευρυζωνικών συνδέσεων σταθερού internet σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι, οι παράλογες τιμές καθιστούν απαγορευτική την δυνατότητα εγκατάστασης Wi-Fi σύνδεσης στο εξοχικό για πολλά νοικοκυριά.

Τα αντικίνητρα όμως δε σταματούν εδώ, καθώς εξαιρετικά προβληματική είναι και η αξιοπιστία των συνδέσεων σταθερής τηλεφωνίας. Σε πολλές περιπτώσεις, οι περισσότεροι ιδιωτικοί πάροχοι υπόσχονται υψηλές ταχύτητες ίντερνετ τις οποίες δε μπορούν να προσφέρουν. Αιτία γι’ αυτό είναι η έλλειψη επενδύσεων σε υποδομές, ειδικά στην επαρχία όπου και σημειώνονται οι πιο χαμηλές ταχύτητες. Ποιος λοιπόν από εμάς θέλει να πληρώνει συνδέσεις ίντερνετ στο εξοχικό οι οποίες εκτός από ακριβές είναι και αναξιόπιστες;

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Χρήση mobile data: Μία πρόχειρη λύση

Ένας τρόπος να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες για άνοιγμα των email και «σερφάρισμα» είναι τα δεδομένα internet του προγράμματος κινητής. Ωστόσο, όταν πρόκειται να κατεβάσουμε κάποιο μεγάλο αρχείο ή να χρησιμοποιήσουμε το laptop μας, αυτή η λύση δεν επαρκεί. Οι λόγοι; Αφενός δε γίνεται να κάνουμε συνέχεια tethering για να τροφοδοτήσουμε με internet το laptop αφετέρου τα δεδομένα δεν είναι και… απεριόριστα.

Κάνε τη σωστή επιλογή για ίντερνετ στο εξοχικό

Ποια είναι τελικά η καλύτερη πρόταση για όλους εμάς που χρειαζόμαστε αξιόπιστο και value for money ίντερνετ στο εξοχικό; Ανακάλυψε τις λύσεις που σου προσφέρει η SkyTelecom, ο no1 πάροχος ασύρματου internet στην Ελλάδα. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην επέκταση και την ενίσχυση του δικτύου της, προσφέροντας πραγματικές ταχύτητες έως και 500 Mbps. Χάρη στο σύγχρονο δίκτυό της, μπορείς να απολαμβάνεις πραγματικά γρήγορο internet όπου και αν βρίσκεσαι, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Ίντερνετ στο εξοχικό: Αυτή είναι η καλύτερή επιλογή σου!»
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση