Ίντερνετ στο εξοχικό: Αυτή είναι η καλύτερή επιλογή σου!

Ίντερνετ στο εξοχικό: Αυτή είναι η καλύτερή επιλογή σου!

Ίντερνετ στο εξοχικό, ένα θέμα που αφορά όλους εμάς που το επισκεπτόμαστε τακτικά. Οι διακοπές αποτελούν ίσως την καλύτερη περίοδο της χρονιάς, προσφέροντάς μας χαλάρωση και γεμίζοντας τις μπαταρίες μας στο maximum. Ωστόσο, κατά την διάρκειά τους, οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε ένα αιώνιο πρόβλημα που μπορεί ακόμα και να μας αποτρέψει από το να επισκεφτούμε το εξοχικό, Και ποιο είναι αυτό; Μα, η απουσία Wi-Fi σύνδεσης στο διαδίκτυο…

Γιατί δεν έχουμε ίντερνετ στο εξοχικό μας;

Είναι γεγονός ότι πολλά εξοχικά σπίτια στην επαρχία όχι μόνο δεν διαθέτουν internet, αλλά ούτε και τηλεφωνική σύνδεση. Το no1 αντικίνητρο για σύνδεση ίντερνετ στο εξοχικό είναι φυσικά το υψηλό κόστος. Σύμφωνα με στοιχεία της Κομισιόν, η Ελλάδα σήμερα αποτελεί την δεύτερη πιο ακριβή χώρα στις ονομαστικές χρεώσεις ευρυζωνικών συνδέσεων σταθερού internet σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι, οι παράλογες τιμές καθιστούν απαγορευτική την δυνατότητα εγκατάστασης Wi-Fi σύνδεσης στο εξοχικό για πολλά νοικοκυριά.

Τα αντικίνητρα όμως δε σταματούν εδώ, καθώς εξαιρετικά προβληματική είναι και η αξιοπιστία των συνδέσεων σταθερής τηλεφωνίας. Σε πολλές περιπτώσεις, οι περισσότεροι ιδιωτικοί πάροχοι υπόσχονται υψηλές ταχύτητες ίντερνετ τις οποίες δε μπορούν να προσφέρουν. Αιτία γι’ αυτό είναι η έλλειψη επενδύσεων σε υποδομές, ειδικά στην επαρχία όπου και σημειώνονται οι πιο χαμηλές ταχύτητες. Ποιος λοιπόν από εμάς θέλει να πληρώνει συνδέσεις ίντερνετ στο εξοχικό οι οποίες εκτός από ακριβές είναι και αναξιόπιστες;

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Χρήση mobile data: Μία πρόχειρη λύση

Ένας τρόπος να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες για άνοιγμα των email και «σερφάρισμα» είναι τα δεδομένα internet του προγράμματος κινητής. Ωστόσο, όταν πρόκειται να κατεβάσουμε κάποιο μεγάλο αρχείο ή να χρησιμοποιήσουμε το laptop μας, αυτή η λύση δεν επαρκεί. Οι λόγοι; Αφενός δε γίνεται να κάνουμε συνέχεια tethering για να τροφοδοτήσουμε με internet το laptop αφετέρου τα δεδομένα δεν είναι και… απεριόριστα.

Κάνε τη σωστή επιλογή για ίντερνετ στο εξοχικό

Ποια είναι τελικά η καλύτερη πρόταση για όλους εμάς που χρειαζόμαστε αξιόπιστο και value for money ίντερνετ στο εξοχικό; Ανακάλυψε τις λύσεις που σου προσφέρει η SkyTelecom, ο no1 πάροχος ασύρματου internet στην Ελλάδα. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην επέκταση και την ενίσχυση του δικτύου της, προσφέροντας πραγματικές ταχύτητες έως και 500 Mbps. Χάρη στο σύγχρονο δίκτυό της, μπορείς να απολαμβάνεις πραγματικά γρήγορο internet όπου και αν βρίσκεσαι, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Ίντερνετ στο εξοχικό: Αυτή είναι η καλύτερή επιλογή σου!»
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση