YouTube μουσική για κάθε σου στιγμή!

YouTube μουσική για κάθε σου στιγμή!

YouTube και μουσική, δύο έννοιες που πλέον πάνε μαζί. Από τη μέρα που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα, η πλατφόρμα αυτή αποτελεί την πρώτη επιλογή των ακροατών που θέλουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική μέσα από τις smart συσκευές του. Ποια είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι που κάνουν και σένα να αναζητάς τα αγαπημένα σου τραγούδια και να φτιάχνεις τις προσωπικές σου playlist μέσα από αυτό; Ανακάλυψέ τους στο κείμενο που επιμεληθήκαμε για σένα.

8+1 λόγοι για να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική στο YouTube

1. Έχει όλη τη μουσική του κόσμου!

Το YouTube περιλαμβάνει όλα τα είδη μουσικής που αγαπάς, απ’ όλες τις χώρες και όλες τις δεκαετίες. Εδώ θα βρεις μουσική ελληνική, ξένα hits, παιδικά τραγούδια και ό,τι άλλο ποθεί η καρδιά και η παρέα σου. Δεν είναι τυχαίο ότι το χρησιμοποιούν ακόμα και οι μεγαλύτεροι Deejays του κόσμου για τα sets τους.

2. Κανένας καλλιτέχνης δε λέει όχι στο YouTube!

Από τους πιο γνωστούς και αξιόλογους καλλιτέχνες έως τις πιο υποσχόμενες μπάντες και νεοεισερχόμενους στη μουσική βιομηχανία, όλοι ανεβάζουν τη μουσική τους στα YouTube κανάλια. Εδώ, θα απολαύσεις από Mozart και Pink Floyd έως Δημήτρη Μητροπάνο, Νατάσα Μποφίλιου, και Billie Eilish.

3. Σου προτείνει τις δικές του μουσικές playlists

Μουσική για διάβασμα, για γυμναστική ή για χαλάρωση, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, επιτυχίες του 2021, τα καλύτερα τζαζ τραγούδια, αφιέρωμα στα 80s… όλα παίζουν εδώ. Απλά επίλεξε την youtube μουσική που ταιριάζει στα ακούσματά σου και απόλαυσε τη μέσα από τις προτεινόμενες playlists.

4. Φτιάχνει playlists με βάση τις προτιμήσεις σου

Ο έξυπνος αλγόριθμος του YouTube προσαρμόζεται στις προτιμήσεις και το ιστορικό σου, παίζοντας αυτόματα τραγούδια που ταιριάζουν στα ακούσματά σου, χωρίς καν να χρειαστεί να πατήσεις το οποιοδήποτε κουμπί.

5. Το YouTube συνδυάζει μουσική και βίντεο

Φυσικά, το YouTube δεν είναι μόνο ήχος αλλά και εικόνα. Γι’ αυτό και διαθέτει όλα τα νέα video clips των αγαπημένων σου καλλιτεχνών με ανάλυση HD, FHD και 4K. Φυσικά, για να απολαύσεις τέτοιες αναλύσεις πρέπει να διαθέτεις smart συσκευή που να τις υποστηρίζει, καθώς και αξιόπιστη σύνδεση σταθερής και internet με την αξιοπιστία της SkyTelecom.

6. Ξέρει πότε να σταματά!

Μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ακρόασης και εφόσον δεν έχεις πατήσει κανένα κουμπί, το YouTube σου ζητά να επιβεβαιώσεις ότι συνεχίζεις να απολαμβάνεις τη μουσική σου. Σε αντίθετη περίπτωση σταματά να λειτουργεί, για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας.

7. Παίζει παντού

Αν έχεις ένα android ή iOs smartphone ή tablet, τότε θα βρεις την εφαρμογή YouTube μέσα από το store του. Στη συνέχεια μπορείς να συνδέσεις τη συσκευή μέσω καλωδίου ή Bluetooth σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή όπως τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα ή ηχεία. Αν μάλιστα η συσκευή είναι έξυπνη, τότε δεν χρειάζεται ούτε Bluetooth, καθώς η σύζευξη πραγματοποιείται αυτόματα.

8. H YouTube μουσική είναι δωρεάν

Το YouTube σου προσφέρει την δυνατότητα να απολαύσεις απεριόριστη μουσική εντελώς δωρεάν. Για να λέμε όμως και την αλήθεια, οι διαφημίσεις που παίζουν ανάμεσα στα τραγούδια μπορούν να γίνουν ενοχλητικές.

+1. To YouTube δεν είναι μόνο μουσική!

Εδώ, μπορείς να απολαύσεις επιλεγμένα τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σε live streaming, αγαπημένα podcasts και φυσικά όλα τα ενημερωτικά και ψυχαγωγικά βίντεο που είναι ανεβασμένα.

YouTube vs YouTube Music

Πλέον, η Google λανσάρει και μία νέα υπηρεσία που ονομάζεται YouTube Music και διαφέρει από το κλασσικό YouTube που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε σήμερα. Πρόκειται στην πράξη για υπηρεσία streaming που έρχεται να ανταγωνιστεί πλατφόρμες όπως το Spotify, το Apple Music, το Tidal και το Deezer.

Από κει και πέρα, το YouTube Music είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις:

  • Την απλή έκδοση YouTube Music με διαφημίσεις
  • Την συνδρομητική έκδοση YouTube Music Premium, που περιλαμβάνει πλεονεκτήματα όπως αναπαραγωγή στο παρασκήνιο, μουσική χωρίς διαφημίσεις και λειτουργία μόνο ήχου. Μάλιστα, υπάρχει δυνατότητα απόκτησή της με έκπτωση, στα πλαίσια ειδικών προσφορών για οικογένειες ή φοιτητές.

Απόλαυσε YouTube μουσική με γρήγορο και αξιόπιστο internet

Το streaming μουσικής είτε μέσα από το YouTube είτε από οποιαδήποτε πλατφόρμα προαπαιτεί γρήγορο και αξιόπιστο internet. Αν λοιπόν θέλεις να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική όσο εργάζεσαι από το σπίτι ή αν θέλεις να διοργανώσεις κάποιο μικρό πάρτι στο σπίτι με τους αγαπημένους σου φίλους, τότε χρειάζεσαι τουλάχιστον 24Mbps, αλλά τουλάχιστον να είναι πραγματικά!  Γι’ αυτό, η SkyTelecom δημιούργησε για σένα τα προγράμματα HOMEAIRFIBER 24 Internet Only και HOMEAIRFIBER 24 Double Play τα οποία θα σε καλύψουν απόλυτα καθώς προσφέρουν:

  • 100% πραγματικές ταχύτητες χωρίς αποκλίσεις, σε αντίθεση με αντίστοιχα προγράμματα άλλων εταιρειών
  • Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας σε κάθε οικιακό χρήστη
  • Κάλυψη ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας.
  • Ανταγωνιστική τιμή 17,90€ για το πρόγραμμα Internet Only και 25,90€ για το Double Play.
  • Ειδική επιπλέον έκπτωση 10% για φοιτητές και ανέργους, με την προσκόμιση του σχετικού αποδεικτικού.

Απόλαυσε σήμερα μία δωρεάν δοκιμαστική περίοδο του πακέτου που σε ενδιαφέρει, κάνοντας χρήση της νέας Try&Buy προσφοράς της SkyTelecom.

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «YouTube μουσική για κάθε σου στιγμή!»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση