Κάμερες ασφαλείας και παρακολούθησης για κάθε χώρο

Κάμερες ασφαλείας και παρακολούθησης για κάθε χώρο

Κάμερες ασφαλείας και παρακολούθησης, ο ιδανικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε μία ολοκληρωμένη προστασία των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σπιτιού ή της επιχείρησής μας. Αυτά τα έξυπνα gadgets συνδέονται με το internet, προσφέροντάς μας real time εικόνα και ήχο από το χώρο που εποπτεύουν. Μάλιστα, πολλά νέα μοντέλα διαθέτουν και ανιχνευτή κίνησης με απευθείας ειδοποίηση στο smartphone ή το tablet μας. Ποια είναι όμως όλα εκείνα τα πλεονεκτήματά τους για τα οποία αξίζει να τις επιλέξεις κι εσύ ως λύση ασφαλείας; Τι πρέπει επίσης να προσέξεις έτσι ώστε να λειτουργούν άψογα 24/7; Μάθε περισσότερα στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Κάμερες ασφαλείας: Τα 8+1 βασικά τους πλεονεκτήματα

Οι κάμερες ασφαλείας για το σπίτι προσφέρουν μία σειρά σημαντικών πλεονεκτημάτων. Μεταξύ άλλων:

1. Συνδέονται με το laptop, το tablet ή το smartphone σου

Μέσω ενός laptop, tablet ή smartphone μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλες τις εσωτερικές ή εξωτερικές κάμερες του σπιτιού σου ανά πάσα στιγμή, αρκεί να έχεις εγκαταστημένο το ειδικό app. Σε ορισμένα μάλιστα μοντέλα, υπάρχει και η δυνατότητα κρυπτογραφημένης μετάδοσης δεδομένων.

2. Λειτουργούν αποτρεπτικά για ληστείες και διαρρήξεις

Ένα σπίτι ή μία επιχείρηση με κάμερες ασφαλείας είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει πολύ πιο δύσκολα στόχο επιτήδειων. Κανείς δε θα ήθελε να καταγραφεί να διαπράττει κάποια παράνομη κίνηση. Επιπλέον, στην αγορά κυκλοφορούν μοντέλα με ειδοποίηση ανίχνευσης κίνησης με ΑΙ, τα οποία μόλις ανιχνεύσουν κίνηση, στέλνουν απευθείας σήμα στο κινητό σου ή σε εταιρεία security.

3. Οι κάμερες ασφαλείας βλέπουν κυριολεκτικά τα πάντα!

Ένα βασικό μοντέλο κάμερας ασφαλείας μπορεί να προσφέρει υπερευρυγώνια παρακολούθηση 170°. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι δεν διαφεύγει τίποτα από το πεδίο του. Χάρη στην ευρεία γωνία θέασης που προσφέρει, είναι κατάλληλο για το σπίτι, καθώς και τα καταστήματα ή καφέ. Φυσικά, στην αγορά είναι διαθέσιμα και μοντέλα με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών.

4. Διαθέτουν «νυχτερινή όραση»

Πλέον, οι νέες κάμερες ασφαλείας διαθέτουν και εξαιρετική IR νυχτερινή λήψη. Οι προηγμένοι αλγόριθμοι υπερύθρων παρέχουν καθαρή εικόνα ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι. Έτσι, μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής ακόμη και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού.

5. Τοποθετούνται παντού

Σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, στην οροφή του σπιτιού σου ή πάνω σε κάποιο έπιπλο, οι κάμερες ασφαλείας μπορούν να τοποθετηθούν κυριολεκτικά παντού. Τοποθέτησε την δική σου μόνος σου με τα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία της και σύνδεσέ την εύκολα και απλά με τη γραμμή internet του σπιτιού σου.

6. Μας βοηθούν να προσέχουμε παιδιά ή κατοικίδια

Εάν έχεις μωρά, παιδιά ή… τετράποδους φίλους στο χώρο σου, τότε χρειάζεσαι σίγουρα κάμερες ασφαλείας οι οποίες θα σε βοηθήσουν στην προσπάθειά σου να τα προσέχεις. Μάλιστα, υπάρχουν και κάμερες με δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας που σου επιτρέπουν να μιλάς με άλλους μέσα στο χώρο.

7. Διατηρούν αρχείο καταγραφών

Πλέον, οι ασύρματες και ενσύρματες κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν μέσω internet δεν απαιτούν χρήση ειδικού καταγραφικού μηχανήματος για να αποθηκεύσουν βίντεο. Τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με δυνατότητα αποθήκευσης βίντεο στο cloud, αλλά και τοπικής αποθήκευσης σε microSD.

8. Διαθέτουν υψηλή ανάλυση

Ένα μοντέλο κάμερας Full High Definition με ανάλυση εικόνας 1920 x 1080 μπορεί να καλύψει άριστα τις ανάγκες σου, προσφέροντάς σου βίντεο υψηλής ποιότητας. Φυσικά, υπάρχου και λύσεις σε κάμερες ασφαλείας που προσφέρουν ποιότητα έως και 4Κ.

+1. Οι κάμερες ασφαλείς αποτελούν μία οικονομική λύση προστασίας

Το κόστος τους είναι μικρό και one-off, καθώς μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και από 20€ μόλις για μία εσωτερική κάμερα Full High Definition. Έτσι, με λίγα μόλις χρήματα, μπορείς να καλύψεις με αυτές ολόκληρο το χώρο σου. Φυσικά, οι τιμές τους διαφέρουν ανάλογα με την ποιότητα εικόνας και τα χαρακτηριστικά τους.

Κάμερες ασφαλείας και συστήματα παρακολούθησης με καταγραφικό

Οι ανάγκες ασφαλείας ενός καταστήματος ή μίας επιχείρησης είναι σαφώς μεγαλύτερες από αυτές μίας κατοικίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις ενδείκνυνται ολοκληρωμένες λύσεις όπως κάμερες ασφαλείας και συστήματα παρακολούθησης με καταγραφικό. Η εικόνα από τις IP κάμερες καταγράφεται και παρουσιάζεται σε πραγματικό χρόνο μέσα από κανάλια IP.  

Κάμερες ασφαλείας και γρήγορο internet πάνε μαζί!

Θέλεις να δημιουργήσεις ένα έξυπνο και ασφαλές σπίτι ή να ενισχύσεις την ασφάλεια της επιχείρησής σου; Μην ξεχνάς ότι οι κάμερες ασφαλείας, όπως και όλες οι έξυπνες συσκευές, χρειάζονται γρήγορο και αξιόπιστο internet για να λειτουργήσουν σωστά, χωρίς ανεπιθύμητα lags και διακοπές. Γι’ αυτό, εμπιστεύσου μόνο τη SkyTelecom τη #1 εταιρεία ασύρματου internet στην Ελλάδα. Τα νέα της προγράμματα HOME & BUSINESS σου εξασφαλίζουν:

  • Πραγματικές υπερυψηλές ταχύτητες 500Mbps
  • Ευέλικτα προγράμματα με βάση τις ανάγκες σου
  • Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Άμεση εξυπηρέτηση.

Επικοινώνησε σήμερα με τους ανθρώπους της και μάθε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις που θα καλύψουν άριστα τις ανάγκες σου ή εξασφάλισε μία εντελώς δωρεάν δοκιμή των υπηρεσιών internet της SkyTelecom, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση αγοράς, μέσα από την καινοτόμο υπηρεσία Try&Buy.

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Κάμερες ασφαλείας και παρακολούθησης για κάθε χώρο»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση