100 Μbps: Η απόλυτη ταχύτητα home internet

100 Μbps: Η απόλυτη ταχύτητα home internet

100 Μbps, η ιδανική ταχύτητα internet για σένα που αναζητάς τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι χρήστες τα επιλέγουν για την εξυπηρέτηση των καθημερινών τους αναγκών, καθώς μπορούν να καλύψουν με άνεση ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις τους. Πρόκειται μάλιστα για τη μεγαλύτερη ταχύτητα που είναι σήμερα εμπορικα διαθέσιμη από τους ελληνικούς παρόχους σταθερής τηλεφωνίας και internet, μετά τα 200 Mbps και φυσικά τα 500 Mbps που προσφέρονται μόνο από τη SkyTelecom. Ποιοι είναι όμως οι τύποι χρηστών στους οποίους απευθύνονται τα πακέτα internet 100 Mbps και ποιες οι καλύτερες προτάσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά; Μάθε περισσότερα στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

100 Μbps: Για οικιακούς χρήστες με απαιτήσεις!

Οι συνδέσεις internet με πραγματική ταχύτητα 100 Mbps απευθύνονται σε μία σειρά οικιακών χρηστών με υψηλές ανάγκες όπως:

1. Οικογένειες με τέσσερα μέλη και άνω

Τα 100 Mbps είναι ιδανικά για οικογένειες με τέσσερα μέλη και άνω, τα οποία συνδέονται ταυτόχρονα στην οικιακή γραμμή internet. Επιλέγοντας τη λύση HOMEAIRFIBER 100 ή  HOMEAIRFIBER 100 Double Play της SkyTelecom, εξασφαλίζεις ότι όλοι στο σπίτι μπορούν να σερφάρουν την ίδια στιγμή μέσα από τη συσκευή τους, χωρίς lags ή παραχωρήσεις στην ταχύτητα του internet.

2. Λάτρεις του video streaming

Με την δύναμη των 100 Mbps απολαμβάνεις απεριόριστο streaming βίντεο, ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών στο τηλέφωνο, το tablet, τον υπολογιστή και την τηλεόρασή σου με ανάλυση 4K UHD (3840×2160 pixels), την ίδια στιγμή που τα μέλη της οικογένειάς σου απολαμβάνουν και αυτά online περιεχόμενο στις δικές τους συσκευές.

3. Οικογένειες με remote εργαζόμενους, μαθητές ή σπουδαστές

Microsoft Teams συνεννοήσεις, Zoom & Skype meetings, σύνδεση με τον server της εταιρείας ή του πανεπιστημίου… Τόσο η τηλεργασία όσο και η τηλεκπαίδευση προαπαιτούν μία γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση internet, όπως τα νέα HOMEAIRFIBER 100 ή  HOMEAIRFIBER 100 Double Play της SkyTelecom στα 100 Mbps, που μπορεί να καλύψει άριστα κάθε ανάγκη downloading, uploading και streaming.

4. Ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές έξυπνων σπιτιών

Έξυπνο σπίτι χωρίς γρήγορο internet δε γίνεται, καθώς όλες οι έξυπνες συσκευές του πρέπει να είναι συνδεδεμένες 24/7 έτσι ώστε να λειτουργούν σωστά. Με το internet υπερυψηλών ταχυτήτων της SkyTelecom μπορείς να χειριστείς εύκολα και αποτελεσματικά όλους σου τους αυτοματισμούς σε φωτισμό, θέρμανση, σκίαση, ρολά, πόρτες συναγερμούς, κλειδαριές και έξυπνες κάμερες, πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού στο smarphone ή το tablet σου.

+1. Online gamers που σίγουρα θα εκτιμήσουν τα 100 mbps!

Το online gaming απαιτεί γρήγορο και αξιόπιστο internet. Αν λοιπόν αγαπάς να παίζεις playstation με τους online φίλους σου τα Σαββατοκύριακα, ή αν είσαι κατά συρροή gamer, τότε θα γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι χαμηλές ταχύτητες δε σε καλύπτουν. Αναβάθμισε λοιπόν την εμπειρία του παιχνιδιού, επιλέγοντας το δικό σου HOMEAIRFIBER 100 ή  HOMEAIRFIBER 100 Double Play πρόγραμμα με την αξιοπιστία της SkyTelecom

Τα 100 Mbps της SkyTelecom κάνουν την διαφορά

Σήμερα, στην ελληνική αγορά, τα 100 Mbps είναι διαθέσιμα από εταιρείες όπως η Cosmote, η Wind, η Vodafone και η Nova. Ωστόσο, η SkyTelecom, 1η ελληνική startup στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, είναι η εταιρεία που κάνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό της, καθώς πρόκειται για τη μόνη που προσφέρει:

  • Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας σε κάθε οικιακό χρήστη
  • Προγράμματα Internet Only (χωρίς τηλεφωνικό αριθμό)
  • Κάλυψη ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας
  • Δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμαστικής περιόδου.

Απόλαυσε μία αναβαθμισμένη εμπειρία internet με ταχύτητα 100 Mbps

Αναζητάς ένα πραγματικά κορυφαίο και αξιόπιστο πρόγραμμα internet για το σταθερό σου; Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να απογειώσεις την online εμπειρία στο σπίτι σου με τα νέα προγράμματα HOMEAIRFIBER 100  και HOMEAIRFIBER 100 Double Play της SkyTelecom.

Το πρόγραμμα HOMEAIRFIBER 100 συνδυάζει:

  • Ασύλληπτες ταχύτητες Internet 100 Mbps download & 10 Mbps upload
  • Δωρεάν εγκατάσταση
  • Δωρεάν Kids Control

Το πρόγραμμα HOMEAIRFIBER 100 Double Play προσφέρει επιπλέον:

  • Απεριόριστα δωρεάν λεπτά προς σταθερά
  • Απεριόριστα 180 λεπτά προς κινητά
  • Δωρεάν εκτροπή κλήσεων.

Και τα δύο προγράμματα 100 Mbps ισχύουν για 24μηνη παραμονή στην υπηρεσία. Προσφέρονται μάλιστα σε ανταγωνιστική τιμή και με επιπλέον 10% έκπτωση για φοιτητές και ανέργους, με την επίδειξη του σχετικού αποδεικτικού.

Αναβάθμισε σήμερα την home internet εμπειρία σου, απολαμβάνοντας το νέο πρόγραμμα 100 Mbps που ταιριάζει στις ανάγκες σου με μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή. Επωφελήσου από την προσφορά πατώντας εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «100 Mbps: Η απόλυτη ταχύτητα home internet»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση