Νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου: Ποια δικαιολογητικά χρειάζεσαι

Νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου: Ποια δικαιολογητικά χρειάζεσαι

Νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου: ποια είναι τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι; Αν σκοπεύεις να αναβαθμίσεις το internet του σταθερού σου αλλάζοντας τον πάροχό σου ή αν θέλεις να δημιουργήσεις απευθείας τη νέα σου σύνδεση στη SkyTelecom, τότε δεν έχεις παρά να προσκομίσεις τα κατάλληλα δικαιολογητικά. Ποια είναι όμως αυτά; Για να σε διευκολύνουμε στην προσπάθειά σου να τα συγκεντρώσεις, τα σημειώσαμε και σου τα παρουσιάζουμε ανά περίπτωση.

Δικαιολογητικά για ιδιώτες

1. Δικαιολογητικά για νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου με αλλαγή παρόχου

Για να μεταφέρεις τη γραμμή σου από άλλο πάροχο (OTE, Vodafone, Wind ή Forthnet) στη SkyTelecom, τότε τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείς είναι:

 • Φωτοτυπία Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας και από τις δύο όψεις του

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο έγκυρο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

 • Φωτοτυπία πρόσφατου λογαριασμού από τον τρέχοντα πάροχο σταθερής τηλεφωνίας σου

Πάνω σε αυτόν θα πρέπει να φαίνονται υποχρεωτικά:

α) το ονοματεπώνυμο

β) ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου σου

γ) ο Αριθμός Βρόγχου της τηλεφωνικής σου γραμμής, μόνο όμως για την περίπτωση που ο τρέχων πάροχός σου δεν είναι ο ΟΤΕ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

2. Δικαιολογητικά για νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου με ΝΕΟ αριθμό

Για να δημιουργήσεις νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου στη SkyTelecom, τότε το μόνο δικαιολογητικό που θα χρειαστείς είναι μία φωτοτυπία Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας και από τις δύο όψεις της.

Δικαιολογητικά για επιχειρήσεις

1. Δικαιολογητικά για νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου ατομικής επιχείρησης με ΝΕΟ αριθμό

Για να δημιουργήσεις νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου στη SkyTelecom για την ατομική σου επιχείρηση, τότε τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι είναι:

 • Φωτοτυπία Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας και από τις δύο όψεις του

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο έγκυρο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

 • Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ

Ο λογαριασμός θα πρέπει να αφορά ηλεκτρισμό, ΟΤΕ, ύδρευση ή φυσικό αέριο, να ανήκει στο όνομα του αιτουμένου και φυσικά να είναι πρόσφατος.

 • Αποδεικτικό έναρξης της ατομικής επιχείρησης

Πρόκειται ουσιαστικά για βεβαίωση που εκδίδεται μέσα από το Taxis Net, δηλαδή την πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

2. Δικαιολογητικά για νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου εταιρείας με ΝΕΟ αριθμό

Για να δημιουργήσεις νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου στη SkyTelecom για την εταιρεία σου, τότε τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι είναι:

 • Φωτοτυπία Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας και από τις δύο όψεις του

Η αστυνομική ταυτότητα πρέπει να ανήκει στο νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης.

 • Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ

Ο λογαριασμός θα πρέπει να αφορά ηλεκτρισμό, ΟΤΕ, ύδρευση ή φυσικό αέριο, να ανήκει στο όνομα του νόμιμου εκπρόσωπου της επιχείρησης και φυσικά να είναι πρόσφατος.

 • Φωτοτυπία του καταστατικού της εταιρείας

Έλα σήμερα στη SkyTelecom

Βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέου παρόχου ίντερνετ και σταθερής τηλεφωνίας; Κάνε το σωστό βήμα και εμπιστεύσου τη SkyTelecom, τη #1 εταιρεία ασύρματου internet στην Ελλάδα η οποία σου προσφέρει:

 • Πραγματικές υπερυψηλές ταχύτητες 500Mbps
 • Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας
 • Προγράμματα σχεδιασμένα στα μέτρα σου
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Άμεση εξυπηρέτηση.

Επικοινώνησε σήμερα με τους ανθρώπους της και μάθε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματά που θα καλύψουν άριστα τις δικές σου ανάγκες, καθώς και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη νέα σύνδεση του σταθερού σου τηλεφώνου. Επίσης, μην ξεχνάς ότι έχεις την δυνατότητα για μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή του, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση αγοράς.

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου και δικαιολογητικά»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση