Internet 50Mbps από τη SkyTelecom: 6+1 λόγοι για να το αποκτήσεις!

Internet 50Mbps από τη SkyTelecom: 6+1 λόγοι για να το αποκτήσεις!

Internet 50Mbps, η ιδανική ταχύτητα που μπορεί να ανταποκριθεί άριστα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε οικιακού χρήστη. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, τα προγράμματα που προσφέρουν αυτή την ταχύτητα αποκτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Ποιοι είναι όμως εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να προτιμήσεις κι εσύ αυτή την επιλογή για το internet του σταθερού σου και μάλιστα με την εγγύηση ποιότητας της SkyTelecom; Ανακάλυψέ τους στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα!

Επίλεξε πρόγραμμα Home Internet 50Mbps από τη SkyTelecom γιατί…

1. Η ταχύτητά του καλύπτει όλες σου τις ανάγκες

Με ταχύτητα internet 50Mbps, κατεβάζεις κυριολεκτικά ό,τι θέλεις, τη στιγμή που το θέλεις. Κάνε streaming πιο γρήγορα από ποτέ, μοιράσου φωτογραφίες και videos στο λεπτό, σύνδεσε ταυτόχρονα όλες σου τις ηλεκτρονικές σου συσκευές στο οικιακό δίκτυο και απόλαυσε ατελείωτο online gaming.

2. Μπορεί να συνδυαστεί με σταθερό τηλέφωνο. Μπορεί και όχι…

Τα κλασικά προγράμματα παρόχων όπως η COSMOTE, η Vodafone και η Wind συνδυάζουν απαραίτητα internet 50Mbps με τηλεφωνική γραμμή. Πλέον όμως, η SkyTelecom, εκτός από τα κλασικά προγράμματα Home Double Play σου προσφέρει και προγράμματα Home Internet Only στα 50Mbps όπως το HOMEAIRFIBER 50 Internet. Έτσι, απολαμβάνεις σερφάρισμα σε υψηλές ταχύτητες, χωρίς την εγκατάσταση τηλεφωνικής σύνδεσης, εφόσον μάλιστα δεν την χρειάζεσαι.

3. Προσφέρεται με εγγύηση ταχύτητας

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Όταν η SkyTelecom λέει internet 50Mbps, το εννοεί! Γι’ αυτό σου προσφέρει εγγύηση ταχύτητας, έτσι ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή σου. Έτσι, αν η ονομαστική ταχύτητα του πακέτου σου δεν είναι αυτή που σου υπόσχεται, τότε μπορείς πολύ απλά να αλλάξεις πάροχο χωρίς καμία χρέωση. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από αυτό;

4. Σε καλύπτει ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία…

Όπου και αν βρίσκεσαι εντός του δικτύου της SkyTelecom, μπορείς να απολαμβάνεις internet 50Mbps στο maximum. Η κάλυψη της εταιρείας φτάνει ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία, εκεί δηλαδή που δεν φτάνει ο ανταγωνισμός της.

5. Δεν χρειάζεται καλώδια…

Η νέας γενιάς ασύρματη τεχνολογία του δικτύου της SkyTelecom σου προσφέρει γρήγορο internet, χωρίς τη χρήση καλωδίων. Δε χρειάζεται εγκατάσταση και δε θα σε προβληματίσει ποτέ η συνδεσιμότητά του.

6. Internet 50Mbps σε ανταγωνιστική τιμή

Τα προγράμματα Home Internet 50Mbps της SkyTelecom έρχονται σε ανταγωνιστική τιμή με βάση όσα προσφέρουν. Έτσι, το ΗΟΜΕAIRFIBER50 Double Play είναι διαθέσιμο στα 47,90€, ενώ το ΗΟΜΕAIRFIBER 50 Internet προσφέρεται με ΗΟΜΕAIRFIBER 50 Internet στα 37,90€. Και τα δύο είναι διαθέσιμα με ειδική 10% έκπτωση για φοιτητές ή ανέργους.

+1. Internet 50Mbps με δυνατότητα δωρεάν δοκιμής

H SkyTelecom είναι η πρώτη ελληνική startup στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών που κάνει την διαφορά σε κάθε επίπεδο. Γι’ αυτό γίνεται και ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος σταθερής τηλεφωνίας που σου προσφέρει την δυνατότητα να απολαύσεις το πακέτο internet 50Mbps που ταιριάζει στις ανάγκες σου και με δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμής. Μάθε περισσότερα εδώ.

Απόλαυσε σήμερα το κορυφαίο internet 50Mbps στην Ελλάδα

Αναζητάς την κορυφαία λύση internet 50Mbps της αγοράς σε μία πραγματικά αξιόλογη τιμή; Ανακάλυψε τα πακέτα HOME Internet της SkyTelecom σε εκδόσεις Double Play (internet και σταθερό), καθώς και Internet Only και απόλαυσε την δική εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμαστική περίοδο.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Internet 50Mbps από τη SkyTelecom: 6+1 λόγοι για να το αποκτήσεις!»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση