Ίντερνετ: Προσφορές από 17,90€/μήνα

Ίντερνετ: Προσφορές από 17,90€/μήνα

Ίντερνετ και προσφορές που αξίζουν, ένα θέμα που σίγουρα σε απασχολεί. Ποιες είναι όμως οι ιδανικές για σένα που αναζητάς κάτι περισσότερο από απλό ίντερνετ για το σπίτι σου; Για να σε βοηθήσουμε να τις ανακαλύψεις, τις συγκεντρώσαμε για σένα και σου τις παρουσιάζουμε. Είσαι έτοιμος να τις γνωρίσεις;

Οι κορυφαίες ίντερνετ προσφορές έρχονται μόνο από τη SkyTelecom

Η εταιρεία που κάνει την διαφορά στο οικιακό ίντερνετ με προσφορές που αξίζουν δεν είναι άλλη από τη SkyTelecom. Πρόκειται για την εταιρεία που φέρνει τα πάνω κάτω στην αγορά, προσφέροντάς σου τα καινοτόμα προγράμματα Home Internet Only, Upstream & Business Internet Only χωρίς γραμμή σταθερού τηλεφώνου. Κυρίως όμως, μπορεί να σου εγγυηθεί σταθερή ταχύτητα 24/35/50/100/200/500 Mbps με ελάχιστες διακυμάνσεις. Μάλιστα, για να είσαι 100% σίγουρος για την επιλογή σου, σου προσφέρει δέσμευση πραγματικής ταχύτητας, καθώς και δυνατότητα Try&Buy δοκιμής σε όλα της τα προγράμματα. Από αυτά ξεχωρίσαμε προσφορές ίντερνετ όπως:

1. Home Air Fiber 24 Mbps (Internet Only): H πιο value for money προσφορά

Αυτή είναι η πιο οικονομική λύση για γρήγορο internet 24Mbps. χωρίς απώλειες. Μάλιστα, αυτό που το κάνει να διαφέρει σε σύγκριση με προγράμματα άλλων εταιρειών της ίδιας κατηγορίας, είναι ότι δεν παρουσιάζει καμία απώλεια στις ταχύτητές του. Η χαμηλή του τιμή εξασφαλίζεται λόγω της απουσίας σταθερού. Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για: φοιτητές, μικρά νοικοκυριά και οικογένειες που δεν έχουν ανάγκες επικοινωνίας με σταθερό τηλέφωνο.

  • Τιμή: 17,90€

+ Δυνατότητα επιπλέον έκπτωσης 10% για φοιτητές και ανέργους

+ Δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμής

Ανακάλυψέ το εδώ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

2. Home Air Fiber 24 Mbps (Double Play): H ιδανική προσφορά για οικογένειες

Πρόκειται για την πιο οικονομική λύση της SkyTelecom που συνδυάζει γρήγορο Internet και ξέγνοιαστη επικοινωνία. Με ταχύτητες 24 Mbps, εγγυάται γρήγορο σερφάρισμα κάθε στιγμή με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά σταθερά Cosmote, Vodafone, WIND κ.α., καθώς και 60’ ομιλίας προς όλα τα εθνικά κινητά.

  • Τιμή: 25,90€

+ Δυνατότητα επιπλέον έκπτωσης 10% για φοιτητές και ανέργους

+ Δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμής

Ανακάλυψέ το εδώ.

3. Ηome Air Fiber 35 Mbps (Internet Only): Η τέλεια ισορροπία ποιότητας και τιμής

Για σένα που έχεις πιο υψηλές απαιτήσεις από τη σύνδεσή σου στο Internet, η SkyTelecom σου προτείνει μία από τις καλύτερες προσφορές της σε πρόγραμμα Internet Only. Το Home Air Fiber στα 35 Mbps είναι σίγουρο ό,τι θα σε καλύψει σε κάθε ανάγκη ψυχαγωγίας και τηλεργασίας, χωρίς όμως να κοστίζει και μία περιουσία.

  • Τιμή: 27,90€

+ Δυνατότητα επιπλέον έκπτωσης 10% για φοιτητές και ανέργους

+ Δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμής

Ανακάλυψέ το εδώ.

4. Ηome Air Fiber 50 Mbps (Double Play): Η πιο ολοκληρωμένη προσφορά της SkyTelecom

Οι προσφορές ίντερνετ και σταθερής τηλεφωνίας της SkyTelecom συνεχίζονται με το Home Air Fiber στα 50 Mbps. Εκμεταλλεύσου τις ταχύτητές του και κατέβασε ό,τι θέλεις, κάνε streaming  πιο γρήγορα από ποτέ, μοιράσου φωτογραφίες και video στο λεπτό και απόλαυσε online gaming χωρίς lugs. Το πρόγραμμα σου προσφέρει επίσης απεριόριστη ομιλία προς σταθερά, καθώς και 120’ προς εθνικά κινητά.

  • Τιμή: 47,90€

+ Δυνατότητα επιπλέον έκπτωσης 10% για φοιτητές και ανέργους

+ Δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμής

Ανακάλυψέ το εδώ.

Και μην ξεχνάς: Η SkyTelecom στηρίζει φοιτητές και ανέργους με extra 10% έκπτωση

Οι προσφορές ίντερνετ και σταθερής τηλεφωνίας της SkyTelecom δε σταματούν εδώ. Η πρώτη ελληνική startup στο χώρο των τηλεπικοινωνιών στηρίζει τους νέους και τους υφιστάμενους συνδρομητές της που φοιτούν σε ελληνικά πανεπιστήμια, καθώς και τους ανέργους. Έτσι, προσφέρει επιπλέον 10% έκπτωση σε όλα της τα προγράμματα HOME και UPSTREAM. Κατοχύρωσε σήμερα την έκπτωση που δικαιούσαι επικοινωνώντας σήμερα με την εξυπηρέτηση πελατών SkyTelecom εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Ίντερνετ: Προσφορές από 17,90€/μήνα»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση